Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Pántológépek és asztalok

A pántolás egy egyszerű művelet, ahol a külömböző anyagú és méretű pántszalaggal összefogjuk, összetartjuk az egységdobozainkat, egységrakományunkat. Sok helyen máig kézzel pántolnak, hisz olcsó és a kézi pántológépekkel is egyszerűen elvégezhető. A pánthüvelyes lezárást megelőzi a pántszalag megfeszítése, mely több mozdulattal végezhető, majd a csat illesztése után az rároppantható a pántszalagra. Kis odafigyeléssel kb 1,5 perc alatt készül el egy pántolás. Egyes pántszalagokhoz pántcsatot használnak, mely szintén hasonló műveletsor, igaz a pántszalag feszítése elegendő, azaz a roppantás itt kimarad. Időigénye hasonló a pánthüvelyes záráshoz. Ez sok vagy kevés? Cége válogatja, hisz ahol kampányszerű és nem tömeges a pántolás, ott valóban olcsó és jó megoldás a kézi pántolószerszámos pántolás.

De mi a helyzet a termelékenységgel? Mi a helyet a takarékossággal és az azonos minőségű munkavégzéssel? Nos a kézi pántoláshoz segédanyagként szükséges a pántcsat, pánthüvely többletköltséget okoz. A kézi feszítés minden pántolás esetén eltérő, intuitív, a dolgozó odafigyelésétől a fáradtságáig napon belül is sokminden függvénye.

Aki gyors és azonos minőségű pántolás szeretne és az elvégzendő pántolás rendszeressége vagy mennyisége is indokolja, sokkal jobb megoldás az akkumulátoros kézi pántológép beszerzése. Egy alap készülék amellett, hogy kiváltja a pánthüvely, pántcsat használatát kb. 20 másodperc alatt végez egy pántolás elkészítésével és a beállított feszítési értékre feszíti minden esetben a pántszalagot. Így egységes feszességű, azonos minőségű pántolás jön létre. Egy automata pántológéppel tovább lehet javítani az emberi hatékonyságot, mivel a pántolás művelete egy gombbal indítva magára hagyható és mind a feszítés, mind a hegesztés magától elkészül. Addig már a következő pánt is átfűzhető és utána csak tovább kell tenni a gépet. Az automata gép nagyobb, akár 4000 N feszítésre is képes, persze az sem jó ha az árut összeroppantja, vagy sérülnek az élei. A beállításnak köszönhetően itt is azonos minőségben, gyors és pontos pántolás végezhető, további segédanyagok használata nélkül.

Kalkuláljon Ön is! átlag 1 perc időmegtakarítás pántonként, így ha raklaponként 2-4-6 pántot alkalmaznak, akkor akár 5-6 perccel hamarabb készül el egy raklap. Napi 10 raklap esetén akár 1 órát, míg több esetén ennek többszörösét is megspórolja időben. A megtakarított időt a munkaerő hatékonyabb, más célú felhasználásával is kamatoztathatja. Megéri beruházni!   


6termék16
6termék16

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.