Országos kiszállítás - raklapon még gazdaságosabb!

Garantált minőség!

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Csúcsfólia a sztreccsfóliák Királya

Az Olasz fólia gyártás a magas minőséget, gazdaságos használatot és másokat megelőző innovációt képviselik.

Kifejezetten olyan felhasználóinknak ajánljuk, ahol a fentieken kívül a környezetvédelem és a hulladék képződés figyelemmel kísérése is része a termelésnek. A sztreccs fólia az Olasz gyártónál felhasználóra szabott, így konkrét igényekre gyártják és szállítják a termékeket. Igen, a gyártási idő miatt hosszabb a szállítás, mintha raktáron lenne, de a rendszeres vásárlók a kért ütemezésben kapják meg anekik gyártott nyújtható fóliát.

Miért nincs raktáron? 

Egyszerű, hiszen a fólia típusok száma is több tíz és ezen belül a vastagság lehetséges tartománya 5 -50 mikronig terjed.

A tekercs szélesség akár 100mm-től 1500mm-ig készíthető és természetesen a tekercs átmérő, a tekercs cséve vagy cséve nélküli változat is lehetséges. A nagynyúlású és előnyújtott változatok szintén többszörözik a lehetséges termékváltozatok számát. Így már érthető, hogy a gyártó pontosan a felhasználói igényekre készíti el a fóliákat!

A minőség garantált, melyet számos rendszeres mérés, bevizsgálás, minőségi tanúsítás is biztosít.

Az összehasonlítások segítségével pedig számos korábban használt fóliát leváltanak a felhasználók és a korszerűbb termékekkel akár 40-50%-os költségcsökkentést is elérhetnek!

- Magyarországon még sok helyen a már bevált, vastag és túlbiztosított vagy biztonságosnak tűnő fóliát használják. Az ismerethiánynak köszönhetően sok beszerző nem is számol, csak rendeli az olcsóbb tekercseket. A tekercsár viszont fólia kilogrammra és főként méterre - amivel számolhatunk a raklapok csomagolásánál - egyáltalán nem mutatkozik olcsónak. Sajnos sok év oktatás után is ott tartunk, hogy a beszerző a 11 Ft/méteres fóliát előnybe részesíti a 8 Ft/méteres fóliával. Persze hogy olcsóbb a tekercsár, hisz harmad mennyiség van rajta. -

Ha Önnek is elege van a hazai fólia káoszból, jobbat, megbízható forrást keres, úgy kérje ajánlatunkat rendszeres szállítási igényével. Ha nem ragaszkodik a megszokásaihoz, úgy kérje tanácsadásunkat, kérje az innovatív megoldásokat hogy még többet spóroljon és a környezetvédelemért is többet tehessen. Akik eddig váltottak, nem bánták meg!

A termékek közül a már itthon is forgalmazottak hamarosan felkerülnek az oldalra. Addig is érdeklődjön!


7termék17
7termék17

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.