Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Szűrés
Hosszúság (m) (m)
100 m - 345 m
Szélesség (mm) (mm)
100 mm - 500 mm
Szín
Vastagság (µ)
17 µ - 23 µ
bruttó tekercs súly (kg)
0 kg - 3 kg
Termék státusza

Kézi sztreccsfólia

Kézi sztreccsfólia számtalan méretben és különböző vastagságban! Összefogáshoz, takaráshoz és csomagoláshoz is tökéletes választás!

Mostantól méterben mutatjuk az árakat, hogy valóban össze tudja hasonlítani! Nincs más teendője csak az eddig vásárolt tekercs (kapott és kiszámolt) méter értékével elosztani a beszerzési árát. A kapott eredmény meglepheti!

Csupán példaként:

Ugye, ha eddig tekercs árat nézett, akkor 2359 Ft és 2134 FT közül az olcsóbbat vásárolta. Pedig az előbbin 252 méter, az utóbbin 220 méter fólia van. Akkor most melyik az olcsóbb?

2134 Ft / 220 m = 9,7 Ft/méter   -     2359 Ft / 252 m = 9,36 Ft/méter

Tehát méterenként 3,6%-al többet költ az olcsóbb tekerccsel! Ha ezt az éves felhasználásával összeveti, lehet hogy komoly összeget dobott ki.

Az első tekercs 2,2 kg bruttó súllyal és 0,5 kg papírcsévével vásárolható, míg az utóbbi 3 kg bruttóval és 0,3 kg csévével lesz az öné.

Számoljon és akár használjon vékonyabb, de jobb minőségű fóliát. Így akár sokkal nagyobb 10-20-30%-os megtakarítást is elérhet, miközben a rakomány stabilitása nem változik és sokkal kevesebb hulladékkal terheli a környezetet!

Használja kalkulátorunkat! A felső táblába írt adatokkal ellenőrizheti milyen tömegűnek kell lennie a fólia tekercsnek. Az alsó tábla pedig megmutatja, hogy az Ön által tudott és mért súlyok alapján valójában hány méter fóliát vásárolt!

stretchfólia tömeg és hossz kalkulátor katt ide

stretchfólia árösszehasonító kalkulátor katt ide

Hívjon, keressen, segítünk számolni! Segítünk a legjobb megoldásra találni!


9termék19
9termék19

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.