Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Kiszállítás? Igen!

Pont ott és pont akkor, amikor Önnek szüksége van rá! Igen ez az ideális, a csomagolóanyagok rendelkezésre állásához. De vajon megvalósítható-e?

Mi nem igérünk Köbüki féle fénypostát, nem igérjük a gondolatátvitellel megrendelt termék azonnali materializálását, de amit megigérünk azt minden esetben igyekszünk is betartani. Ez igaz a szállításra is.

A megrendelések túlnyomó többségét még a megrendelés napján összekészítjük és továbbítjuk a szerződött és szorosan együttműködő, külső szállítmányozó partnerünkhöz. Ez esetben az ország területén már másnap kézbe veheti a termékeket. Az előreutalással kért áruk esetén a díjbekérőt is gyorsan elkészítjük és amennyiben másnap beérkezik az összeg, úgy a rákövetkező napon szintén a megrendelőnél landol a csomagunk. Rendszeres, nagyobb mennyiségben vásárló, megállapodással rendelkező vásárlóinkat pedig sok esetben saját gépkocsijainkkal keressük fel. Természetesen nincs akadálya a telephelyi átvételnek sem!

A szállításnak költsége van. Akár Ön érkezik személyes átvételre, akár mi szállítjuk saját autóval, s akár alvállalkozó fuvaroz, bizony mindenkinek pénzbe kerül. Üzemanyag, adók, karbantartás, amortizáció és munkabér is terheli ezt a tevékenységet.

Amikor kis tételű megrendelés érkezik, arányaiban soknak tűnik a szállítási költség, pedig nem az. A mi oldalunkon az árukat nem elég csak kiadni vagy átadni, hanem be kell csomagolni. Részint az áru szállítási és mozgatási sérülésektől való megóvása, másrészt a vagyonvédelem miatt, azaz lezárva, akár kiváncsi szemektől eltakarva és az alvállalkozó által előírt módon kell becsomagolni a termékeket. Ez csomagolóanyag felhasználással jár és szintén munkaidőt "fogyaszt" a hozzá tartozó, ráeső költségekkel. Erre még rájön a fizetendő alvállalkozói díj is. Utóbbi pedig azért fontos, mert ha fizetünk valamiért, joggal elvárhatjuk cserébe a szerződött feltételeket. Esetünkben, hogy határidőre, sérülésmentesen megérkezzen a megrendelt csomag. Tehát ez is oka, hogy van "postaköltség".

 

A Cadmas házhoz viszi a csomagolóanyagot!

 

    

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.