Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Szakmai oldal

Kartoboríték olcsóbban?

2022.04.07 12:04
Kartoboríték olcsóbban?

Még pár éve megsimert termék, de egyre jobban megkedveljük.

Miért? Bizonyos termékek, könyvek, dossziék, iratanyagok, képek biztonságos szállításához sokszor kerestük a megfelelő csomagolást. Nyilván be lehetett csomagolni eddig is, de általában több anyagból és hosszabb munkaráfordítással tudtuk megoldani. A boríték egycsapásra megoldotta a merev tartást, ütődések elleni védelmet és pillanatok alatti biztos lezárást. Mindezt anélkül, hogy félnünk kellene a csomag felnyitásától, hisz ha egyszer felnyitják az látszik és nem tudják ugyanúgy visszaragasztani.

 

Sok terméknél igen kiváló és igényes megoldás. A termékek terjedésével több gyártó is felvette a palettájára és akár komoly árkülömbözetekkel jelenik meg a piacon. Hasonlítsuk össze, hisz a papír, esetünkbe ráadásul újrahasznosított papír ára hasonló, így nem indokolt a jelentős külömbség. Akkor mi okozza? Az elkészítési minőség befolyásolja a felhasználhatóság minőségét is. Az általunk forgalmaztott német Progressz borítékjai, amellett hogy rendelkeznek az FDA tanúsítványával, nemcsak egyszerű borítékok. A gyártás során gondoltak azokra is, akik vastagabb lapos terméket csomagolnak. Emiatt minden karton boríték biegelésen is átmegy. Ez azt eredményezi, hogy akár 3-5 cm vastag terméket is kénylemesen beletehetünk. a Biegelésnek köszönhetően az előre belenoymott élképzésnek köszönhetően könnyen formálhatjuk "dobozzá" a borítékot, s ezáltal nem feszül, nem töri sem önmagát, sem a beletett terméket. 

 

A képen kivehető, hogy minden oldalon és mindkét felén megtörtént a csomagolást könnyítő biegelés. Az alapanyag garantált forrásból származó újrafeldolgozott papír és a ragasztócsík is magas minőségű termékből kerül a borítékra.

Ne csak a leírásnak és az áraknak higgyen! Vásároljon a Progressz termékéből és hasonlítsa össze a csomagolás során a két terméket. Az árkülömbözet mellett a használati előny és a minőség is megnyőző lesz! Ön választ, mi szállítunk!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.