Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Kartonboríték ragasztócsíkkal

Főkategória >Kartonboríték ragasztócsíkkal

A Progress termékcsalád FSC minősített és

100%-ban újrahasznosított papírból készül!

FIGYELEM! Méretpontosítás:

A gyártó által megadott belső méretek középértékek, azaz a behajtás felét beleszámítják. Emiatt 0 behajtás esetén a behajtási érték 50%-ával nagyobb mint a megadott méret, mígy a teljes behajtás kihasználásával annak 50%-ával kisebb a boríték mérete.

 

 

 


Sorrend:

A kartonborítékok a vékony és törékeny tárgyak biztonságos postázását teszik lehetővé. A 3 rétegű mikrohullám alapanyag magas minőségű, így ennek merevsége és tartása egyre több helyen váltja fel a sérülékeny és hajlékony papírboríték használatát. 

 

 

A karton oldal és talp ragasztása nem teszi lehetővé a sérülésmentes felbontást, így a borítékból csak annak látható rongálásával vehető ki a védendő termék.

A gyártó a termék belméretét a vastagsági méret hozzáadásával adja meg, hisz így keskeny tárgyak esetén kicsivel nagyobb is belefér, míg a teljes vastagsági méret kihasználásával a belméret a vastgasági mérettel csökken. 

 

A gyártás során öntapadó ragasztócsík védőfóliával együtt kerül a borítékra, így a lezáráshoz a védőfólia eltávolításán és a zárófül rányomásán túl nincs szükség ragasztószalagra vagy más lezáró eszközre. A felbontást szintén gyártás során beépített tépőszalag teszi egyszerűvé és eszközmentessé. A felbontott boríték újra már nem használható az eredeti módon.

A kartonborítékra külömböző okmánykísérő tasakokat is kínálunk, melyeket a védőfólia lehúzása után csak fel kell nyomni a ragasztós felületével a borítékra és benne biztonságosan, por és nedvesség mentesen helyezhetjük el aszámlát, szállítólevelet, egyéb kísérő okmányokat. A címzésünk megfelelő okmányhajtás esetén egyszerűen átlátszik az okmánytasakon, így felesleges a borítékra írás vagy külön cimke gyártás, felcimkézés.

Használják lemezek, lapok, oklevelek, naptárak, táblás marketing anyagok szállítására is, de könyvek, CD-k, nehéz fémlemez, cégtáblák továbbítására is megfelelő.

 

A vastagabb termékeknél egyes borítékok vastagsági hajtása biztosítja, hogy a termék beleférjen. Ehhez keresse a + jelzésű vagy nagyobb méretű borítékokat. A merevség mellett az ütődéstől is véd, de kifejeztetten törékeny áru esetén habfólia vagy légpárnás fólia belső használata is szükséges lehet. 

Rendszeres, nagyobb mennyiségű felhasználásához kérjen tőlünk egyedi árat, akár ütemezett szállítást! A katalógusból közvetlenül is választhat, de minimum kartonos mennyiség esetén tudunk árajánlatot adni!