Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Raktárkészlet? Igen!

A raktárkészlet fenntartása a vásárlók számára a gyors szállítás és árubiztonság egyik záloga. A weben értékesítő cégek többségénél ez hiányzik, így sokszor több nappos, hetes átfutással szembesül a megrendelő. Ezzel szemben a Cadmas Kft. saját raktárából azonnal biztosítja a termékek 98%-át.

Állandó partnereink számára folyamatosan szállítunk, s sokan előre egyeztetve, de akár ad-hoc, személyesen is felkeresnek bennünket kisebb-nagyobb mennyiségű csomagolóanyag beszerzése miatt. A személyes felkeresés sokszor egy-egy termék első megszemlélése, megvásárlása és kipróbálása miatt is célszerű, s így mi is első kézből tudunk segítséget nyújtani a csomagolási igények megválaszolásában. A termékeket bemutatjuk, összehasonlítjuk és segítünk a legjobb és leggazdaságosabb beszerzésében. Természetesen telefonon, e-mailen is igyekszünk azonnali válaszokat adni, illetve az ország különböző területein dolgozó kollégáink is mintával keresik fel a potenciális ügyfeleket vagy érdeklődőket.

A raktározás plusz költséggel jár. A több mint 20 éves tapasztalatunk alapján a partnereink és igényeik növekedésével azonos ütemben fejlesztjük a raktározásunkat, de igyekszünk ennek többlet költségét minimalizálni a termékeken.

Előfordul-e a készlethiány? Minden igyekezetünk ellenére igen. Ez főként a korábban kisebb forgású termékek hirtelen megugró keresleténél vagy gyors forgású termékek import beérkezésének csúszása miatt következhet be. Előbbinél a mennyiségfüggő gyártás beütemezése, utóbbinál akár egy kül- vagy belföldi munkaszüneti nap vagy műszaki probléma is napokat jelenthet. Mindkét esetben igyekszünk mielőbb kielégíteni a megrendelőt, s szükség esetén akár helyettesítő termékkel is rendelkezésre állunk.

A raktárkészletről a Cadmas gondoskodik!

 

          

 

 

 

 

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.