Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Szakmai oldal
2017.08.09 13:12

Webáruházad nélkülözhetetlen kelléke

Webáruház nincs csomagolás nélkül

A webáruházas termékértékesítés esetén napi szinten kell csomagokat küldeni. Sok esetben egy egy termék saját csomagolása, karton doboza is megfelelő, elég ráragasztani a cimkét és viheti is a futár. Amikor a nincs megfelelő tartása a doboznak vagy több terméket is vásárol egy vevő, akkor elengedheteten a csomagolás. A Cadmas Kft. saját webáruházában ehhez nyújtunk megoldást, sokféle csomagolóanyagot kínálunk. Országos kiszállítás kapcsán nemcsak értékesítjük, de nap mint nap teszteljük is saját csomagoló anyagainkat és a csomagolási módokat.

 

 

Több termék egy csomagban küldéséhez általában különféle méretű kartondobozokat használunk. A termékek mérete és tömege alapján vagy a 3 vagy az 5 rétegű doboz a megfelelő. Ahhoz, hogy ne lötyögjön, ne verődjenek össze a termék, célszerű térkitöltő chipset a csomagba tenni, de akár az olcsó csomóra köthető tasakba is lehet levegőt zárni és ez is elegendő lehet az üres hely kitöltésére. Ezután már csak le kell zárni a csomagot. Ezt legkönnyebben ragasztószalaggal lehet megtenni. Általános a 48 mm széles barna vagy átlátszó ragasztószalag használata, de erősebb és szélesebben zárja a dobozt a 75 mm-es változat. A Cadmasnál ezt a lezárást használjuk még a 20-30 kg-os dobozok esetén is. Mielőtt beleszaladna az árcsapdába és paradicsomot hasonlítana uborkához, kérje segítségünket hogy mi a megfelelő és mi lesz valóban gazdaságos az Ön számára. Sajnos belefuthat rossz minőségű, lejárt szavatosságú, elmondottnál jóval rövidebb ragasztószalagba is és az sem mindegy, hogy zárva vagy nyitva érkezik a doboz, hisz a helytelen ragasztóanyag választás során akár fel is vállhat szállítás közben. Az olcsó végül lehet nagyon drága is!

https://cadmas.hu/Ragasztoszalag-75mm-66m-TESA-4280-barna

Kisebb, lapos, akár törékeny termékek esetén egy új terméket is piacra dobtunk. Európában már évek óta bizonyít a hullámkarton vagy mikrohullám kartonboríték. Akár egy bakelit hanglemezt, üvegképet is küldhetünk benne, hisz rendkívül kemény, formatartó és biztonságos csomagolást eredményez. Használata pedig nagyon egyszerű. A megfelelő méret kiválasztásával a hajtási éleknél betörjük és beletesszük a terméket. A végén található ragasztó csíkról a védőszalagot eltávolítva már le is ragasztottuk a nyílását. Ezt követően cimkézhető és már mehet is a küldemény. Érdemes megnézni a választékot, egyre többen keresik ezt a termékcsoportot.

 

 

A hullámkarton borítékokat méret és tipus szerint itt tekinheti meg a kedves olvasó:

https://cadmas.hu/kartonboritek

 

Kifejezetten nagy, sok vagy nehéz tárgyak szállítását jellemzően raklapos szállítással végzik. Ehhez megint érdemes szakember segítségét kérni. Nem elegendő a nyújtható (sztreccs) fóliát rátekerni. Mi 17, 20 és 23 mikronos fóliát kínálunk, melyek garantáltan 150%-os nyújthatósággal rendelkezni. Ez utóbbi adat az is mutatja, hogy megfelelően megnyújtva jóval kevesebb fólia kell egy raklaphoz és sokkal, de sokkal biztosabban tartja össze mint a sima rátekerésnél. Megint előfordul, hogy a naiv vásárló nem azt kapja amit kellene. Vastag papírduda, kisebb tekercs és fólia tömeg, épphogy vagy 120%-os nyújthatóság, olcsóbb tekercsár. Megint drága lesz az olcsó, pedig a tanács és az információ nálunk ingyen van. Ön tanul tőlünk és így valóban jól választ.

A termékek mérete, saját tartása alapján további védelmi anyagok állnak rendelkezésünkre. Az élvédő kifejezetten a sarkoknál védi a rakományt. A pántoló-köteleglő ragasztószalag már a rakomány összeállításánál segíti, hogy le ne boruljon valami. A műanyag, textil vagy acél pántszalag pedig további összefogást, stabilitást és biztonságot eredményezhet. Természetesen a szükséges kézi vagy gépi eszközök között is segítünk eligazodni.

https://cadmas.hu/sztrecsfolia

https://cadmas.hu/pantolas

A webáruházaknak ajánlott termékeket összegyűjtve itt tekintheti meg. katt a szövegre