Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Bevásárló füles tasak

2021. július 1-től megváltozott termékdíj törvény és rendeletei (2011. évi LXXXV. tv. és 343/2011. (XII. 29.) Korm. rend.) alapján megváltozott bizonyos termékek forgalmazása és díjtétele.

1. A 301/2021. (VI.1.) Korm. rendelet betiltotta a könnyű műanyag ( 15 és 49 mikron közötti vastagságú) tasak, zacskó - függetlenül annak kialakításától, kiszerelésétől - eladótérben (értékesítési ponton) történő forgalomba hozatalát, kihelyezését - kivéve biológiailag lebomló anyagú -.
2. 15 mikron alatt vagy 50 mikron felett az eladótérben kihelyezett műanyag (nem lebomló) tasak, zacskó 1900 Ft/kg - biológialilag lebomló esetében 500 Ft/kg - termékdíj tartalom megfizetése esetén helyezhető ki.
Vevő a termék átvételével elfogadja és igazolja, hogy a tiltás alatti (1.pont) termékek felhasználásával nem sérti meg a fenti rendeletet!
Vevő a (2.pont) az értékesítési pontján, eladóterében csak olyan terméket helyez ki, mely után megfizette az eladótéri értékesítéshez kapcsolódó (1900 Ft/kg, lebomló esetén 500 Ft/kg) termékdíjat!
Vevő felelősséget vállal a a termékek jogszerű felhasználására! Jogsértése esetén teljes felelősséggel tartozik!
https://ktdt.hu/termekdij-torveny-valtozasai-2021-julius-1-et-kovetoen-a-hordtasakok-tekinteteben/

Cégünk külön nyilatkozatot kérhet az adott rendelésben szereplő termékek felhasználási helyéről.

Füles és bevásárló tasakok állandó méretekben és tipusokban raktárról elérhetők. Egyedi vagy nyomdázott szatyrot mennyiségfüggően ajánlunk.

Bevásárló tasak

Kiváló minőségű bevásárló füles tasakok különböző méretekben! Kínálatunkban a tartósabb papír, és a lebomló szatyrok egyaránt megtalálhatók! A Cadmas Kft. többféle, állandó méretű és minőségű bevásárló szatyrot forgalmaz. Egyszer használatosak, ingvállas vagy piskóta fülűek és oldalt behajtással rendelkeznek. 100 darabos blokkokban vannak összefogatva.

Igény esetén már lebomló PLA alapanyagú termékek is elérhetők.

Érdeklődjön a méretek és árak felől!

                                                       

A Cadmas Kft. a termékdíjban is segítségére van, így Ön mentesül az adminisztráció, bejelentés és utalási kötelezetség alól és jóval kevesebbet fizet mintha önbevalló lenne. Olvassa el tájékoztatónkat, kérje szolgáltatásunk!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.