Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Kiszállítás? Igen!

Pont ott és pont akkor, amikor Önnek szüksége van rá! Igen ez az ideális, a csomagolóanyagok rendelkezésre állásához. De vajon megvalósítható-e?

Mi nem igérünk Köbüki féle fénypostát, nem igérjük a gondolatátvitellel megrendelt termék azonnali materializálását, de amit megigérünk azt minden esetben igyekszünk is betartani. Ez igaz a szállításra is.

A megrendelések túlnyomó többségét még a megrendelés napján összekészítjük és továbbítjuk a szerződött és szorosan együttműködő, külső szállítmányozó partnerünkhöz. Ez esetben az ország területén már másnap kézbe veheti a termékeket. Az előreutalással kért áruk esetén a díjbekérőt is gyorsan elkészítjük és amennyiben másnap beérkezik az összeg, úgy a rákövetkező napon szintén a megrendelőnél landol a csomagunk. Rendszeres, nagyobb mennyiségben vásárló, megállapodással rendelkező vásárlóinkat pedig sok esetben saját gépkocsijainkkal keressük fel. Természetesen nincs akadálya a telephelyi átvételnek sem!

A szállításnak költsége van. Akár Ön érkezik személyes átvételre, akár mi szállítjuk saját autóval, s akár alvállalkozó fuvaroz, bizony mindenkinek pénzbe kerül. Üzemanyag, adók, karbantartás, amortizáció és munkabér is terheli ezt a tevékenységet.

Amikor kis tételű megrendelés érkezik, arányaiban soknak tűnik a szállítási költség, pedig nem az. A mi oldalunkon az árukat nem elég csak kiadni vagy átadni, hanem be kell csomagolni. Részint az áru szállítási és mozgatási sérülésektől való megóvása, másrészt a vagyonvédelem miatt, azaz lezárva, akár kiváncsi szemektől eltakarva és az alvállalkozó által előírt módon kell becsomagolni a termékeket. Ez csomagolóanyag felhasználással jár és szintén munkaidőt "fogyaszt" a hozzá tartozó, ráeső költségekkel. Erre még rájön a fizetendő alvállalkozói díj is. Utóbbi pedig azért fontos, mert ha fizetünk valamiért, joggal elvárhatjuk cserébe a szerződött feltételeket. Esetünkben, hogy határidőre, sérülésmentesen megérkezzen a megrendelt csomag. Tehát ez is oka, hogy van "postaköltség".

 

A Cadmas házhoz viszi a csomagolóanyagot!