Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Csúcsfólia a sztreccsfóliák Királya

Az olasz fólia gyártás a magas minőséget, gazdaságos használatot és másokat megelőző innovációt képviselik. Ismerje meg a sztreccsfóliák Ferrariját!

Kifejezetten olyan felhasználóinknak ajánljuk, ahol a fentieken kívül a környezetvédelem és a hulladék képződés figyelemmel kísérése is része a termelésnek. A sztreccs fólia az Olasz gyártónál felhasználóra szabott, így konkrét igényekre gyártják és szállítják a termékeket. Igen, a gyártási idő miatt hosszabb a szállítás, mintha raktáron lenne, de a rendszeres vásárlók a kért ütemezésben kapják meg a nekik gyártott nyújtható fóliát.

A tekercs szélesség akár 100mm-től 1500mm-ig készíthető és természetesen a tekercs átmérő, a tekercs cséve vagy cséve nélküli változat is lehetséges. A nagynyúlású és előnyújtott változatok szintén többszörözik a lehetséges termékváltozatok számát. Így már érthető, hogy a gyártó pontosan a felhasználói igényekre készíti el a fóliákat!

A minőség garantált, melyet számos rendszeres mérés, bevizsgálás, minőségi tanúsítás is biztosít.

Az összehasonlítások segítségével pedig számos korábban használt fóliát leváltanak a felhasználók és a korszerűbb termékekkel akár 40-50%-os költségcsökkentést is elérhetnek!

- Magyarországon még sok helyen a már bevált, vastag és túlbiztosított vagy biztonságosnak tűnő fóliát használják. Az ismerethiánynak köszönhetően sok beszerző nem is számol, csak rendeli az olcsóbb tekercseket. A tekercsár viszont fólia kilogrammra és főként méterre - amivel számolhatunk a raklapok csomagolásánál - egyáltalán nem mutatkozik olcsónak. Sajnos sok év oktatás után is ott tartunk, hogy a beszerző a 11 Ft/méteres fóliát előnybe részesíti a 8 Ft/méteres fóliával. Persze hogy olcsóbb a tekercsár, hisz harmad mennyiség van rajta. -

Ha Önnek is elege van a hazai fólia káoszból, jobbat, megbízható forrást keres, úgy kérje ajánlatunkat rendszeres szállítási igényével. Ha nem ragaszkodik a megszokásaihoz, úgy kérje tanácsadásunkat, kérje az innovatív megoldásokat hogy még többet spóroljon és a környezetvédelemért is többet tehessen. Akik eddig váltottak, nem bánták meg!

A termékek közül a már itthon is forgalmazottak felkerültek az oldalra. A többiről érdeklődjön!

Az alábbi táblázatban találja a stretchfóliák méreteit. Kattintson rá a kiválasztott méretre, és az azonnal elviszi Önt a kívánt termék oldalára!

Stretchfólia HighQ kézi 500mm/300m, 10my 500mm/300m, 12my 380mm/600m, 5my, előnyújtott
Stretchfólia HighQ gépi HighQ-999, 420mm/600m, 8my, előnyújtott, cséve nélkül HighQ-999, 420mm/600m, 9my, előnyújtott, cséve nélkül 420mm/3000m, 7my, előnyújtott
500mm/10my, 16kg 500mm/1324m, 23my 500mm/1822m, 17my
500mm/2582m, 12my

10termék110
10termék110

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.