Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601
Stretchfóliázó robot SCR-601

Stretchfóliázó robot SCR-601

Raktáron

RAKTÁRRÓL, azonnal munkára fogható!

 

Önjáró, hordozható, lehajtható torony, targoncavilla emelési pontokkal.

Egy töltéssel 200-300 raklap fóliázható. (függ forgás szám, hőmérséklet, előfeszítés, stb.)

Nincs maximum raklapméret (szélesség, hosszúság) limit, de minimum 100 kg rakatsúly kell a stabil fóliázáshoz.

Rakat magasság ezzel a géppel maximum 2800 mm! (standard gép esetén csak maximum 2400 mm lenne).

Gépi előnyújtás 2 fokozatban: 200-250% vagy 230-300%!

Szabadon állítható, érintőképernyős vezérlés.

"Egy emberes".

 

Bemutató gép, munkaszámláló: 160 db

A szállítási költség külön megállapodás tárgyát képezi.

Azonnal, készletről elérhető!

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek
További információk

Gép méret: 1906×1225×2943mm

Önsúly: 430 kg

Minimum raklap méret: 600x600mm

Akkumulátor: 110 Ah

Zajszint: <= 75 db

Töltés: 230V/50Hz

Működési tartomány: +5 - +45 Celsius fok.

 

Hatékonyság vizsgálat Önnél: Vegyen elő 3 kézzel korábban lefóliázott azonos raklapot, melyeket megfelelőnek gondol. Tekerje le a fóliát, számolja meg a köröket és mérje le a leszedett fólia súlyát. Nézze meg a különbségeket a 3 raklap fóliázása között. Ha talál mind a körszámban és így biztosan a súlyban is eltérést, akkor érdemes tesztelnie, hogy a robottal az Ön által meghatározott körszámmal, beállított nyújtással, mennyi fóliát használ fel a robot. A raklapról vágja le a fóliát és hasonlítsa össze a korábbi 3 eredménnyel. Szorozza fel a napi, heti és havi fóliázások számával és vesse össze a kézi és gépi fólia árakat is. Mennyit spórolna? Pedig az időtényezőről még nem is beszéltünk.

Szerintünk meggyőző lesz a különbség!

 

A raklapos csomagolás egyik módja a sztrecsfóliázás. Kamionos vagy kisebb tételeknél is a kézi fóliázás nem hatékony, mert a dolgozó fárad és nem fogja a fólia nyújthatóságát sem maximálisan, de még közepesen sem kihasználni, azaz nem tudja egyenletesen és a kívánt erősséggel nyújtani a fóliát. Így sokkal többet használ, pocsékol. Szintén nem fogja minden raklapnál számolni a fordulatokat sem és nem tudja azonos módon fölfelé vagy lefelé fóliázni a raklapot. A magas raklapoknál nem tudja emelni és tartani, pláne feszíteni a fóliát. 

Ennek hatása egyrészt a rakat stabiliztásában is kiütközhet, az áru sérülhet annak ellenére, hogy túlzottan sok fóliát pazarolunk rá. Másrészt lassabb a csomagolás, késik a kiszállítás vagy túlórába is beleszaladhatnak a kollégák. Mindnek komoly költségkihatása van a vállalkozásra.
A sztrecsfóliázó robottal a következő nyereséget érhetjük el:
- egyenletes és állandó nyújtással a fólia teljes nyújthatóságát kihasználjuk és így jóval kevesebb fóliával és stabilabb rakatot tudunk készíttetni.
- minden rakatnál azonos fordulatú az alsó és első összefogókör és azonos emelkedéssel van vezetve a fólia. Így azonos és takarékos minden rakat fóliázása.
- a robot mozgatásával nincs szükség külön targoncára, mert a csomagolás helyén vagy bárhol a raktárban ellátja a feladatát.
- a robot telephelyek között is gyorsan átvihető, mivel a villástargonca emelőhelyekkel, lehajtott toronnyal, könnyen szállítható. Fellítása és üzembe helyezése gyors és egyszerű.

Gyakorlati tesztelés (tesztelés részletei érdeklődésre):

 


A raktáron tartott termékek minősége a nagykereskedelmi Parnereink elvárásai szerint kerül meghatározásra. Minden esetben a felhasználási igényhez igazodó termékparamétert válasszon vagy mennyiségi igényével együtt kérjen árajánlatot. Az árak összehasonlítását minden esetben a termékparaméterek, alapanyagok azonosága esetén tudja összemérni.

Egyes termékek, import termékek aktuális árát jelentősen befolyásolja a beszerzéskori ár, szállítási költség, árfolyam, beszerzett mennyiség is.

A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is, melyek nem részei vagy tartozékai a terméknek. 


Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük! Köszönjük, ha jelzi és ezzel segít a kijavításában!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.