Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Kosár

Nincs termék a kosárban! Vásárláshoz kattintson ide!

A csomagolóanyag és más termékek ára

azon múlik, hogy a beszerzés milyen tételben történik, meddig kell raktározni és esetenként milyen árfolyamon tudjuk megvásárolni. Az is befolyásolja, hogy hányszor kell megfogni, pakolni.

Mivel mi a Cadmas kft.-nél készletezzük a csomagolóanyag termékeket, így azok rövidebb, hosszabbi ideig a polcokon, raklapokon csücsülnek. Ennek előnye, hogy a rendelést személyesen aznap, míg postán túlnyomó részt másnap kézhez kapjuk. Tehát NEM kell megrendelni, ahhoz, hogy mi is megrendeljük és NEM kell rá napokat, heteket várni. Ahhoz, hogy a kis és nagytételes rendeléseket is teljesíteni tudjuk, bizony többet vásárolunk és tárolunk belőle. A tárolás részben a raktár béreti díja miatt, részben a bele fektetett pénz miatt és a raktárban dolgozók bére miatt is pénzbe kerül. Ez benne van a termékek árában, ahogy sok terméknél a termékdíj és mindnél az ÁFA is.

Amit joggal elvár a vásárló, hogy jót és jó áron vegyen. A "jó" ár elérhető úgy is, hogy nincs raktár, nincs készlet, nincs dolgozó, hisz csak annyit vesz a webáruház, amennyit megrendelt a vásárlója. Vagy elérhető túltárolt készletek megvásárlásával is, amit a Cadmas-nál élből elutasítunk! Mint a tesa magyarországi forgalmazója, mi mindíg "friss" ragasztószalagot veszünk és a tárolás során is figyelünk a termékek szavatossági idejére. Máshol olcsóbb? Van ilyen, de a minőség valószínű az árral korrelál.

Miért van vásárlási limit? Póriasan fogalmazva, mert a kis értékű rendeléshez ugyanúgy rögzítjük a rendelést, számlázunk, megkeressük a terméket, csomagoljuk, mérlegeljük, cimkézzük és feladjuk, tájékoztatunk és ügyfélszolgálattal rendelkezésre állunk. Nos a mostani munkaerőpiaci lehetőségek között nem is tudnánk minőségben kiszolgálni, sok kistételes rendelést, másrészt veszteséges lenne minden csomagunk. Hisszük, hogyha egy terméket megfelelőnek talál a Vásárlónk, akkor biztosan talál más terméket is ami még jó a számára. Így a szállítási költség is jobban megéri vagy az ingyenes szállítás is elérhető lesz.

Igen a szállítási költség! Ez az alávállalkozó futárcégektől pl. az MPL-től is függ. A mi termékeink jellemzően súlyban erősek, tehát akár kis érték is nagy szállítási költséget képvisel. Ez azért van, mert az útdíj is súly alapú, a gépjármű fogyasztása is a súlytól nő, a termékdíj is súlyra számolódik és a termékek pakolása is erős kollégákat, akár targoncát igényel. A szállításhoz nagy teherbírású autókra van szükség.

Előfordult már, hogy egy kis csomag (levélként) esetén a postán kedvezőbb díjat látott a Vásárló. Hogyhogy? Most a díjért a csomagokat a mi telephelyünkön egyszerre veszik fel és a Vásárlók címén leadják. Mitől lenne olcsóbb, ha az ominózus kis csomaggal elautóznánk az 500 méterre lévő postára? Ott sorba állnánk, feladnánk és visszaautóznánk. Minimum 1 fő 30-60perces munkaideje és az autó költsége kellene növelje a postai feladás költségét. Megértjük az ilyen kérést, de nemet kell mondjunk rá.

Na, de az utánvét díj! Valóban díja van. Az utánvét miatt máshogy kell feladni a csomagokat és utána még sok a teendőnk. Figyelni kell és szét kell válogatni a posta által naponta beutalt összegeket. Vissza kell keresni, hogy melyik napon, kinek és milyen összeggel küldtük a csomagot és rögzítenünk kell a kifizetést. A kifizetetlen csomagokat is követnünk kell, hogy tudjuk az ez irányban fennálló kintlévőségünket. Tehát ez sem "érintésmentes" és a díj valószinűleg nem is fedezi a valós költségeket.

Akkor személyes átvétel Budapesten? Ez megint csak mennyiség és érték függvénye. Szállítunk az ország minden szegletébe, de figyelünk a hatékonyságra és a környezetvédelemre is. Tehát szervezzük, tervezzük és ennek megfelelően vagy csomagként vagy raklapos küldeményként vagy saját autónkkal szállítunk, melyet egyeztetjük a Vásárálóval.

 

Cadmas Csapata

 

 

 

 

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.