Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság érdekében folyamatosan teszünk lépéseket.

Telephelyünkön 2023-ban saját forrású napelem fejlesztést hajtottunk végre, mellyel a napi működésünkhöz szükséges villamos energiát megtermeljük.

Fűtésünk és hűtésünk is magas COP tényezős hőszivattyúkkal történik.

Hulladékkezelés a kiszervezett raktározás és logisztika miatt a Cadmas Kft.-nél közvetlenül nem értelmezhető. A logisztikai szolgálató végző cégnek is érdeke, hogy a beérkező áru csomagolását a továbbítás során legtöbbször változtatás nélkül hagyja, s a lehető legkevesebb csomagolóanyagot használjon fel.

Veszélyes anyagokkal és hulladékkal cégünk nem dolgozik!

A saját gépjárművek üzemeltetése során a személyszállítást kis fogyasztású hibrid gépjárművel oldjuk meg, mely konnektoros töltését mind a telehelye, mind a székhelyen napelemmel biztosítjuk.

Az áruszállításban alacsony kibocsátási értékű, adblue adalékos kishaszongépjárműveket is igénybe veszük. Ezek útvonalát optimalizáljuk, tervezzük és rendszeres karbantartással fenntratjuk a jó állapotukat.

Gépjárműveink szakszervízben kapnak rendszeres és gondos karbantartást, így biztosított a cserélt alkatrészek és lecserélt folyadékok biztonságos kezelése és ártalmatlanítása.

Termékeink primér alapanyagai mind újrahasznosíthatók, PE PP, PET, PAP, ALU, stb., de több termékünk is növekvő újrahasznosított anyagtartalommal készül. Beszállítóink is törekszenek a fenntarhatóság elérésében, így egyre több termékünkkel büszkélkedhetünk az újrahasznosított jelleg miatt, a minőség változatlansága mellett! Legfőbb beszállítónk a tesa ragasztószalagok gyártója is elkötelezett és a piaci igények változásával, s azt megelőzve is fejleszt és gyárt innovatív termékeket.

Szoftverfejlesztéssel a közeljövőben csökkenteni szeretnénk az irodai papír felhasználást és nyomtatás mennyiségét. A továbblépést szolgálja a könyvelésünk átgondolása is, mely a hatékonyságot és törvényi megfelelést is hibamentesen biztosíthatja.

Az ISO 9001 és 14001 minősítésünk és éves felülvizsgálatunk is a jobb működést és megtakarítások további elérését segíti.

 

 

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.