Partnerportálunkon szabadon vásárolhat! A készlethiány esetén a beérkezéséről és árakról érdeklődjön emailben!

Ármozgások és készlet információk

Folyamatos árváltozásra kell számítani! A termékek egy része már beszállításonként változó áron kerül be raktárunkba. A termék árváltozás mellett, sok termékünk esetén az HUF/EUR és HUF/USD árfolyam is elmozdulása mellett a szállítási költségek mozgása is befolyásolja az árat. A Cadmas Kft. nagyobb készletezéssel igyekszik csökkenteni az árváltozások gyakoriságát.

Az árfolyamok mozgása sajnos csak az import áruink kifizetésekor jelenik meg, azaz a már bent lévő készletet nem befolyásolja. Így előfordulhat, hogy magsabb árfolyamnál nem érvényesül a dárgulás, míg csökkenésnél sem jelenik meg a készletről eladott termékeknél.

Az üzletmenetfolytonosság és termelés biztonság miatt érdemes megfontolni Partnereink számára is a készletezési szint növelését! 

Az év vége közeledtével a beszállítások lelassulnak, egyes gyártók és beszállítók akár több hetes leállást is terveznek!

A januári igényeket még novemberben gondolják át és rendeljék meg mielőbb! Egyedi igények megrendelése már november közepétől is lezárulhat erre az évre!

 

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.