Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Kiszállítás? Igen!

Pont ott és pont akkor, amikor Önnek szüksége van rá! Igen ez az ideális, a csomagolóanyagok rendelkezésre állásához. De vajon megvalósítható-e?

Mi nem igérünk Köbüki féle fénypostát, nem igérjük a gondolatátvitellel megrendelt termék azonnali materializálását, de amit megigérünk azt minden esetben igyekszünk is betartani. Ez igaz a szállításra is.

A megrendelések túlnyomó többségét még a megrendelés napján összekészítjük és továbbítjuk a szerződött és szorosan együttműködő, külső szállítmányozó partnerünkhöz. Ez esetben az ország területén már másnap kézbe veheti a termékeket. Az előreutalással kért áruk esetén a díjbekérőt is gyorsan elkészítjük és amennyiben másnap beérkezik az összeg, úgy a rákövetkező napon szintén a megrendelőnél landol a csomagunk. Rendszeres, nagyobb mennyiségben vásárló, megállapodással rendelkező vásárlóinkat pedig sok esetben saját gépkocsijainkkal keressük fel. Természetesen nincs akadálya a telephelyi átvételnek sem!

A szállításnak költsége van. Akár Ön érkezik személyes átvételre, akár mi szállítjuk saját autóval, s akár alvállalkozó fuvaroz, bizony mindenkinek pénzbe kerül. Üzemanyag, adók, karbantartás, amortizáció és munkabér is terheli ezt a tevékenységet.

Amikor kis tételű megrendelés érkezik, arányaiban soknak tűnik a szállítási költség, pedig nem az. A mi oldalunkon az árukat nem elég csak kiadni vagy átadni, hanem be kell csomagolni. Részint az áru szállítási és mozgatási sérülésektől való megóvása, másrészt a vagyonvédelem miatt, azaz lezárva, akár kiváncsi szemektől eltakarva és az alvállalkozó által előírt módon kell becsomagolni a termékeket. Ez csomagolóanyag felhasználással jár és szintén munkaidőt "fogyaszt" a hozzá tartozó, ráeső költségekkel. Erre még rájön a fizetendő alvállalkozói díj is. Utóbbi pedig azért fontos, mert ha fizetünk valamiért, joggal elvárhatjuk cserébe a szerződött feltételeket. Esetünkben, hogy határidőre, sérülésmentesen megérkezzen a megrendelt csomag. Tehát ez is oka, hogy van "postaköltség".

 

A Cadmas házhoz viszi a csomagolóanyagot!

 

    

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.