Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Szakmai oldal
2016.02.08 18:30

Bevásárló tasakok minősége

Bevásárló tasakok minősége

Előfordult már, hogy kiszakadt az alja? Maradt már szatyorfül a kezében? Volt, hogy bepakolásnál végighasadt? Az eltört, kiszóródott áruk miatt először a szatyrot, a minőséget szidjuk. "Hibás, gyenge, vacak." - mondjuk.

Vagy más az ok?  

 


Nézzük sorjában. A bevásárló tasakok, szatyrok gyártása több szempont szerint történik.

- az egyik, hogy megbírja a beletett termékek súlyát, (de milyen terméket, mennyi súlyt?)
- a másik, hogy olcsó legyen,
- a harmadik és talán legfontosabb, hogy minél kisebb anyagmennyiséggel terhelje a környezetet.

A fóliatermékek gyártói eljutottak oda, hogy HDPE azaz nagy sűrűségű polietilénből, akár 4-5 mikron vastagságú fóliát is gyártanak. A tasakok gyártói pedig igyekeznek a felhasználói igényeknek megfelelő vastagságú fóliából készíteni a tasakokat. Azaz a szükséges és elégséges teherbírásra tervezik a szatyrokat.

A méret azonban megtévesztő lehet. A nagyobb méret nem jelent automatikusan nagyobb teherbírást, hisz például 20 kifli, 2 kg kenyér elszállításához ugyanaz a méretű tasak kell, mint 6 liter dobozos üdítőhöz. 2 kg vagy 6 kg? Nem mindegy, hogy milyen boltba, milyen termékkörhez, milyen tasakot veszünk. Más a gyógyszertár és más a csavarbolt igénye, pedig méretben akár azonos szatyor is kellhet a számukra.
A csavarbolt, vegyesbolt esetén is eltérőek a vásárlói szokások. Sokan gyakrabban, de kisebb mennyiséget, mások ritkán, de sokat vásárolnak. Előbbieknek felesleges az 5-10 kg teherbíráshoz gyártott vastagabb szatyor, sokkal többe kerül és több anyagot dobunk a szemétbe. Utóbbiak pedig bosszankodnak a kiszakadt szatyor miatt ("olcsó, de olyan is") vagy több szatyorba teszik a nehéz árukat. Hol az igazság? Kinek legyen jó? Pazaroljunk a vastag szatyrokkal vagy bosszantsuk a vásárlót? Nincs kompromisszum. Többféle (méret és vastagság) tasakot, szatyrot érdemes tartani és fel kell hívni a vevők figyelmét a teherbírásra és a környezetvédelemre. Csak a szükséges méretű és vastagságú szatyrot használjuk!

A HDPE fólia nagyon kedvező tulajdonságú az LDPE (kis sűrűségű polietilén) anyaghoz képest. Előbbi sokkal vékonyabb, azaz kisebb anyagfelhasználással azonos teherbírásra képest. Később kezd megnyúlni, mint a vastagabb LDPE, de szúrásra, éles sarkokra hasadással válaszol. Azaz bepakolásnál kényesebb, a sarkos, hegyes termékekkel vigyázni kell!

Kisebb anyagfelhasználás = olcsóbb termék, kisebb környezet terhelés és kevesebb termékdíj!

Mielőtt választ a különféle tasakok közül vegye figyelembe a fent leírtakat. Kérjen mintát és próbálja ki, mely tasak, szatyor felel meg az Ön céljainak.Tovább a bevásárló szatyrokhoz