Új jelszó kérése

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Sztreccsfóliák, nyújtható fóliák

 Fő kategória >Sztreccsfóliák, nyújtható fóliák

Több termék egy raklapon való elhelyezésének, tárolásának, mozgatásának biztonságos megoldását jelenti a Cadmas Kft. által forgalmazott sztreccsfóliák széles választéka.

Előnyújtott (lite wrapping) fóliával megtakarítást érhet el a hagyományos fóliákhoz képest.

A nagyobb fóliatömegű és kisebb csévéjű tekercsek gazdaságosabbak!

Vastagság: 10-40 mikronig
Szélesség: szabványos: 500 mm,
rendelhető szélesség: 125-1500 mm-ig
Szín: transparens, fehér, kék, fekete ill. vevő igénye szerint
Opciók: - kézi, gépi kiszerelés
- UV sugárzás elleni védelem: szabadég alatt tárolt termékek esetében fontos, hogy a fólia védje a csomagolt terméket, és minél később bomoljon le
- Antisztatikum: statikus feltöltődés elleni védelem
- Csak belül tapad: a befóliázott egységrakományok, raklapok tárolás és szállítás közben nem tapadnak össze, könnyebb a mozgatásuk
- Csak kívül tapad: a becsomagolt terméket nem éri semmilyen ragasztó adalékanyag
- Előnyújtott: könnyen deformálódó termékekhez, kis súlyú rakományok csomagolásához
- Nagy előnyújthatóságú: nagy volumen esetén a megfelelő sztreccsfóliázó géppel nagy megtakarítás érhető el
- Hálós fólia: nagy nedvességtartalmú termékekhez
Technológiák: fújt (blown) vagy öntött (cast)
Felhasználási
terület:
raklapos és gyűjtő áruk rögzítésére, védelmére.

Sorrend:

Többféle néven jelenik meg a forgalmazóknál, használják az angol stretch, magyar sztrecs/sztreccs vagy nyújtható fólia megnevezést is. A lényeg, hogy olyan fóliát jelez, melyet a felhasználás során szó szerint meg kell nyújtani és a rugalmassága révén önmagához tapadva ráfeszül az övezett árura. Ezzel összetart, megvéd és akár láthatatlanná tesz, ha például színfedett fóliát használunk.

A sztreccsfólia megvásárlása sokkal összetettebb, mint azt laikus vagy a felhasználó megszokta. Amikor a tekercs árat összehasonlítva vásárolunk, akkor szinte bizonyos, hogy nem a legjobnak vélt áron valójában "bevásárolunk". Miért is? Azért mert ha gyümölcsöt akarunk venni, akkor nem mindegy hogy ár alapján almát, epre vagy banánt teszünk a kosárba. Banán árát a banán árával hasonlítsuk össze, ha nagyon leegyszerűsítjük.

A szrecsfólia nyújtható. Az nem mellékes, hogy mennyire. 50-100-150 vagy több %-al nyújtás ugye azért nem mindegy, mivel a jobb nyújthatósággal azonos fóliamennyiségből sokkal több raklapot tudunk körbefogni. Ugye ha 2000 Ft-ért vett fóliákat összehasonlítunk, akkor lehet hogy az egyikkel 8 raklapot, a másikkal 12 raklapot is be tudunk sztreccsezni. 50%-al több raklap becsomagolása, az már jelentősen kevesebb sztrecsfólia felhasználást és így költséget jelent. Pedig mindkettő 2000 Ft volt...

A másik lényeg a vastagság. A gyártás során egészen vékony akár 8 mikrontól akár 23 vagy vastagabb is gyártható. Minél vastagabb, annál több erő kell a nyújtáshoz, annál nehezebb rakatot képes összefogni és annál nagyobb a strechfólia tekercssúlya. Azaz 1 tekercsen azonos nyújthatóság mellett nem mindegy, hogy mondjuk 17 vagy 23 mikron vastag a fólia. Utábbi majd 50%-al vastagabb, tehát azonos tekercssúlynál közel 50%-al rövidebb az adott tekercs. Ugye ez azonnal növeli a sztrecs felhasználást és sokkal kevesebb raklap után kell cserélni a tekercset, sokkal több üres papírduda keletkezik. Utóbbit tároljuk, megsemmisítjük, eladjuk, de biztos hogy több munkánk van vele.

Az előbbiek folyománya, hogy minél vékonyabb a fólia annál jobban járunk. Ez a raklapos csomagolásra szánt termékek súlyától, stabilitásától függ. Kifejezetten nehéz, vagy eleve egymáson elcsúszni képes termékek esetén szükséges a vastagabb fólia, hogy biztonságos legyen a szállítás, rakodás, tárolás. Ha például zsugorfóliázott 2,5 literes pet üdítőket rakatolunk egymásra, akkor több lehetőségünk a stabilitás növelésére. A fentiek szerint használjunk vastagabb sztrecs fóliát, de soronként alkalmazhatunk elválasztásra és csúszás csökkentsére raklap köztes papírt (hullámpapír lemezek) és használhatunk a felső soroknál kifejezetten pántoló ragasztószalagot, vagy pántolhatjuk is a rakatot.  Az élvédő alkalmazása pedig nemcsak növeli a rakat stabilitását, de megóvja a szélső dobozokat, termékeket a sztrecsfólia vagy pántolás összehúzó, deformáló hatásától.

Általánosságban érdemes figyelni a rakat súlyra és stabilitásra. Stabil, felfekvő termékek és 300 kg alatti összsúly alatt akár 10 mikron alatti fóliavastagság is elegendő lehet. Ugyanez egyenetlenség vagy növekvő össztömeg alapján már 15-17 mikron, 500 kg fölött 20-23 mikron vastgaság lehet biztonságos.

Nagyon sok lehetőségünk van a biztosnágos és jó minőségű csomagolásra, de ahhoz hogy a csomagolási költségeink nem fussanak az egekbe vagy rakományunk ne boruljon szét a kamionban, bizony sokat segíthet a tapasztalt tanácsadó segítsége. Engedje meg hogy a sztrecsfóliák útvesztőjében az árak dzsungelében segítsünk eligazodni és megfelelő ár/érték arányú sztrecs fóliát találni.

Az áru biztonsága a hiányra is vonatkozik. Ha tart a termékek megdézsmálásától, szintén eredményes és jó megoldásokat tudunk javasolni Önnek! Forduljon hozzánk, segítünk!   


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.