Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Higiéniai termék

A webáruházban található termékeken túl válogathat a Kimberly-Clark Professional Kleenex és Scott márkájú mosdóhigiéniai termékei közül is, melyeket az alábbi katalógus linken tudnak böngészni.

A kiválasztott termékekre kérjen tőlünk ajánlatot!

Katalógus

A katalóguson kívül az alábbi táblázatban is megtalálja a termékeket. Válassza ki az Önnek megfelelőt, kattintson a linkjére és máris a kívánt termék oldalán találja magát!

Habszappan Kleenex luxus, átlátszó, 1 liter/flakon (kompatibilis Aquarius adagolóval) Kleenex luxus, pink, 1 liter/flakon (kompatibilis Aquarius adagolóval) Pristine TFX, freshberry, 1200 ml, 2db/karton
Habszappan adagoló Prime Source, TFX, szenzoros, fémszínű, elem nélkül Prime Source, TFX, szenzoros, fehér Aquarius KC, fehér
Kéztörlő Prime Source, hajtogatott, 1 rétegű, zöld Airflex, Scott Xtra, fehér papír, tekercses, slimroll, egyrétegű, fehér (kompatibilis Aquarius adagolóval)
Szájmaszk EH orvosi maszk, 3 rétegű, 50 db-os, kék - -
Toalettpapír Mini jumbo, kétrétegű, 12 db tekercs(500 lap/tekercs), fehér, kompatibilis Aquarius adagolóval - -

11termék111
11termék111

Fóliakesztyűvel kézzel foghatóvá válik a higiénia

 

A fóliakesztyűt bátran nevezhetjük a higiéniai kiegészítők alap termékének. Az egészségügyben számos területen alkalmazzák, kihasználva pozitív tulajdonságait. Több méretben is kapható, pontosan azért, hogy kézre szabott alternatívaként ne csak praktikus, de kényelmes viseletet kínáljon. Egyszer használatos, áttetsző anyagból gyártják, mely a kisebb mechanikai hatásoknak ellenáll, de nem a strapabírósága az elsődlegesen elvárható tulajdonsága. Célja, hogy higiénikus környezetet biztosítson. A fóliakesztyű két irányban is védelmező funkciót tölt be. Egyrészt megóvja azt, aki viseli, mivel nem engedi a kézhez közel a baktériumokat, vírusokat, egyéb szennyeződéseket, de természetesen ez fordítva is igaz. Nem véletlen, hogy sterilitást megkövetelő helyszíneken többnyire azoknak kell beöltözniük, akik kívülről érkeznek. Így a kintről származó, adott esetben veszélyt jelentő szennyeződések nem tudnak bejutni.

A fóliakesztyűnek, azonban nem csak ezeken a területeken veheti hasznát. Otthonában is megannyi módon alkalmazhatja ezt a praktikus kiegészítőt. Ha kezét nem zavarja a kesztyű, akkor zöldségek pucolásához, gyümölcsök magozásához kiváló alternatívaként szolgálhat. Egyrészt így megóvhatja kezét a különböző termékek leveitől, melyek nem egyszer szó szerint „fognak” (az egyik legjobb példa erre a baracklekvár befőzése, és a vele járó „sárgaság”), másrészt a folyamatos kézmosástól is megkímélheti magát, elegendő ugyanis a kesztyűjét cserélgetni. Ha a vegyszereket nehezen viseli, akkor a kesztyű a higiéniai céljai elérésében is sokat segíthet önnek, megóvva bőrét a kiszáradástól, berepedezéstől.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.