Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Szűrés
Hosszúság (m) (m)
240 m - 1 500 m
Szélesség (mm) (mm)
300 mm - 450 mm
Vastagság (µ)
8 µ - 10 µ
Termék státusza

Frissentartó fólia

Ne vegyen olyan élelmiszert, amely ipari sztreccsfóliával van csomagolva!

 

Frissentartó fólia ipari és háztartási tekercsméretben, eltérő hosszúságban kapható! Biztonságos, adalékmentes élelmiszerhez, közvetlen érintkezéshez! Ezen terméknek a köznyelvben nagyon sok neve ismeretes, melyet az alkalmazási területhez, felhasználandó termékekhez vagy segédanyagokhoz kötnek. Ilyen név lehet a hidegkonyhai csomagoló fólia, élelmiszercsomagoló fólia, frissen tartó fólia, habtálca csomagoló fólia.
 
A használata rendkívül egyszerű, ezért nagyon közkedvelt csomagoló anyag. Gyorsan és könnyen alkalmazható. Mindenféle tároló eszközön elhelyezett termék alakjához kiválóan alkalmazkodik, felveszi annak formáját. Megvédi az élelmiszereket a külső hatásoktól, nedvességtől, piszoktól, szagoktól, rovaroktól. Az élelmiszeripar területén gyakran használják számtalan felhasználási lehetősége miatt. A termelők habtálcán elhelyezett gyümölcsöt, zöldséget egyszerűen bevonhatják a frissen tartó fóliával. A hidegkonyhai készítményeket előállító party service cégeknek az ínycsiklandózó saláták elkészítése után, nagy segítséget nyújt a csomagoló fólia, kivitelezhető a teljesen szagtalan, pormentes tárolás, szállítás. A nagykonyhai felhasználás során az üzemi konyhákban, kórházakban praktikusan kezelhető. Büfékben, tömegközlekedési eszközök várójában található utasellátók előre elkészített szendvicsek csomagolására is kiválóan alkalmas.

Alapanyaga polietilén, vastagsága 10 mikron, kiváló szakadási és nyúlási tulajdonságokkal rendelkezik, egyedülálló tapadása, szag és folyadékzáró képessége van. Átlátszó szerkezetének köszönhetően a becsomagolt árú színe nem változik, tetszetős marad.

Szélesség (mm) Hosszúság (m) Súly (kg)
300 240 0,7
300 1500 5,8
350 1500 6,24
400 1500 6,3
450 240 1,15
450 1500 7,34

Olcsóbb és megtévesztő csomagolás az ipari sztreccsfólia használata. Ez újrahasznosított anyagokat és olyan adalékokat tartalmaz, mely kifejezetten káros és tiltott a közvetlen élelmiszerrel való érintkezése.

Sajnos a becsomagolt élelmiszeren nem észrevehető, de kis figyelemmel és némi tájékozódással az árus standjánál megláthatjuk a csomagolásra használt fólia tekercset. Ha láttunk már élelmiszer csomagoló, frissentartó fóliát kézi vagy gépi tekercsen és láttunk már sztreccsfóliát, akkor felismerhető hogy melyikről van szól. Ha ragad a fólia a kezünkhöz vagy átnézve a fóliában kis göbök, kis homokszemek is láthatók, akkor biztosan ipari sztreccsfóliát használnak. Ebben ne fogadjuk el, például a megvágott dinnyét!


6termék16
6termék16

A frissentartó fólia szerepe

 

Étkezdék, éttermek vagy büfék üzemeltetése során gyakran felmerülhet az igény arra, hogy a kedves vendégek haza szeretnék vinni a megrendelt és megmaradt ételüket. Természetesen saját otthonunkban is rendszeresen előfordul, hogy ételt szeretnénk csomagolni szállítás vagy tárolás céljából. Ekkor az első, ami eszünkbe jut és ami a kezünkbe akad, az a fóliatekercs, ami a műanyag alapú csomagolóanyagokhoz tartozik, de nem mindegy, hogy mit szeretnénk belecsomagolni. Ha valóban frissentartó fólia van a kezünkben, nyugodtan csomagoljunk bele élelmiszert, mert ehhez lett kifejlesztve, tehát e célból megbízhatóan használható, ugyanakkor nem lenne gazdaságos másra használni. Amitől óvakodni kell, az az ipari méretekben is előállítható és különböző nemkívánatos anyagokat tartalmazó fóliatekercsekkel való élelmiszercsomagolás, ezt semmiképpen nem szabad megtenni! Ez utóbbiak használata nagyon hasznos az ipari gyártás során, de újrahasznosított vagy visszadarált anyagok, színezék és egyéb adalékanyagok is találhatóak bennük, ezért ne kockáztassuk saját magunk vagy vendégeink egészségét. Válasszunk kifejezetten élelmiszercsomagolásra alkalmas fóliatekercseket, melyekkel por- és szagmentesen zárhatjuk el élelmiszereinket a külvilágtól. Ezek a polietilén anyagú tekercsek nagyon hasznosak tudnak lenni például hidegkonyhán, üzemi konyhán, büfékben is, de természetesen otthoni használat során is. A frissentartó fólián kívül nevezhetik még hidegkonyhai csomagoló vagy élelmiszercsomagoló fóliának illetve habtálca csomagoló fóliának is.

A folpack titka

 

A folpack a konyhai szféra számára nélkülözhetetlen termék, mely már évtizedek óta, stabil minőségben látja el feladatát. De mégis minek köszönheti, ezt az el nem múló, meg nem kopó népszerűséget? A technológiai innovációk sorban törnek be a piacra, a csomagolásra szánt élelmiszer fólia, azonban tartja kedveltségét. A polietilénből készített, kiváló szakadási nyúlású kellék különleges tapadásának, valamint szag- és folyadék elzáró tulajdonságának hála a nagyüzemi konyhák, büfék, és otthoni háztartások elmaradhatatlan kiegészítője. Az meg már csak hab a tortán, vagy épp fólia a tálcán, hogy átlátszó színe miatt a becsomagolt áru tetszetős, kívánatos marad. Sem a színe, sem az állaga nem változik.

A folpack titka egyszerű, mégis nagyszerű alkalmazhatóságában rejlik. Ha olyan csomagolási alternatívát keres, mellyel nem kell sokat pepecselnie, mely rendelkezésére áll, könnyedén kezelhető, és formára szabható, akkor felesleges tovább kutatnia. Bármilyen tálcát befedhet a segítségével, de a tányérok, tálak, és egyéb konyhai kellékek is pazarul betakarhatók a hozzájárulásával. Azon túl, hogy így szagmentesen tárolhatja az élelmiszereket, ízléses csomagolásokat kreálhat. Ha vendégségbe indul például, akkor az előre elkészített fogásokat biztonságosan, mégis esztétikusan rendezheti el. Az ételmaradékokat sem kell azonnal az enyészetnek szánnia. A folpack segítségével megóvhatja a befedett élelmiszereket a portól, koszolódástól, egyéb szennyeződésektől, és a hűtőben tárolva akár másnap, vagy harmadnap is fogyaszthatja őket. Attól sem kell tartania, hogy az adott étel illatát átveszi a hűtőben található többi késztermék, hiszen a fólia se befelé, se kifelé nem engedi a szagokat.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.