Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Vásárlási feltételek

Pontszámla

Vásárlói pontgyűjtés, pontgyűjtő számla használata

 

2019. július 3.-ától kivezetésre kerül a pontgyűjtés. Emiatt az új regisztrációkra és vásárlásokra már nem kerül pont jóváírásra. A meglévő pontok 2019. december 31.-ig használhatók fel, utána törlődnek.

 

A cadmas.hu webáruházban történő vásárlásaidra alapozva, 2015. június 27.-től elindítjuk a vásárlói pontszámlát és Neked is számlát nyitunk az első vásárlásoddal. A pontok gyűjtése teljesen automatikus, a rendszer által biztosított. Pontokat az alábbiak után írunk jóvá a számládon:    • új regisztráció után: 500 pont (2015.07.10.-től)

 

    • termékvásárlás bruttó értéke után az érték: 1%-a (1%-val egyenlő pont)A következő vásárlásaidnál a megrendelés összegének akár 30 %-áig is fizethetsz a pontjaiddal. Pontokkal csak terméket fizethetsz, szállítási vagy egyéb költséget nem.

 

A pontokkal való fizetéshez legalább bruttó 10.000 Ft rendelési összeget meghaladó rendelésnél van lehetőséged és minimum 100 pontot kell felhasználj egy rendelésnél.

 

Felhasználatlan pontjaidat legfeljebb 365. napig őrizzük meg, ezután törlődik.

 

A pontok jóváírása a megrendelésed webáruházon keresztüli online elküldését követően realizálódik a számládon, amikor a megrendelésed státusa „Feldolgozásra vár” állapotba kerül.

 

Amennyiben a megrendelés valamilyen oknál fogna nem kerül teljesítésre vagy kifizetésre, az ezután járó pontokat törölhetjük a számládról.

 

A pontokat a pontgyűjtő számlán ellenőrizheted és a rendszer automatikusan felajánlja a felhasználás lehetőségét.

 

Fenntartjuk a jogot, hogy a pontrendszert, paramétereit és a regisztráció vagy vásárlások után kapható pontok mértékét változtathassuk, a vásárlói árcsoportjainkban eltérő mértékűvé tegyük vagy a gyűjtést megszüntetve a korábbi pontok felhasználása után kivezessük a webáruházból. A különböző árcsoportokhoz tartozó vevőkörökben eltérő feltételeket, a pontgyűjtés használatát vagy annak mellőzését is alkalmazhatjuk a cadmas.hu marketing és üzleti döntései szerint.