Új jelszó kérése

Szűrés

Hosszúság (m) 
120 - 150
Szélesség 
290 - 440
Vastagság 
10,5 - 30
Ár
495,3 Ft - 20 828 Ft

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Alufóliák

Fő kategória >Alufóliák

Az alumínium fólia (alufólia) a háztartásokban igen közkedvelt kellék, mivel rendkívül egyszerűen, gyorsan és könnyen használható.
A háziasszonyok elsősorban sütésnél alkalmazzák az alufóliát, a tepsibe helyezett húsok lefedésére használják. Az így elkészített sült zamatosabb, nem szárad ki, nem ég meg a külső része, nem csapkodja össze zsiradékkal a sütőteret. Az alumínium fólia használatával energiát is meg lehet takarítani, mivel így a sütési idő rövidül, és a sütőtér takarítására fordított időt is meg lehet spórolni.

Késnek a vendégek, de a vacsora már elkészült!
Akkor helyezzünk alufóliát a szervírozandó ételre és így tovább megtartja a vendégváró falat a kellő hőmérsékletét.

A magyar konyhában igen népszerű a burgonya. Kerti sütés-főzés alkalmával mindig nagyon kapós az alumínium fóliában parázson elkészített változata. Természeten bármilyen más zöldség megsüthető hasonló módszerrel, csak be kell csomagolni az alufóliába.

Egy utcai árusnál, kifőzdében vagy hipermarketben, ha grillcsirkét vásárolunk, akkor is alufóliába csomagolják a húst. Ennek több oka is van: egyrészt szállítás közben ne hűljön ki, a forró hús ne égesse meg a vásárlót, a zsiradék ne tudjon könnyen kifolyni. Papírba nem lehet az ilyen típusú ételt csomagolni, mivel rátapadna, fólia pedig esetleg ráolvadna és utána eresztené a levét, ezért praktikus ilyen esetekben is az alufólia. 


Sorrend:

A sokoldalú alufólia

Az alufóliát már évtizedek óta minden háztartásban, mint „jolly joker” anyagot használják. Nem csak a konyhai teendőkben lehet hasznos segítőtársa, de a barkácsfeladatait is megkönnyítheti az alkalmazásával. Könnyen tekerhető, téphető, így a kezelése egy pillanatig sem okoz fejfájást.

Kiváló praktika, ha konyhai gáztűzhelyét kiadósabb főzés-sütés előtt befedi, becsavarja alumínium fóliával. Így ugyanis a lecsepegő zsírfoltokat nem kell pucolnia, sikálnia: dolgai végeztével csak egy egyszerű mozdulat segítségével eltávolíthatja a mindentől óvó védőréteget, és már kész is a konyha tisztává varázslásával. Ezzel konkrétan órákat spórolhat meg, mivel a makacs szennyeződések eltűntetése, még profi vegyszerekkel sem túlzottan idő- és energiatakarékos feladat. Persze a hagyományos felhasználást is választhatja: ha a sülteket fóliával lefedi, akkor előbb elkészülnek, ráadásul az összpontosuló hő, pároló hatásának köszönhetően ízletesebbé, zamatosabbá válnak. Attól egy pillanatig sem kell tartania, hogy fogása kiszárad, esetleg külső része odakozmál. Ráadásul itt is előtérbe kerül a gazdaságosság, mivel egyrészt a sütőidő nagymértékben lerövidül, másrészt a sütőtér tisztítása egyszerűvé, gyorssá válik. A zsírfoltokkal való küzdelmet bátran száműzheti életéből.

Ha vendégeket vár, akkor bátran takarja le az elkészült ételt alufóliával, így megőrizve annak frissességét. De csomagoláshoz is kitűnő alternatívaként szolgál. Nem engedi be a szagokat, szennyeződéseket, sőt a nedvességet sem, így biztonsággal szállítható egy-egy tányér finomság. A szendvicsek is megőrzik roppanós frissességüket, ha alufóliába csomagolja őket, így a hosszabb utazások alkalmával sem kell nélkülöznie a hazai ízeket.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.