Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Költségcsökkentés? Igen!

A termékelőállítás során nem elhanyagolható a csomagolás költsége. Vajon hatékonyabbá tehető-e a termelés? Javítható-e a terméken elérhető árrés? A csomagolással mindenképpen.

Megpróbálhatjuk az adott csomagoló anyagokat olcsóbban is beszerezni, de ez a piaci árak ingadozásának mértékében ad lehetőséget a csökkentésére. Megvizsgálhatjuk, hogy más anyaggal hatékonyabbá tehetjük-e és megnézhetjük, hogy az ajánlatokban szereplő, árban eltérő termékek esetén azonos vagy ténylegesen különböző termékeket hasonlítunk-e össze. Nem mindegy az sem, hogy a termék előosztályú vagy újrahasznosított anyagtartalmú-e. Nem mindegy, hogy nyújthatósága, szélessége, anyagvastagsága megfelelő-e. Ha csak az árat és egy-egy tulajdonságot hasonlít össze, akkor az a paradicsom és a piros alma összehasonlítási esete is lehet.

Ha az indokoltnál vékonyabb terméket használunk, úgy biztosan többet használunk el, mert érezzük a rakomány labilitását. Ha vastagabbat, akkor feleslegesen sokat költünk rá. Ha nyújthatóságban kisebb, akkor szintén gyorsabban fogy a csomagolás mint kellene.

Lehet hogy a megszokott pántszalag más anyagból jobban megfelel a célnak, de az is lehet hogy egy pántolásra használt ragasztószalaggal tud biztonsággal és olcsóbban összetartani. Vajon több fóliát tekerjünk a rakatra vagy használjunk pár kartonlapot az áruk közti stabilizáláshoz? Mi minden esetben számolunk!

A Cadmas kiszámolja, hogy jobban járjon!

 

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.