Új jelszó kérése

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Pántolás

Fő kategória >Pántolás

Pántszalag:

Kézi PP:
- 12-16 mm szélesség
- nem fix munkahelyen történő pántoláshoz, szabálytalan formájú egységrakományok rögzítésére is
Gépi PP: - 5-15,5 mm szélesség, 0,4-0,9 mm vastagság
- automata és félautomata csomagolás és egységes méretű termékek esetén
Acél: 13-32 mm (nagy tömegű termékeknél)

 Pánthüvely:
Acél és műanyag pántszalaghoz.


Pántológép:Segítünk Önnek kiválasztani, hogy munkájuk során mely pántolási eljárás a legmegfelelőbb, és ehhez milyen pántolási technika a leggazdaságosabb. Gazdaságos megoldás a szabályos formájú, magas súlypontú áruknál, de akár kisebb tömegű termékek biztonságos csomagolásához ajánljuk.


Papír élvédő: környezetbarát többrétegű alapanyag, könnyen alakítható
Műanyag élvédő: nem érzékeny a nedvességre


12

Pántcsat fém 13 mm
br.: 9,14 Ft/db
Pántcsat fém 16 mm
br.: 14,35 Ft/db
Pántcsat fém 19 mm
br.: 19,94 Ft/db
Pánthüvely fém 12 mm
br.: 5 080 Ft/Ezer db
Pánthüvely fém 16 mm
br.: 5 080 Ft/Ezer db
12

Sorrend:

Milyen pántoló csatot válasszon?

A kérdés abszolút helytálló, de általános válasz mégsem adható rá. A pántoló csat, vagy pántszalag kiválasztása ugyanis teljes mértékben attól függ, hogy pontosan mit, mekkora méretű, súlyú terméket kíván rögzíteni. A stabilizálás módja, mértéke sem lényegtelen, tehát az egyenlet több tényezős. Ha mindegyik elem a helyére kerül, akkor természetesen szűkül a kör, és végül kiderül, hogy melyik alternatíva az, mely az ön igényeire lett szabva.

A pántoló csatok világában fém, és műanyag variánsok állnak a rendelkezésére. Nyilván mindegyiknek megvannak az előnyei, strapabírás szempontjából előbbi többet tud. Ha, azonban nem lényeges a nagy szakító szilárdság, akkor az utóbbi verzió is tökéletesen megfelelő. A pántszalagok között találhat acél, vagy épp szövet alapanyagút. A választás ebben az esetben is az elvárások, feltételek alapos végig gondolása után történhet meg. A siker csak akkor garantálható, hogyha minden egyes részlet kellő átbeszélés, tervezés után a helyére kerül.

A pántoló csatokat alkalmazhatja egységes méretű termékek rögzítéséhez, de akár pántoló gép közreműködésével a nagyobb kihívást jelentő elemeket is könnyedén stabilizálhatja. A pántszalag felhasználása, azonban nem csak a csomagolástechnikára korlátozódik. A túrázók tudják, hogy a rögzítés mennyire lényeges feladat, s hogy egy strapabíró kiegészítő igazi kincs lehet az erdőt járók, vagy épp hegyeket mászó vállalkozók számára. Az irodatechnika sem nélkülözheti a megbízható stabilizálás kellékeit, hiszen a temérdek, olykor átláthatatlan mennyiségű irat rögzítése, tárolása, és egyáltalán kezelése határozottan nagy kihívást jelent, azonban megfelelő eszközökkel problémamentesen kivitelezhető.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.