Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Szűrés
Vastagság (µ)
15 µ - 23 µ
nyújthatóság (%)
250 % - 300 %
Termék státusza

Gépi nagynyúlású 250-300%

A nagynyúlású fóliák magasabb árfekvésűek, mégis Önnek eredményez költségcsökkenést. Hogy lehetséges ez? Máris megmutatjuk!

Ezek a fóliák 250-300%-os nyúlásúak, így a normál fóliához hasonló tekercsúly mellett sokkal több rakatot tudunk becsomagolni. Az eredmény ugyanúgy stabil rakat, de sokkal kisebb fóliatömeg kerül felhasználással. Ehhez azonban a fóliázó gépünkön lenni kell egy előnyújtó adapternek, mely a fóliának megfelelő értékkel tudja előnyújtani a fóliát.

Folytatás a termékek alatt!

Az alábbi táblázatban találja a nagynyúlású fóliák méreteit. Válassza ki az Önnek megfelelőt, kattintson rá, az azonnal a kívánt termék oldalára viszi Önt!

500mm/15my (250%) 500mm/23my (260%)
500mm/23my (300%) Stretchfóliázó robot SCR-601

4termék14
4termék14

A hagyományos gépi fólia 150% nyújthatóságú, bár egyes gyártók ezen spórolva csak 120%-os nyúlásút gyártanak, mely előállítása olcsóbb. Az előnyújtás nélküli fóliázó gépek a felhordás során szorított csévével tudnak kis mértékben rakatra feszíteni. Ez kisebb rakatsúlynál akár a rakat elhúzását is jelentheti. A minimális nyújtás során nincs kihasználva a 150%, tehát sokkal több fóliát, lazábban, azaz rosszabb tartással viszünk fel a rakatra. A végeredmény rakatonként ismét 5-600 gramm fólia felhasználása. 

A nagynyúlású fóliával és gépi előnyújtással ez kiküszöbölhető, azaz bár drágább fóliát és drágább gépen használunk, de a rakatonkénti felhasználásunk drasztikusan csökken, a rakat stabilitása garantáltan nő és összességében jelenősen csökken a felhasználás mennyisége. Ez utóbbi is könnyen ellenőrizhető ha egy rakatot lefóliázunk a hagyományos gépen és fóliával, majd lefóliázunk az előnyújtóval rendelkező gépen az nagynyúlású fóliával és mindkét rkaatról levágjuk a felhazsnált fóliát. Lemérve grammra pontosan megkapjuk mennyivel éri meg jobban a nagynyúlású fólia és az előnyújtóval dolgozó gép.

Kérdés esetén szívesen segítünk! Keresse a Cadmas csapatát!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.