Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Szakmai oldal
2017.10.03 14:49

csomagolás eredete

A csomagolástechnika elmélete

 

A csomagolástechnika elsődleges funkciója, hogy az adott terméket megóvja a külső környezeti hatásoktól. A napsugárzás, a magas páratartalom, a nem megfelelő nedvesség, a fizikai, vagy éppen kémiai szennyeződések, a rovarok, rágcsálók, a mechanikai behatások rengeteg problémát okozhatnak.

Az áru biztonságának garantálása mellett a fogyasztói igényeket is szem előtt kell tartani, nyilvánvalóan az értékesítés elősegítése miatt. Szakzsargonnal élve a terméket „egységbe” kell foglalni, ami a gyakorlat nyelvére lefordítva annyit jelent, hogy az adott csomagolási forma, alak feltétlenül magában hordozza a termék jellemvonásait, ezen kívül maradéktalanul idomul a szabványosított, valamint az Európai Uniós előírásokban meghatározott méretsorokhoz (ezek vonatkozhatnak a tömegre, nagyságra, térfogatra, )illetve lényeges a disztribúciós folyamatok, a szállítás-mozgatás metódusainak, és a tárolás-raktározás lépéseinek az elősegítése.

A csomagolástechnika fajtája, típusa, megjelenése egyben az áru hangtalan marketingese is, hiszen a fogyasztói elvárásokkal összhangban a cél a minél eredményesebb értékesítés, amit csak úgy érhet el, ha a csomagolás, azon kívül, hogy alapvető, védelmi funkcióját betölti, egyben hirdeti is a terméket.

Ha ön szállítói csomagolást keres, akkor a legfontosabb a maximális védelem, és a nagyfokú szakító szilárdság biztosítása. A mozgatás, tárolás megkönnyítése is prioritást élvez, éppen ezért nem ritka, hogy külső, és belső csomagolásról is gondoskodni kell, a teljes siker érdekében.

A csomagolástechnikában használt anyagok 30%-át a papír alapú segédeszközök teszik ki: zsákok, lapos tasakok, talpas zacskók, nyelves dobozok, ládák stb.