Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601

Stretchfóliázó robot SCR-601

Raktáron

RAKTÁRRÓL, azonnal munkára fogható!

 

Önjáró, hordozható, lehajtható torony, targoncavilla emelési pontokkal.

Egy töltéssel 200-300 raklap fóliázható. (függ forgás szám, hőmérséklet, előfeszítés, stb.)

Nincs maximum raklapméret (szélesség, hosszúság) limit, de minimum 100 kg rakatsúly kell a stabil fóliázáshoz.

Rakat magasság ezzel a géppel maximum 2800 mm! (standard gép esetén csak maximum 2400 mm lenne).

Gépi előnyújtás 2 fokozatban: 200-250% vagy 230-300%!

Szabadon állítható, érintőképernyős vezérlés.

"Egy emberes".

 

Bemutató gép, munkaszámláló: 160 db

A szállítási költség külön megállapodás tárgyát képezi.

Azonnal, készletről elérhető!

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek
További információk

Gép méret: 1906×1225×2943mm

Önsúly: 430 kg

Minimum raklap méret: 600x600mm

Akkumulátor: 110 Ah

Zajszint: <= 75 db

Töltés: 230V/50Hz

Működési tartomány: +5 - +45 Celsius fok.

 

Hatékonyság vizsgálat Önnél: Vegyen elő 3 kézzel korábban lefóliázott azonos raklapot, melyeket megfelelőnek gondol. Tekerje le a fóliát, számolja meg a köröket és mérje le a leszedett fólia súlyát. Nézze meg a különbségeket a 3 raklap fóliázása között. Ha talál mind a körszámban és így biztosan a súlyban is eltérést, akkor érdemes tesztelnie, hogy a robottal az Ön által meghatározott körszámmal, beállított nyújtással, mennyi fóliát használ fel a robot. A raklapról vágja le a fóliát és hasonlítsa össze a korábbi 3 eredménnyel. Szorozza fel a napi, heti és havi fóliázások számával és vesse össze a kézi és gépi fólia árakat is. Mennyit spórolna? Pedig az időtényezőről még nem is beszéltünk.

Szerintünk meggyőző lesz a különbség!

 

A raklapos csomagolás egyik módja a sztrecsfóliázás. Kamionos vagy kisebb tételeknél is a kézi fóliázás nem hatékony, mert a dolgozó fárad és nem fogja a fólia nyújthatóságát sem maximálisan, de még közepesen sem kihasználni, azaz nem tudja egyenletesen és a kívánt erősséggel nyújtani a fóliát. Így sokkal többet használ, pocsékol. Szintén nem fogja minden raklapnál számolni a fordulatokat sem és nem tudja azonos módon fölfelé vagy lefelé fóliázni a raklapot. A magas raklapoknál nem tudja emelni és tartani, pláne feszíteni a fóliát. 

Ennek hatása egyrészt a rakat stabiliztásában is kiütközhet, az áru sérülhet annak ellenére, hogy túlzottan sok fóliát pazarolunk rá. Másrészt lassabb a csomagolás, késik a kiszállítás vagy túlórába is beleszaladhatnak a kollégák. Mindnek komoly költségkihatása van a vállalkozásra.
A sztrecsfóliázó robottal a következő nyereséget érhetjük el:
- egyenletes és állandó nyújtással a fólia teljes nyújthatóságát kihasználjuk és így jóval kevesebb fóliával és stabilabb rakatot tudunk készíttetni.
- minden rakatnál azonos fordulatú az alsó és első összefogókör és azonos emelkedéssel van vezetve a fólia. Így azonos és takarékos minden rakat fóliázása.
- a robot mozgatásával nincs szükség külön targoncára, mert a csomagolás helyén vagy bárhol a raktárban ellátja a feladatát.
- a robot telephelyek között is gyorsan átvihető, mivel a villástargonca emelőhelyekkel, lehajtott toronnyal, könnyen szállítható. Fellítása és üzembe helyezése gyors és egyszerű.

Gyakorlati tesztelés (tesztelés részletei érdeklődésre):

 


A raktáron tartott termékek minősége a nagykereskedelmi Parnereink elvárásai szerint kerül meghatározásra. Minden esetben a felhasználási igényhez igazodó termékparamétert válasszon vagy mennyiségi igényével együtt kérjen árajánlatot. Az árak összehasonlítását minden esetben a termékparaméterek, alapanyagok azonosága esetén tudja összemérni.

Egyes termékek, import termékek aktuális árát jelentősen befolyásolja a beszerzéskori ár, szállítási költség, árfolyam, beszerzett mennyiség is.

A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is, melyek nem részei vagy tartozékai a terméknek. 


Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük! Köszönjük, ha jelzi és ezzel segít a kijavításában!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.