Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Raktárkészlet? Igen!

A raktárkészlet fenntartása a vásárlók számára a gyors szállítás és árubiztonság egyik záloga. A weben értékesítő cégek többségénél ez hiányzik, így sokszor több nappos, hetes átfutással szembesül a megrendelő. Ezzel szemben a Cadmas Kft. saját raktárából azonnal biztosítja a termékek 98%-át.

Állandó partnereink számára folyamatosan szállítunk, s sokan előre egyeztetve, de akár ad-hoc, személyesen is felkeresnek bennünket kisebb-nagyobb mennyiségű csomagolóanyag beszerzése miatt. A személyes felkeresés sokszor egy-egy termék első megszemlélése, megvásárlása és kipróbálása miatt is célszerű, s így mi is első kézből tudunk segítséget nyújtani a csomagolási igények megválaszolásában. A termékeket bemutatjuk, összehasonlítjuk és segítünk a legjobb és leggazdaságosabb beszerzésében. Természetesen telefonon, e-mailen is igyekszünk azonnali válaszokat adni, illetve az ország különböző területein dolgozó kollégáink is mintával keresik fel a potenciális ügyfeleket vagy érdeklődőket.

A raktározás plusz költséggel jár. A több mint 20 éves tapasztalatunk alapján a partnereink és igényeik növekedésével azonos ütemben fejlesztjük a raktározásunkat, de igyekszünk ennek többlet költségét minimalizálni a termékeken.

Előfordul-e a készlethiány? Minden igyekezetünk ellenére igen. Ez főként a korábban kisebb forgású termékek hirtelen megugró keresleténél vagy gyors forgású termékek import beérkezésének csúszása miatt következhet be. Előbbinél a mennyiségfüggő gyártás beütemezése, utóbbinál akár egy kül- vagy belföldi munkaszüneti nap vagy műszaki probléma is napokat jelenthet. Mindkét esetben igyekszünk mielőbb kielégíteni a megrendelőt, s szükség esetén akár helyettesítő termékkel is rendelkezésre állunk.

A raktárkészletről a Cadmas gondoskodik!