Partnerportálunkon szabadon vásárolhat! A készlethiány esetén a beérkezéséről és árakról érdeklődjön emailben!

Ármozgások és készlet információk

Folyamatos árváltozásra kell számítani. A termékek egy része már napi árassá vált, s főleg a kisvállalati szektorban jellemző, ahol gyakorlatilag nincs komoly készletezés és így minden beszerzés magasabb áron történik. Azoknál a Partnereinknél, ahol hosszabb távon képesek készletezni akár alapanyag, akár késztermék fronton, még mindíg van több hónapos, akár fél éves ártartás is. A Cadmas Kft. szintén készletezéssel igyekszik csökkenteni az árváltozásokat.

Az olaj és energia árak egyrészt alapanyag, szállítás, másrészt előállítási költségek oldalán okoz jelentős ármelekedést. Ez folyamatosan várható, így nem elrugaszkodott ötlet vásárlóink számára sem, a likviditásuk egy részének a "befektetése" alapanyagokba. Ez a fokozott árnövekedés és ennek okán is kialakuló bizonytalanság és kereslet növekedés természetes velejárója a beszállítás és ellátási akadozás előrevetítése.

Kérdés, hogy a beraktározott anyagok és ezzel biztosított üzemmenet folytonosság a másik oldalról megbicsaklik-e. Azaz lesz-e fenntartható kereslet és az eladott termék időben kifizetésre kerül-e. Megannyi bizonytalanság veszi körül a vállalati döntéshozókat, de az biztos hogy a válságokat, háborúkat fellendülés követi. Ahogy a túlélésre, úgy a megindulásra is érdemes tartalékolni.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.