Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Szűrés
Vastagság (µ)
15 µ - 23 µ
nyújthatóság (%)
250 % - 300 %
Termék státusza

Gépi nagynyúlású 250-300%

A nagynyúlású fóliák magasabb árfekvésűek, mégis Önnek eredményez költségcsökkenést. Hogy lehetséges ez? Máris megmutatjuk!

Ezek a fóliák 250-300%-os nyúlásúak, így a normál fóliához hasonló tekercsúly mellett sokkal több rakatot tudunk becsomagolni. Az eredmény ugyanúgy stabil rakat, de sokkal kisebb fóliatömeg kerül felhasználással. Ehhez azonban a fóliázó gépünkön lenni kell egy előnyújtó adapternek, mely a fóliának megfelelő értékkel tudja előnyújtani a fóliát.

Folytatás a termékek alatt!

Az alábbi táblázatban találja a nagynyúlású fóliák méreteit. Válassza ki az Önnek megfelelőt, kattintson rá, az azonnal a kívánt termék oldalára viszi Önt!

500mm/15my (250%) 500mm/23my (260%)
500mm/23my (300%) Stretchfóliázó robot SCR-601

4termék14
4termék14

A hagyományos gépi fólia 150% nyújthatóságú, bár egyes gyártók ezen spórolva csak 120%-os nyúlásút gyártanak, mely előállítása olcsóbb. Az előnyújtás nélküli fóliázó gépek a felhordás során szorított csévével tudnak kis mértékben rakatra feszíteni. Ez kisebb rakatsúlynál akár a rakat elhúzását is jelentheti. A minimális nyújtás során nincs kihasználva a 150%, tehát sokkal több fóliát, lazábban, azaz rosszabb tartással viszünk fel a rakatra. A végeredmény rakatonként ismét 5-600 gramm fólia felhasználása. 

A nagynyúlású fóliával és gépi előnyújtással ez kiküszöbölhető, azaz bár drágább fóliát és drágább gépen használunk, de a rakatonkénti felhasználásunk drasztikusan csökken, a rakat stabilitása garantáltan nő és összességében jelenősen csökken a felhasználás mennyisége. Ez utóbbi is könnyen ellenőrizhető ha egy rakatot lefóliázunk a hagyományos gépen és fóliával, majd lefóliázunk az előnyújtóval rendelkező gépen az nagynyúlású fóliával és mindkét rkaatról levágjuk a felhazsnált fóliát. Lemérve grammra pontosan megkapjuk mennyivel éri meg jobban a nagynyúlású fólia és az előnyújtóval dolgozó gép.

Kérdés esetén szívesen segítünk! Keresse a Cadmas csapatát!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.