Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Szakmai oldal

Kartoboríték olcsóbban?

2022.04.07 12:04
Kartoboríték olcsóbban?

Még pár éve megsimert termék, de egyre jobban megkedveljük.

Miért? Bizonyos termékek, könyvek, dossziék, iratanyagok, képek biztonságos szállításához sokszor kerestük a megfelelő csomagolást. Nyilván be lehetett csomagolni eddig is, de általában több anyagból és hosszabb munkaráfordítással tudtuk megoldani. A boríték egycsapásra megoldotta a merev tartást, ütődések elleni védelmet és pillanatok alatti biztos lezárást. Mindezt anélkül, hogy félnünk kellene a csomag felnyitásától, hisz ha egyszer felnyitják az látszik és nem tudják ugyanúgy visszaragasztani.

 

Sok terméknél igen kiváló és igényes megoldás. A termékek terjedésével több gyártó is felvette a palettájára és akár komoly árkülömbözetekkel jelenik meg a piacon. Hasonlítsuk össze, hisz a papír, esetünkbe ráadásul újrahasznosított papír ára hasonló, így nem indokolt a jelentős külömbség. Akkor mi okozza? Az elkészítési minőség befolyásolja a felhasználhatóság minőségét is. Az általunk forgalmaztott német Progressz borítékjai, amellett hogy rendelkeznek az FDA tanúsítványával, nemcsak egyszerű borítékok. A gyártás során gondoltak azokra is, akik vastagabb lapos terméket csomagolnak. Emiatt minden karton boríték biegelésen is átmegy. Ez azt eredményezi, hogy akár 3-5 cm vastag terméket is kénylemesen beletehetünk. a Biegelésnek köszönhetően az előre belenoymott élképzésnek köszönhetően könnyen formálhatjuk "dobozzá" a borítékot, s ezáltal nem feszül, nem töri sem önmagát, sem a beletett terméket. 

 

A képen kivehető, hogy minden oldalon és mindkét felén megtörtént a csomagolást könnyítő biegelés. Az alapanyag garantált forrásból származó újrafeldolgozott papír és a ragasztócsík is magas minőségű termékből kerül a borítékra.

Ne csak a leírásnak és az áraknak higgyen! Vásároljon a Progressz termékéből és hasonlítsa össze a csomagolás során a két terméket. Az árkülömbözet mellett a használati előny és a minőség is megnyőző lesz! Ön választ, mi szállítunk!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.