Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Fólia

Bemutatjuk sokoldalú fóliakínálatunkat, amely tökéletes választás mind a háztartási, mind az ipari felhasználásra! Alufólia, frissen tartó- és sztreccsfólia, légpárnás-, zsugor- és habfólia különböző méretekben és kiváló minőségben, kedvező áron és villámgyors szállítással!

Emelje a konyhai élmények színvonalát prémium alumínium fóliánkkal, mely nélkülözhetetlen a főzéshez, sütéshez és az élelmiszerek tartósításához. Kiváló formázhatósága és magas hőállósága teszi elengedhetetlenné a konyhában.

A konyhai felhasználás során egyszerűen védelmezheti élelmiszereit frissentartó fóliánkkal, mely nyújtható műanyag fóliaként tökéletes megoldás az élelmiszerek tárolására és gusztusos tálalására.

A sztreccsfóliánk kiválóan alkalmas csomagolásra és raklapstabilizálásra. Rugalmas és erős anyaga segít megőrizni termékei integritását szállítás közben.

Óvja meg törékeny tárgyait szállítás közben és tárolás során megbízható légpárnás fóliánkkal, mely levegőt tartalmazó buborékokkal rendelkezik.

Válassza sík- és zsugorfóliánkat a praktikus csomagolásért! Hőre zsugorodva, tökéletesen körbeöleli a csomagolni kívánt terméket vagy termékeket. Az egyedülálló zsugorodási tulajdonságok biztosítják a stabil csomagolást, minimalizálva a mozgást és védelmet nyújtva a sérülésektől. A fólia nem csupán praktikus, hanem esztétikus is, hangsúlyozva a termékek vonzó megjelenését.

Amennyiben érzékeny áruk szállításához kiváló védelmet keres, habfóliánk optimális választás. Puha és ütésálló jellegével garantálja, hogy termékei sértetlenül érkezzenek meg céljukhoz. Emellett az építőiparban gyakran használják a laminált padlók szigetelésére is.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.