Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Tanácsadás? Igen!

Ami Önnek kell azt Ön tudja! Ha mégsem, hisz talán új termék csomagolásán dolgozik vagy eseti megoldásra van szüksége, esetleg megismerné az újabb lehetőségeket, nyugodtan kérdezhet tőlünk!

A megszokott anyagok használata részben biztonságot ad, másrészt a bejáratott utat használhatja a beszerzéshez. A megszokás azonban költséges is lehet, hisz a csomagoló anyagok fejlesztése, változó kiszerelések és minőség gyorsan túllépheti a felhasználó ismereteit és máris pazarló és túlzott lehet a jelenlegi csomagolás. Ráadásul a beszerzési források is változó áron dolgoznak, hisz nem mindegy mikor és milyen alapanyagok kerülnek a késztermékekben. 

Egyszerűen és ingyenesen kihasználhatja cégünk és kollégáink szaktudását, tapasztalatát, hisz segítünk együtt gondolkodni az érdeklődővel. Amennyiben a kérdés számunkra is feladja a leckét, úgy azokhoz a gyártó-beszállító szakcégeinkhez fordulunk, akiktől a legérzékenyebb, speciálisabb területekre is megfelelő információkat és tanácsot kapunk. Nálunk sincs olyan, aki mindent tud, de mi is tudunk kérdezni és tudjuk mikor kitől tegyük. Mindenzt a megrendelő érdekében!

A Cadmasnál tudásunkat szívesen megosztjuk!