Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

PES szalagok gépi feszítése
A textil pántszalagok kíméletesebb pántolást tesznek lehetővé, ugyanakkor kellő biztonsággal tartják össze a rakományt. Használjon megfelelő anyagú, szélességű és keresztmetszetű szlagot. A gépi feszítés jelentősen gyorsítja és könnyíti a pántolást, miközben azonos a rakatok pántjainak feszessége.

Akkumlátoros pántoló/feszítőgép PES 300-800 N

Beszerzés alatt, érdeklődjön!

Akkumulátoros textil (PES) pántszalag feszítésére.

2 akkumlátorral és töltővel szállítjuk!

19-32mm pántszélességhez, 0,85-1,65 pánt vastagságig

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek
További információk

A raktáron tartott termékek minősége a nagykereskedelmi Parnereink elvárásai szerint kerül meghatározásra. Minden esetben a felhasználási igényhez igazodó termékparamétert válasszon vagy mennyiségi igényével együtt kérjen árajánlatot. Az árak összehasonlítását minden esetben a termékparaméterek, alapanyagok azonosága esetén tudja összemérni.

Egyes termékek, import termékek aktuális árát jelentősen befolyásolja a beszerzéskori ár, szállítási költség, árfolyam, beszerzett mennyiség is.

A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is, melyek nem részei vagy tartozékai a terméknek. 


Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük! Köszönjük, ha jelzi és ezzel segít a kijavításában!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.