Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Költségcsökkentés? Igen!

A termékelőállítás során nem elhanyagolható a csomagolás költsége. Vajon hatékonyabbá tehető-e a termelés? Javítható-e a terméken elérhető árrés? A csomagolással mindenképpen.

Megpróbálhatjuk az adott csomagoló anyagokat olcsóbban is beszerezni, de ez a piaci árak ingadozásának mértékében ad lehetőséget a csökkentésére. Megvizsgálhatjuk, hogy más anyaggal hatékonyabbá tehetjük-e és megnézhetjük, hogy az ajánlatokban szereplő, árban eltérő termékek esetén azonos vagy ténylegesen különböző termékeket hasonlítunk-e össze. Nem mindegy az sem, hogy a termék előosztályú vagy újrahasznosított anyagtartalmú-e. Nem mindegy, hogy nyújthatósága, szélessége, anyagvastagsága megfelelő-e. Ha csak az árat és egy-egy tulajdonságot hasonlít össze, akkor az a paradicsom és a piros alma összehasonlítási esete is lehet.

Ha az indokoltnál vékonyabb terméket használunk, úgy biztosan többet használunk el, mert érezzük a rakomány labilitását. Ha vastagabbat, akkor feleslegesen sokat költünk rá. Ha nyújthatóságban kisebb, akkor szintén gyorsabban fogy a csomagolás mint kellene.

Lehet hogy a megszokott pántszalag más anyagból jobban megfelel a célnak, de az is lehet hogy egy pántolásra használt ragasztószalaggal tud biztonsággal és olcsóbban összetartani. Vajon több fóliát tekerjünk a rakatra vagy használjunk pár kartonlapot az áruk közti stabilizáláshoz? Mi minden esetben számolunk!

A Cadmas kiszámolja, hogy jobban járjon!