Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Sztreccsfólia, nyújtható fólia

 

Mielőtt az árakat megnézi legyen tisztában azzal, hogy papírt vagy fóliát vesz!

 

A papírcséve sok helyen 500-1000 g súlyú és a tekercs csak 1,8 - 2,5 kg összsúlyú. Így akár kevesebb mint fele a fólia mennyisége, a vékony csévés 3kg-os tekercshez viszonyítva. Ha Ön valóban olcsóbban akar fóliát venni, akkor számoljon vagy ellenőrizze a sztreccsfolia.hu oldalon található táblázattal!

 

Részletes tájékoztatás és számpéldák a sztreccsfolia.hu oldalon.Több termék egy raklapon való elhelyezésének, tárolásának, mozgatásának biztonságos megoldását jelenti a Cadmas Kft. által forgalmazott sztreccsfóliák széles választéka.

Előnyújtott (lite wrapping) fóliával megtakarítást érhet el a hagyományos fóliákhoz képest.

A nagyobb fóliatömegű és kisebb csévéjű tekercsek gazdaságosabbak!

Vastagság: 10-40 mikronig
Szélesség: szabványos: 500 mm,
rendelhető szélesség: 125-1500 mm-ig
Szín: transparens, fehér, kék, fekete ill. vevő igénye szerint
Opciók: - kézi, gépi kiszerelés
- UV sugárzás elleni védelem: szabadég alatt tárolt termékek esetében fontos, hogy a fólia védje a csomagolt terméket, és minél később bomoljon le
- Antisztatikum: statikus feltöltődés elleni védelem
- Csak belül tapad: a befóliázott egységrakományok, raklapok tárolás és szállítás közben nem tapadnak össze, könnyebb a mozgatásuk
- Csak kívül tapad: a becsomagolt terméket nem éri semmilyen ragasztó adalékanyag
- Előnyújtott: könnyen deformálódó termékekhez, kis súlyú rakományok csomagolásához
- Nagy előnyújthatóságú: nagy volumen esetén a megfelelő sztreccsfóliázó géppel nagy megtakarítás érhető el
- Hálós fólia: nagy nedvességtartalmú termékekhez
Technológiák: fújt (blown) vagy öntött (cast)
Felhasználási
terület:
raklapos és gyűjtő áruk rögzítésére, védelmére.

 

 

 
 

 

 

 

 

 


 

Megjöttek a robotok!

Megrendelés a Cadmasnál! Napi 8 órás fáradhatatlan munkavégzés, akkumulátoros üzem és pont ott dolgozik, pont úgy ahol kell!

Nem kell elvinni a terméket a géphez, mert a gép megy a termékhez!

Folyamatos és egyenletes előnyújtás, gazdaságos szterccsfólia felhasználás! A kézi munkaerő tehermentesítése mellett a targoncás anyagmozgatás igényét is lecsökkenti. Megéri, számoljon velünk!

Érdeklődjön!

Sztrecsfólia - a szállítás legjobb barátja

A habfóliákat követően természetesen a stretchfólia az, amit leginkább melegen ajánlunk a Cadmas webáruházából abban az esetben, ha nem csupán egy terméket helyezne raklapra, hanem nagyobb mennyiségben - akár több külön álló darabból egyetlen egységgé összerendezve szeretné egyik pontból a másikba eljuttatni a terméket. A Sztreccsfólia talán nevéből adódóan is mindenkinek elárulja, a leginkább hasznos tulajdonságainak egyike a rugalmassága, vagyis mérettől és formától teljes mértékben függetlenül lehet elrendezni a kívánt termékeket, s azokat mozgásmentesen rögzíteni. Válasszon a kívül és belül tapadó fóliáink közül, vagy a kimondottan kinti tárolásra kifejlesztett, UV védelemmel ellátott fóliáink közül, igényeinek megfelelően.

Nem véletlen hát, hogy mi magunk is azt valljuk, a sztrecsfólia leginkább célravezető felhasználási területe a raklapos, gyűjtő áruk rögzítése, valamint annak védelme. Megrendelőink minden igényét igyekezve kielégíteni, a Cadmas webáruhábában a sztreccsfóliák nem csupán a hagyományos, standard kivitelben rendelhetőek (ami nem más, mint a 10-40 mikron közötti vastagság, és 50 cm szélesség tekercsenként), hanem egyedi méretezést és színvilágot is figyelembe tudunk venni - így fehér, kék, fekete árnyalatok mellett az egyéni igényeket is figyelembe vesszük, ugyanolyan rugalmasan, amennyire a stretchfóliánk is rugalmas, Önnek csupán egyetlen dolgot kell eldöntenie: kézi, vagy gépi kiszerelésben kívánja a terméket.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.