Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Kosár

INGYENES (belföldi) szállítás megszűnt!

A postai csomagszállítás jelentősen drágult! (munkabér, üzemanyag, útdíj...)

(Egyes terjedelmes vagy jelentős súlyú terméknél előfordulhat, hogy csak személyes átvétellel vásárolhatók meg. Megértésüket köszönjük! A szállíthatóságról vagy egyedi kszállítási lehetőségről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!)


Nincs termék a kosárban!
Vásárláshoz kattintson ide!

A csomagolóanyag és más termékek ára

azon múlik, hogy a beszerzés milyen tételben történik, meddig kell raktározni és esetenként milyen árfolyamon tudjuk megvásárolni. Az is befolyásolja, hogy hányszor kell megfogni, pakolni.

Mivel mi a Cadmas kft.-nél készletezzük a csomagolóanyag termékeket, így azok rövidebb, hosszabbi ideig a polcokon, raklapokon csücsülnek. Ennek előnye, hogy a rendelést személyesen aznap, míg postán túlnyomó részt másnap kézhez kapjuk. Tehát NEM kell megrendelni, ahhoz, hogy mi is megrendeljük és NEM kell rá napokat, heteket várni. Ahhoz, hogy a kis és nagytételes rendeléseket is teljesíteni tudjuk, bizony többet vásárolunk és tárolunk belőle. A tárolás részben a raktár béreti díja miatt, részben a bele fektetett pénz miatt és a raktárban dolgozók bére miatt is pénzbe kerül. Ez benne van a termékek árában, ahogy sok terméknél a termékdíj és mindnél az ÁFA is.

Amit joggal elvár a vásárló, hogy jót és jó áron vegyen. A "jó" ár elérhető úgy is, hogy nincs raktár, nincs készlet, nincs dolgozó, hisz csak annyit vesz a webáruház, amennyit megrendelt a vásárlója. Vagy elérhető túltárolt készletek megvásárlásával is, amit a Cadmas-nál élből elutasítunk! Mint a tesa magyarországi forgalmazója, mi mindíg "friss" ragasztószalagot veszünk és a tárolás során is figyelünk a termékek szavatossági idejére. Máshol olcsóbb? Van ilyen, de a minőség valószínű az árral korrelál.

Miért van vásárlási limit? Póriasan fogalmazva, mert a kis értékű rendeléshez ugyanúgy rögzítjük a rendelést, számlázunk, megkeressük a terméket, csomagoljuk, mérlegeljük, cimkézzük és feladjuk, tájékoztatunk és ügyfélszolgálattal rendelkezésre állunk. Nos a mostani munkaerőpiaci lehetőségek között nem is tudnánk minőségben kiszolgálni, sok kistételes rendelést, másrészt veszteséges lenne minden csomagunk. Hisszük, hogyha egy terméket megfelelőnek talál a Vásárlónk, akkor biztosan talál más terméket is ami még jó a számára. Így a szállítási költség is jobban megéri vagy az ingyenes szállítás is elérhető lesz.

Igen a szállítási költség! Ez az alávállalkozó futárcégektől pl. az MPL-től is függ. A mi termékeink jellemzően súlyban erősek, tehát akár kis érték is nagy szállítási költséget képvisel. Ez azért van, mert az útdíj is súly alapú, a gépjármű fogyasztása is a súlytól nő, a termékdíj is súlyra számolódik és a termékek pakolása is erős kollégákat, akár targoncát igényel. A szállításhoz nagy teherbírású autókra van szükség.

Előfordult már, hogy egy kis csomag (levélként) esetén a postán kedvezőbb díjat látott a Vásárló. Hogyhogy? Most a díjért a csomagokat a mi telephelyünkön egyszerre veszik fel és a Vásárlók címén leadják. Mitől lenne olcsóbb, ha az ominózus kis csomaggal elautóznánk az 500 méterre lévő postára? Ott sorba állnánk, feladnánk és visszaautóznánk. Minimum 1 fő 30-60perces munkaideje és az autó költsége kellene növelje a postai feladás költségét. Megértjük az ilyen kérést, de nemet kell mondjunk rá.

Na, de az utánvét díj! Valóban díja van. Az utánvét miatt máshogy kell feladni a csomagokat és utána még sok a teendőnk. Figyelni kell és szét kell válogatni a posta által naponta beutalt összegeket. Vissza kell keresni, hogy melyik napon, kinek és milyen összeggel küldtük a csomagot és rögzítenünk kell a kifizetést. A kifizetetlen csomagokat is követnünk kell, hogy tudjuk az ez irányban fennálló kintlévőségünket. Tehát ez sem "érintésmentes" és a díj valószinűleg nem is fedezi a valós költségeket.

Akkor személyes átvétel Budapesten? Ez megint csak mennyiség és érték függvénye. Szállítunk az ország minden szegletébe, de figyelünk a hatékonyságra és a környezetvédelemre is. Tehát szervezzük, tervezzük és ennek megfelelően vagy csomagként vagy raklapos küldeményként vagy saját autónkkal szállítunk, melyet egyeztetjük a Vásárálóval.

 

Cadmas Csapata