Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Rólunk

A Cadmas Kft. 100 %-ban magyar tulajdonú és átlátható szervezet!

Számunkra érték az emberi munka, megbecsüljük a velünk dolgozókat akár munkaviszonyban, akár beszállítóként vagy szolgáltatóként kerülünk kapcsolatba.

1996 óta azonos cégben biztosítjuk a törvényes működést és felelős cégvezetést.

Elítéljük a gyermek munkát, törekszünk a minél jobb munkakörülmények biztosítására és családbarát munkaidő beosztással segítjük Kollégáinkat!  

Környezeti lábnyomunkat a raktár és iroda üzemeltetése során 5 kW napelem áramtermelése csökkenti. Gépjárműveink károsanyag kibocsájtását a teherszállításban új gépjármű beszerzésével, a személyszállításban hibrid személygépkocsi üzemeltetésével csökkentjük. Raktári mozgatás során elektromos és gázüzemű eszközöket használunk.

Csomagolás során minimalizált a hulladék képződés, a kiszervezett raktározás és logisztika közel 100%-os újrahasznosítással dolgozik! 

Névadásunkról              Szolgáltatásainkról         Rólunk mondták

Ha csomagolóanyag, akkor Cadmas. Szerencsénkre egyre többekben tudatosul ez az összefüggés. Talán nem véletlenül, hiszen immár 25 éve állunk ügyfeleink, partnereink rendelkezésére a csomagolóanyag kereskedelemben. Cégünk a Cadmas Kft. 1996-ban alakult, és kisebb-nagyobb átalakulások után érte el a mai, talán joggal mondhatjuk, sikeresen működő formáját.

peto_valeria.jpg Tevékenységünk gerincét a műanyag csomagoló anyagok, ragasztóanyagok, ragasztószalagok, gumigyűrűk, raklap csomagoló anyagok és kiegészítő eszközeik forgalmazása és kereskedelme adja, de fokozatosan bővítjük a higiéniai termékek értékesítését is.

Hogy miért ezekkel kereskedünk?

Annak ellenére, hogy ez a terület, a csomagolás, a szállításra való felkészítés, "egy elnyomott mostoha gyerek", aki a sor végén áll a gyártási sorban, mégis az egyik legfontosabb része a gyártási és kereskedelmi folyamatnak. Miért is? Mivel így jut el a legyártott, forgalmazott termék a felhasználókhoz. Ha a csomagolás tökéletes, akkor a termék nem sérül, nem borul össze a fuvarozás közben, nem porosodik, nem nyílik szét, nem deformálódik. Viszont pénzbe kerül. Pedig elengedhetetlen, hisz hibás, vagy összetört terméket senki nem akar vásárolni. Ezt felismerve jutottunk arra az elhatározásra, hogy a csomagolás is legalább olyan fontos tényező, mint az azt megelőző folyamatok. Így azért dolgozunk, hogy segítsük a partnereink munkáját, és a csomagolás miatt ne kelljen aggódniuk.

Hogy kiknek értékesítünk, kikkel kereskedünk?

Elsősorban termelő és kereskedelmi vállalkozásokkal, vállalatokkal állunk kapcsolatban, de nem ritka, hogy közintézményekkel is kialakítunk üzleti viszonyt. Büszkék vagyunk rá, hogy eddigi működésünk alatt olyan vevőket szolgálhattunk ki, mint a Teva Gyógyszergyár zRt, Hoya Lens Hungary zRt., vagy a Metro Kereskedelmi Kft., de még sorolhatnánk.

Lépés a jövőbe

Kezdve a múlttal, 2008-ban nagy elhatározásra jutottunk. Úgy döntöttünk, hogy egy új „földet" is felfedezünk, ezért létrehoztuk webáruházunkat. Ezzel gyorsabban, hatékonyabban és nem utolsósorban egyszerűbben el tudjuk érni partnereinket. Az eddig több mint 2.000 visszatérő vásárlónk reményeink szerint örömmel használja webáruházunkat és rendeléseiket éppolyan szívesen bonyolítják megújított (2015) rendszerünkön keresztül, mintha csak velünk beszélnék azt meg telefonon. Természetesen webáruházunkban igyekszünk az egyedi igényeket is kiszolgálni, és egyedi árakat, megrendeléshez igazított kedvezményeket használni.

 

Eredet

 

Több partnerünk érdeklődött a CADMAS név jelentéséről:

A CADMAS Kft. nevét apósomtól, a cég alapítójától, Dr. Tóth József professzortól, a Magyar Tudományos Akadémia Doktorától kapta. A cégnévként fontosabb tudományos alkotásainak egyikét és arra alapozott, s irányításával készült szoftvert tartalmazó számítógépes rendszer angol nyelvű nevének (Computer-Based Agricultural Decision Making and Analysing System) rövid változatát (CADMAS) használta (magyarul egyszerűsítve "Kompjuterre"-alapozott (számítógépre alapozott) Mezőgazdasági Döntésmegalapozási és Elemzési Rendszer). Az alapító rövid életrajza, munkássága és tudományos műveinek jegyzéke a Wikipédián, a honlapján www.profdrtothjozsef.hu megtekinthető, s könyveinek nagyobb része a honlapján megadott linkekre kattintva, az Országos Széchenyi Könyvtár Magyar Elektronikus Könyvtárában az interneten teljes terjedelemben olvasható. Ugyancsak ott olvasható a CADMAS rendszer alapját képező 1976-ban írt MTA Doktori értekezése (http://mek.oszk.hu/10600/10626), valamint 1981-ben megjelent könyve, Mezőgazdasági Vállalatok Automatizált Tervezése (http://mek.oszk.hu/05200/05296).

 

Könyv borító Könyv hátlap

 

Ha angol név rövidítése, akkor miért "Kadmasz"-ként mondjuk ki? -

Anno a Computert magyarítva Kompjuterként is használták, innen lett a szóban használt "Kadmas" (1996-tól!) Most hogy már egyre többen tudnak nyelveket, így erre is kapunk visszajelzést, de mi értjük "kadmas", "kadmasz", "kedmesz" megszólítással is. Telefonban a megszokott "kadmasz"-ként jelentkezünk be. :)


Lépjen, fejlődjön velünk az Ön vállalkozása is, nézzen szét termékkínálatunkban és legyen partnerünk!

Szép napot kívánva,


Pető Valéria
ügyvezető

 

 

 

Szolgáltatásaink

lakat.gif
Biztonsági készlet, biztos háttér (raktárkészlet)
Biztonsági készletet tartunk bizonyos termékekből azon partnereink részére, akik folyamatosan nagy mennyiségben rendelnek, így az előre nem látott termelés megugrása esetén is tudunk csomagoló anyagot biztosítani. tovább
   
kivalaszt.gif
A megfelelő ragasztószalag kiválasztása
A megfelelő ragasztószalag kiválasztásában szakmai segítséget nyújtunk. Mivel TESA márkaképviselők vagyunk, ezért a TESA Tape Kft. szakmai tudása rajtunk keresztül vevőink rendelkezésére is áll. tovább
   
mosoly.gif
Költségcsökkentés
Segítünk csökkenteni a csomagoló anyagok költségét, mivel sokéves tapasztalatunk és széles körű gyártói partnereink ajánlatából (mind belföldi, mind import anyagok esetében) az Önnek legkedvezőbbet ajánljuk. tovább
   
buborek.gif
Tanácsadás
A gyártók szakmai tanácsadóival közösen keressük a legjobb megoldást partnereink problémáira. Az évek tapasztalata és a sok helyszíni tesztelés alapján nagyon sok ajánlással segítünk, hogy gazdaságosabb, olcsóbb vagy kevesebb környezeti terheléssel, hulladék képzéssel járjon a csomagolás folyamata. tovább
   
stop.gif
Szolgáltatások igénybevételének feltételei
Szolgáltatásainkat azon cégeknek, vállalkozóknak, intézményeknek ajánljuk, akik az ipar, kereskedelem területén bármilyen csomagolási tevékenységet végeznek. tovább
   
auto.gif
Áruátvétel, kiszállítás
Az áru kiadása, kiszállítása partnereink felé többféle módon történhet. A rendelt mennyiségtől függően akár díjtalanul, de futárszolgálatokkal az egész országban házhoz szállítunk. tovább
   

 

separator.jpgBiztonsági készlet, biztos háttér (raktárkészlet)

Biztonsági készletet tartunk bizonyos termékekből azon partnereink részére, akik folyamatosan nagy mennyiségben rendelnek, így az előre nem látott termelés megugrása esetén is tudunk csomagoló anyagot biztosítani.

A műanyag csomagolóanyagok és ragasztóanyagok területén szerzett sokéves gyakorlati tapasztalatunk és ismeretünk alapján sikerült olyan állandó raktárkészletet kialakítanunk, mely a partnereinknél felmerülő, előre nem kalkulálható igények esetén is azonnali, gyors kiszolgálást tesz lehetővé. A régi partnereink vásárlási igényeit folyamatosan figyelemmel kísérjük. Megismertük a rendelési szokásaikat, a sokéves együttműködésünk eredményeképpen már ismerjük a leltári időpontjaikat, leállásaikat. Rendszeresen érdeklődünk, igény szerint telefonon, e-mailben, így a folyamatos kapcsolattartás eredményének köszönhetően már a raktári készletünket úgy állítjuk be, hogy teljesíteni tudjuk az előre nem jelzett igényeket. De természetesen a készleten lévő termékeinket az új, még nálunk nem vásárló partnereinknek is rendelkezésükre tudjuk bocsájtani. Ha ennek ellenére mégsem lenne elegendő a készletünk, akkor rövid határidővel szállítjuk a rendelés második felét. Így a termelésnek nem kell megállni, folyhat a munka, nincs állásidő, csomagolóanyag miatt nem kell várni.

separator.jpgA megfelelő ragasztószalag kiválasztása

A megfelelő ragasztószalag kiválasztásában szakmai segítséget nyújtunk. Mivel TESA márkaképviselők vagyunk, ezért a TESA Tape Kft. szakmai tudása rajtunk keresztül vevőink rendelkezésére is áll.

A ragasztószalagok széles választékából választhat minden partnerünk. Vannak speciális területek ahol többszörösen összetett feltételeknek kell megfelelnie a ragasztószalagoknak. Az ilyen területeken nagy körültekintéssel kell megkeresni azt az anyagot, ami teljesíteni tudja maradék nélkül az elvárásokat. Nagyon fontos számunkra, hogy az általunk forgalmazott ragasztószalagok problémamentesen meg tudják oldani a rájuk váró feladatokat. Ebben nagy segítséget nyújtanak nekünk, és rajtunk keresztül partnereinknek a TESA szakemberei. Mivel a ragasztószalagok felhasználási területe nagyon sokrétű, ezért a szakmai segítség is több kollégától érkezik. Minden területnek megvan a saját szakembere, szakavatott menedzsere. Így előfordulhat, hogy egy megbeszélésre 2-3 fő is érkezik. Azon partnereink, aki pontosan leírják, megadják a feladatot, ott könnyebben, gyorsabban sikerül már az első tárgyaláson a megfelelő szalagot bemutatnunk. A legfontosabb kérdések az alábbiak lehetnek:

Tisztában kell lennünk elsődlegesen azzal, hogy milyen feladatra keresünk ragasztószalagot, mert a termékek között, csomagolószalagok (nyomásra érzékeny ragasztók, ragasztószalagok, pressure sensitive adhesive), kötegelô és pántolószalagok, kétoldalon tapadó ragasztószalagok, általános célú javító és szövetalapú ragasztószalagok is vannak. De ezek mellet egyéb felhasználási területek is vannak, például: maszkolás, jelölés, felületvédelem, szigetelés.

Ezek után maga, a csomagolandó, ragasztandó termék tulajdonságait, és a csomagolással, ragasztással szemben támasztott elvárásokat érdemes átgondolni.

Például nagyon fontos, hogy mi kerül a dobozba (élelmiszer, műszaki cikk, ruhanemű, stb.)?

Várhatóan mekkora lesz az össztömege a már becsomagolt árunak?

Milyen körülmények között használjuk, raktározzuk, szállítjuk a ragasztószalaggal bevont felületű dolgot? Ez azért nagyon fontos, mert az eltérő hőmérsékleten történő ragasztás és az azután való árukezelés jelentősen befolyásolja a szalagunk viselkedését. (Pl.: hűtőházakban a fagypont alatti felhasználási hőmérséklet speciálisabb ragasztószalagot igényelhet, fényezésnél a kamrában alkalmazott hőmérséklet, épületgépészeti felhasználásnál: a fűtéscsövek hőmérséklete stb.)

Egyéb fontos kérdések a kiválasztáshoz:

Vannak olyan gyáregységek, gyártó üzemek, ahol munkavédelmi szempontból kiemelten fontos az ott dolgozók zajvédelme. Ilyen esetben ajánljuk a csendes letekerésű ragasztószalagjainkat.

Van-e speciális elvárás a ragasztószalag szakadási nyúlására illetve szakító szilárdságára vonatkozóan (hossz- ill. keresztirányban)?

Szabad-e a szalagnak használat közben, után nyúlnia, milyen súlyú áruk kerülnek összerögzítésre, milyen irányú, nagyságú erők lépnek fel a használat során?

Újrapozícionálhatónak kell-e lennie az applikáció során a ragasztószalagnak?

Az újrapozícionálhatóság azt jelenti, hogy felragasztás után, korrigálás céljából, bizonyos ideig a szalag gond nélkül visszaszedhető majd a megfelelő helyre leragasztható anélkül, hogy megváltoznának a ragasztószalag tulajdonságai, viselkedése.

Egyéb fontos paraméterek a ragasztószalagoknál illetve a felhasználásuknál:
- hordozó anyaga
- hőmérséklet állóság
- ragasztó anyaga
- szalag vastagsága
- tapadási ereje
- öregedés állóság
- UV stabilitás
- a ragasztandó felület típusa (poláris, nem poláris, durva v. sima)
- kézzel téphetőség
- vízállóság (festőszalagoknál)
- festékhez való tapadás (maszkolás)
- felület tisztasága
- visszaszedhetőnek kell-e lennie

separator.jpgKöltségcsökkentés

Segítünk csökkenteni a csomagoló anyagok költségét, mivel sokéves tapasztalatunk és széles körű gyártói partnereink ajánlatából (mind belföldi, mind import anyagok esetében) az Önnek legkedvezőbbet ajánljuk.

Amennyiben lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy a csomagoló egységükben Önökkel együtt próbacsomagolást végezzünk, akkor a költséghatékonyság érdekében megkeressük a legmegfelelőbb csomagolóanyagokat. A mai modern technológiáknak köszönhetően jelentősen lehet csökkenteni, például a raklapcsomagoló fóliák vastagságát, amely természetesen ugyanolyan rakomány-stabilitást biztosít.

Ha korszerű csomagológépet használ, akkor a fóliák nyújthatósága is növelhető (a standard 150%-tól akár 400%-ig), ami természetesen magával vonja az egy raklapra eső csomagolóanyagok súlyának csökkenését. Emiatt ugyanolyan súlyú tekerccsel - a XXI. század követelményeinek megfelelő stretchfóliával - sokkal több raklapot tud becsomagolni.

Igényének megfelelően különböző jelölő színnel tudjuk ellátni a fóliát, mely messziről láttatja, hogy mit tartalmaz a bedobozolt és lefóliázott raklap (például zöld jelölő színű fóliával lehet akár a zöldborsó félkészterméket befóliázni, fekete jelölő színű fóliával az antracit színű tetőcserepet).

Ha hosszabb ideig szabadég alatt kell tárolni a raklapon elhelyezett termékeit, akkor javasoljuk a fekete színű UV stabil fóliákat. Ez védi a terméket a káros UV sugárzástól, ami minőségromlást idézhet elő, vagy akár elkerülhető az is, hogy a termék színe kifakuljon.

Amennyiben olyan partnernek szállítanak, akinek fontos a környezetszennyezés csökkentése illetve mentesülni akar a termékdíj megfizetése alól, abban az esetben javasoljuk a természetben jóval gyorsabban lebomló, környezetbarát fóliatermékeket.

Ragasztószalagok esetében is számos lehetőséget tudunk ajánlani költségeik csökkentése érdekében. Abban az esetben, ha könnyű a becsomagolandó termékek dobozának összsúlya, tudunk javasolni keskenyebb ragasztószalagokat. De ha egy kartont többször is körbe kell ragasztani, hogy megfelelő legyen a zárás, akkor a használt szalaghoz képest mutatunk Önnek erősebb hordozójú, ragasztóanyagú, tapadású, szakítószilárdságú ragasztószalagot. Ha Önök több külső bedolgozót alkalmaznak, akkor a különböző színnel leragasztott egységcsomagok esetében a minőség-ellenőrzés megkönnyíthető.

separator.jpgTanácsadás

Ha csomagol, azt tegye a célnak megfelelően és költséghatékonyan. A hibás csomagolóanyag választás a tartalom sérülését is okozhatja, hiányosságát is elősegítheti és feleslegesen költséges lehet. Igéyntől függően lehet hogy önnek pántolásra van szükséges, de az nemcsak fém, polipropilén vagy szövet pántszalaggal, de szálerősített és normál pántoló ragasztószalaggal is megoldhatja. Vajon melyik jobb Önnek?

Összefogást zsugorfóliával vagy sztrecsfóliával oldja meg? Vajon milyen vastag és milyen tipusú fóliával lehet hatékonyabb? Párásodik és árt a terméknek? Lehet sztrecsháló is! Segítünk, hívjon!

Amennyiben nem ragasztóanyagra, hanem ragasztószalagra van szüksége, a megfelelő szalag kiválasztásához szakmai segítséget nyújtunk, illetve mivel a TESA márkaképviselői vagyunk, ezért az ő szakmai tudásuk is rendelkezésünkre áll. A Tesa Tape Kft. ipari referensei a több ezer ragasztószalag közül a minden szempontból megfelelő terméket választják ki Önnek.

Továbbá ha az elavult, korszerűtlen stretchfóliázó gépét szeretné lecserélni, új, modern, gazdaságosan működtethető fóliázóra, akkor is forduljon hozzánk bizalommal. Igényeinek megfelelően több típus közül választhat.

separator.jpgSzolgáltatások igénybevételének feltételei

Szolgáltatásainkat azon cégeknek, vállalkozóknak, intézményeknek ajánljuk, akik az ipar, kereskedelem területén bármilyen csomagolási tevékenységet végeznek. Ez a tevékenység lehet többek között palackok, üvegek címkézése, kartondobozok lezárása, raklapos egységcsomag összeállítása, apróbb termékek (pl.: csavar, gomb, kifli) bezacskózása stb.. Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseire szívesen részletesen válaszolunk.

separator.jpgÁruátvétel, kiszállítás

Az áru kiadása, kiszállítása partnereink felé többféle módon történhet:

Hétfőtől csütörtökig 8-15 óráig, pénteken 8-14 óráig állunk partnereink rendelkezésére. Munkanap áthelyezések esetén általában nincs irodai jelenlétünk. Előzetes telefonon, e-mailen, faxon történő megrendelés vagy igényleadás esetén, megérkezésének időpontjára összekészítjük, leszámlázzuk a csomagolóanyagokat, így az áruért érkező kollégáiknak minimális várakozási idővel kell számolnia, ami csak az áru átvételét jelenti.

A rendelt mennyiségtől és szabad kapacitásunktól függően akár díjtalan házhozszállítást is vállalunk.

Megrendelt áruját átveheti:
- telephelyünkön (4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3.) - egyeztetett időpontban - 06-30-624-8833
- Önök telephelyén Magyar Posta által vagy Önök által Postaponton
- Önök telephelyén saját járművünkkel kiszállítva


Magyar Posta Zrt. által történő szállítás esetén - jelenleg - az alábbi díjakat alkalmazzuk

(tartalmazza: 4,5% e-útdíj, változó üzemanyagfelár, 27% ÁFA.):

Súlyhatárok Küldeményenként /címhely
Bruttó
                                         5 kg-ig 2800 Ft
10 kg-ig 2900 Ft
15 kg-ig 3200 Ft
 20 kg-ig 3700 Ft
25 kg-ig 4100 Ft
 30 kg-ig 4400 Ft
35 kg-ig 6300 Ft
 40 kg-ig 7200 Ft
50 kg-ig 10160 Ft
 60 kg-ig 10795 Ft
70 kg-ig 11811 Ft
 80 kg-ig 12827 Ft
90 kg-ig 13970 Ft
100 kg-ig
14605 Ft
101 kg-tól 500 kg-ig (RAKLAPOS)
22000 Ft
 
   
Egyéb szolgáltatások Bruttó
Utánvétel díj/szállítmány 789 Ft
 Terjedelmes csomag felár / csomag
(amennyiben a csomag bármelyik kiterjedése meghaladja az 1000 mm-t vagy összmérete az 1800 mm-t)
alapdíj x  1,75


Értéknyilvánítás díját 50.000 Ft-ig az alapdíj tartalmazza. Efelett külön kérésre minden megkezdett 10.000 Ft után bruttó 582 Ft.

  

 

 

 

 

 

  Rólunk mondták

Értéknek tekintjük ha partnereink visszajelzésre méltatnak bennünket és mind pozitív, mind kritikai észrevételeikkel támogatják munkánkat!

KÖSZÖNJÜK!

"Nagyon gyors , és pontos a kiszolgálás." - Teréz

"A megrendelt áru rendben, jól csomagoltan, hiánytalanul és hibátlanul megérkezett." - Anonim

"Gyors, pontos, megbízható bolt." - Anonim

"Nem volt semmi probléma, azt küldték, amit kértem, szépen csomagolva, rendszerezve. Figyeltek a rendelésemre, mert hívtak is személyesen, hogy kérem-e az árut, (mert az én hibámból későn utaltam). Köszönöm. Kellemes ünnepeket a dolgozóknak." - K. Gáborné

"Gyors, pontos, olcsó!" - Anonim

"Az ügyfélszolgálat fél órán belül reagált is az érdeklődésemre. A rendelés leadását követően pedig azonnal megkaptam a visszaigazolást a szállítás dátumával és a fizetendő összeggel.
Az áru kiszállítása előtt egy nappal sms-ben kaptam értesítőt, és másnap emg is érkezett az áru." - Koncsik Barbara

"minden kiváló ! !! !! !" - Anonim

"Minden rendben ment." - Anonim

"Kívánom hogy mindenki ilyen kiszolgálást kapjon." - Geri

"Elégedett vagyok a bolttal, mindig gyorsan és pontosan adják fel a rendelést. Ha véletlenül nincs készleten, akkor azonnal kapcsolatba lépnek velem, és tájékoztatnak a várható szállítási időről illetve a helyettesíthetőségről." - Anonim

 

"Megbízható bolt, azonnal intéznek mindent." - Kovács Henrietta

 

 

 

Cégeink egymáshoz való közelsége és az általuk nyújtott stabil minõség, valamint az együttmûködésünk alatt kialakult személyes jó kapcsolat eredményeképpen tudjuk, hogy számíthatunk a Cadmas Kft.-re. , mely jól kamatoztatható a mindennapokban.

Sztancs Kft.,
Törõ Tibor

 

 

 

Az állandó, jó minõség, gyors szállítás nagyon fontos vevõink számára, amit több évre visszamenõen mindig nyújtani tudtak nekünk, ezért vásárolunk a Cadmas Kft.-tõl.

M. Nyomdaellátó Kft.,
Szentpéteri László

 

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.