Új Jelszó Kérése
Új Jelszó Kérése
Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Termékajánló
Hírlevél
Rólunk mondták

A cégeink közötti együttmûködésben elsõsorban a megbízható, állandó minõség mellett az ár tölt be domináns szerepet. Ebben tud nekünk a Cadmas Kft. másokhoz képest jobbat nyújtani.

JKH Kft.,
Milinte József

 

Az Észak-alföldi régióban kialakult kereskedelmi kapcsolataik miatt kiválóan ellátják a Tesa Tape Kft. márkaképviseleti feladatait. Rugalmas hozzáállásuk, szakértelmük elõsegíti, hogy a ragasztószalagok felhasználói a számukra legmegfelelõbb terméket kapják.

Tesa Tape Kft.,
Kiss Zoltán

 

Cégeink egymáshoz való közelsége és az általuk nyújtott stabil minõség, valamint az együttmûködésünk alatt kialakult személyes jó kapcsolat eredményeképpen tudjuk, hogy számíthatunk a Cadmas Kft.-re. , mely jól kamatoztatható a mindennapokban.

Sztancs Kft.,
Törõ Tibor

 

Az állandó, jó minõség, gyors szállítás nagyon fontos vevõink számára, amit több évre visszamenõen mindig nyújtani tudtak nekünk, ezért vásárolunk a Cadmas Kft.-tõl.

M. Nyomdaellátó Kft.,
Szentpéteri László

Fizetési megoldás

Üdvözöljük WebÁruházunkban!

Aktuális AKCIÓ a tesa termékek menü alatt olvasható!

 

Kereskedők, viszonteladók, nagyfelhasználók számára egyedi ár?!

 

 Csomagolóanyagok saját raktárról!

 

Csomagolóanyagot keres? Kis vagy nagy tételben? Már csak egy utolsó simításra van szüksége ahhoz, hogy termékei könnyen szállíthatóak, jól tárolhatóak, szennyeződéstől, sérüléstől védettek legyenek?

Nálunk mindent megtalál ehhez, hiszen cégünk, a Cadmas Kft. a legkisebb csomagolási egységtől a raklap becsomagolásáig biztosít műanyag csomagolóanyagot, fóliákat, tasakokat, ragasztóanyagokat. Sok éves tapasztalatunkkal és a csomagolóanyag felhasználásának optimalizálásával segítünk Önnek csökkenteni költségeit, és széles körű gyártói partnereink ajánlatából mindig az Önnek legkedvezőbbet ajánljuk. Kérésére termékeinket ütemezve szállítjuk, így garantálva, hogy sohase kelljen a csomagolóanyagra várnia.

Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot, és élvezze a kiszámíthatóság nyugalmát!

 

Tudod mire van szükséged? Gyors termékválasztás paraméterek alapján: itt

 


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.