Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Nyomtatás - feliratozás

Főkategória >Nyomtatás - feliratozás

Vonalkód? Feliratos doboz? Irattári rendszer? Leltározás? Szavatossági idő? Sorszám? Sarzs? Mindet tudjuk!

A tintasugaras technológiáról mindenkinek a papír nyomtatás jut az eszébe, pedig csupán tinta függő, hogy mire lehet még nyomtatni vele. A Cadmas által forgalmazott nyomtatók minden - akár kicsit egyenetlen - felületre képesek maradandó nyomatot létrehozni. Ez a solvent alapú, gyorsan száradó iprai tintának köszönhető. Ráadásul a tinta felhasznált mennyisége is igény szerint változtatható. Egyrészt a beépített fontkészletek és normál vagy félkövér kapcsoló is jelentős hatással van a tinta felhasználásra. Egy pontokból álló akár 2-3 mm-es olvasható szöveg alig, míg egy félkövér folytonos betűkészlet, ráadásul teljes 12,7 mm-es nagyságban jóval több festéket igényel. Persze pikoliterekben, így a gyári 42ml-es tinta nagyon sokáig elegendő.

A beállítások nozzle menüjében további lehetőség a nyomat erősségének, fedettségének intenzitása 1-9-ig beállítva. A fedett, de kisebb intenzitású felirat pár másodperc alatt szárad, míg a teltebb, nyilván több másodperccel később válik "mozdíthatatlanná".

A papírhoz a HP45 tipusú olcsó tintapatronjai is használhatók, legfeljebb kontrasztban lehet gynegébb, míg a gyári solventes tinta tükörre, műanyagra, fára, rozsdamentes, festett vagy egyéb felületekre is tartós nyomatot ad. Legtöbbször semmilyen felületi előkészítést, zsírtalanítást sem igényel!

Nyomtathat pólóra, munkaruhára és bármilyen egyedi kívánság akár azonnal kézzel fogható. Ezen túlmenően azonban a gyártósorra szerelve a futószalagon érkező tárgyak is nyomtathatók, legyen az dátum, vonal vagy QR kód, szöveg, piktogram, logo vagy ezek vegyes keveréke. Igény szerint több soros, vagy más szinű tintapatronnal akár piros, zöld, kék, sárga nyomat is készülhet. A biztonság is növelhető a nyomtatóval, hisz az UV+ festéknek köszönhetően láthatatlan jelölések is létrehozhatók és csak UV lámpával lehet láthatóvá tenni.

A feliratok már 2-3 mm-es nagyságtól jól olvashatók, de távolabbról a 12mm-es betűk, számok is láthatók. Nagyobbat szeretne? Válassza a 25mm-es készüléket és hozzá való tintapatront. Még nagyobb kell? Rendelje meg a 2 tintapatronnal 50mm-es egymenetes nyomtatást kínáló tipust. Ezt már homeofficeból :) is látni fogja.

Zárt, por és csppálló valamint rejtett szinkrongörgőjű készüléket is rendelhet, melyen linux program fut. Érdeklődjön mindhárom írási méretre!

Érdeklődjön, hisz jellemzően raktárról szállítjuk, kellékanyagot és szervízt is biztosítunk a garancia időn túl is.

Viszonteladókat, kereskedelmi láncokat is kiszolgálunk továbbértékesítére is.