Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Szűrés

EAN kód
Delivery Time
Delivery Cost

Szakmai oldal

Dúl a harc a műanyag tasakokkal szeben! Máglyára vele minden országban!

Ahhoz, hogy érzelmek helyett érdemben is gondolkodhassunk, ismerkedjünk meg a korábbi és az új termék erényeivel.

    

 

Ugye a fólia vékony mégis erős, így korábban a sokkal vastagabb és sajnos kevésbé higiénikus papírtasakokat váltotta ki. A fejlődés és az igény

A technikai és technológiai fejlődés eredményeképpen ma már kiváló minőségű fóliákat gyártanak cséve nélküli kivitelben is. Nemcsak a fólia csomagolásra használata során érezzük a minőséget, de meglepődünk, hogy maradék nélkül tudjuk felhasználni. A vásárláskor így nem fizetjük meg a 30-70 dkg-os papírcséve árát, nem fizetjük meg ennek termékdíját és nem fizetjük meg ennek a szállítási tömegének a szállítási költségét, útdíját sem.

 

Tegyük hozzá, hogyha nincs duda, akkor lehet kisebb a tekercs súlya azonos hossz és hatékonyság mellett.

2017.10.03 14:49

A csomagolástechnika elmélete

 

A csomagolástechnika elsődleges funkciója, hogy az adott terméket megóvja a külső környezeti hatásoktól. A napsugárzás, a magas páratartalom, a nem megfelelő nedvesség, a fizikai, vagy éppen kémiai szennyeződések, a rovarok, rágcsálók, a mechanikai behatások rengeteg problémát okozhatnak.

Webáruház nincs csomagolás nélkül

A webáruházas termékértékesítés esetén napi szinten kell csomagokat küldeni. Sok esetben egy egy termék saját csomagolása, karton doboza is megfelelő, elég ráragasztani a cimkét és viheti is a futár. Amikor a nincs megfelelő tartása a doboznak vagy több terméket is vásárol egy vevő, akkor elengedheteten a csomagolás. A Cadmas Kft. saját webáruházában ehhez nyújtunk megoldást, sokféle csomagolóanyagot kínálunk. Országos kiszállítás kapcsán nemcsak értékesítjük, de nap mint nap teszteljük is saját csomagoló anyagainkat és a csomagolási módokat.

 

2016.02.08 18:40
Egyedi méret és feliratozás
Sokszor fordulnak hozzánk egyedi méretű és feliratozású papír, fólia vagy ragasztószalag termékek gyártásával kapcsolatban. Mikor érdemes valóban árajánlatot kérni?

Ha Önnek pár száz vagy pár ezer darab egyedi termékre van szüksége, inkább az állandóan készleten tartott termékeink közül keressen hasonlót, a célnak megfelelőt. Ön is jobban jár! Hogy megértse javasalatunk okát, kérem olvassa tovább cikkünket.
Bevásárló tasakok minősége

Előfordult már, hogy kiszakadt az alja? Maradt már szatyorfül a kezében? Volt, hogy bepakolásnál végighasadt? Az eltört, kiszóródott áruk miatt először a szatyrot, a minőséget szidjuk. "Hibás, gyenge, vacak." - mondjuk.

Vagy más az ok?  

 

2015.12.08 13:39

Biztos ettél már girost, hamburgert, hotdogot utcán és milyen jó esett. De biztosan kértél már elvitelre is, hogy később edd vagy másnak add. Tudod mibe volt csomagolva?

Persze! Fóliába! Ez most miért kérdés?!

Ó persze! De milyenbe? Nyilván nem tudod. Ebben most segítek, mert a gazdaságosság vagy tudatlanság ebben is a te egészségedre megy és még észre sem veszed, ha nem olvasod ezt a cikket!

A minap olvastam Colin Dunn 2008-ban írt cikkét, melyben amerikai kutatási eredményekre hivatkozva, számokkal alátámasztva feszegette a különböző ipari lobbik csatamezején rendszeresen szembeállított anyagok küzdelmét.

Hogy ki nyer és ki veszít?
Az olvasó mindenképpen nyerni fog.

 

Mi a jobb? Papír vagy műanyag tasakot használjunk?

Nézz bele a csomagoloanyag.blog.hu cikkeibe vagy lépj át a blogba ezen a linken, amely új böngésző ablakban nyílik:

csomagoloanyag.blog.hu