Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Szakmai oldal

Webáruházad nélkülözhetetlen kelléke

2017.08.09 13:12

Webáruház nincs csomagolás nélkül

A webáruházas termékértékesítés esetén napi szinten kell csomagokat küldeni. Sok esetben egy egy termék saját csomagolása, karton doboza is megfelelő, elég ráragasztani a cimkét és viheti is a futár. Amikor a nincs megfelelő tartása a doboznak vagy több terméket is vásárol egy vevő, akkor elengedheteten a csomagolás. A Cadmas Kft. saját webáruházában ehhez nyújtunk megoldást, sokféle csomagolóanyagot kínálunk. Országos kiszállítás kapcsán nemcsak értékesítjük, de nap mint nap teszteljük is saját csomagoló anyagainkat és a csomagolási módokat.

 

 

Több termék egy csomagban küldéséhez általában különféle méretű kartondobozokat használunk. A termékek mérete és tömege alapján vagy a 3 vagy az 5 rétegű doboz a megfelelő. Ahhoz, hogy ne lötyögjön, ne verődjenek össze a termék, célszerű térkitöltő chipset a csomagba tenni, de akár az olcsó csomóra köthető tasakba is lehet levegőt zárni és ez is elegendő lehet az üres hely kitöltésére. Ezután már csak le kell zárni a csomagot. Ezt legkönnyebben ragasztószalaggal lehet megtenni. Általános a 48 mm széles barna vagy átlátszó ragasztószalag használata, de erősebb és szélesebben zárja a dobozt a 75 mm-es változat. A Cadmasnál ezt a lezárást használjuk még a 20-30 kg-os dobozok esetén is. Mielőtt beleszaladna az árcsapdába és paradicsomot hasonlítana uborkához, kérje segítségünket hogy mi a megfelelő és mi lesz valóban gazdaságos az Ön számára. Sajnos belefuthat rossz minőségű, lejárt szavatosságú, elmondottnál jóval rövidebb ragasztószalagba is és az sem mindegy, hogy zárva vagy nyitva érkezik a doboz, hisz a helytelen ragasztóanyag választás során akár fel is vállhat szállítás közben. Az olcsó végül lehet nagyon drága is!

https://cadmas.hu/Ragasztoszalag-75mm-66m-TESA-4280-barna

Kisebb, lapos, akár törékeny termékek esetén egy új terméket is piacra dobtunk. Európában már évek óta bizonyít a hullámkarton vagy mikrohullám kartonboríték. Akár egy bakelit hanglemezt, üvegképet is küldhetünk benne, hisz rendkívül kemény, formatartó és biztonságos csomagolást eredményez. Használata pedig nagyon egyszerű. A megfelelő méret kiválasztásával a hajtási éleknél betörjük és beletesszük a terméket. A végén található ragasztó csíkról a védőszalagot eltávolítva már le is ragasztottuk a nyílását. Ezt követően cimkézhető és már mehet is a küldemény. Érdemes megnézni a választékot, egyre többen keresik ezt a termékcsoportot.

 

 

A hullámkarton borítékokat méret és tipus szerint itt tekinheti meg a kedves olvasó:

https://cadmas.hu/kartonboritek

 

Kifejezetten nagy, sok vagy nehéz tárgyak szállítását jellemzően raklapos szállítással végzik. Ehhez megint érdemes szakember segítségét kérni. Nem elegendő a nyújtható (sztreccs) fóliát rátekerni. Mi 17, 20 és 23 mikronos fóliát kínálunk, melyek garantáltan 150%-os nyújthatósággal rendelkezni. Ez utóbbi adat az is mutatja, hogy megfelelően megnyújtva jóval kevesebb fólia kell egy raklaphoz és sokkal, de sokkal biztosabban tartja össze mint a sima rátekerésnél. Megint előfordul, hogy a naiv vásárló nem azt kapja amit kellene. Vastag papírduda, kisebb tekercs és fólia tömeg, épphogy vagy 120%-os nyújthatóság, olcsóbb tekercsár. Megint drága lesz az olcsó, pedig a tanács és az információ nálunk ingyen van. Ön tanul tőlünk és így valóban jól választ.

A termékek mérete, saját tartása alapján további védelmi anyagok állnak rendelkezésünkre. Az élvédő kifejezetten a sarkoknál védi a rakományt. A pántoló-köteleglő ragasztószalag már a rakomány összeállításánál segíti, hogy le ne boruljon valami. A műanyag, textil vagy acél pántszalag pedig további összefogást, stabilitást és biztonságot eredményezhet. Természetesen a szükséges kézi vagy gépi eszközök között is segítünk eligazodni.

https://cadmas.hu/sztrecsfolia

https://cadmas.hu/pantolas

A webáruházaknak ajánlott termékeket összegyűjtve itt tekintheti meg. katt a szövegre

 

 

 

 

 

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.