Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Tanácsadás? Igen!

Ami Önnek kell azt Ön tudja! Ha mégsem, hisz talán új termék csomagolásán dolgozik vagy eseti megoldásra van szüksége, esetleg megismerné az újabb lehetőségeket, nyugodtan kérdezhet tőlünk!

A megszokott anyagok használata részben biztonságot ad, másrészt a bejáratott utat használhatja a beszerzéshez. A megszokás azonban költséges is lehet, hisz a csomagoló anyagok fejlesztése, változó kiszerelések és minőség gyorsan túllépheti a felhasználó ismereteit és máris pazarló és túlzott lehet a jelenlegi csomagolás. Ráadásul a beszerzési források is változó áron dolgoznak, hisz nem mindegy mikor és milyen alapanyagok kerülnek a késztermékekben. 

Egyszerűen és ingyenesen kihasználhatja cégünk és kollégáink szaktudását, tapasztalatát, hisz segítünk együtt gondolkodni az érdeklődővel. Amennyiben a kérdés számunkra is feladja a leckét, úgy azokhoz a gyártó-beszállító szakcégeinkhez fordulunk, akiktől a legérzékenyebb, speciálisabb területekre is megfelelő információkat és tanácsot kapunk. Nálunk sincs olyan, aki mindent tud, de mi is tudunk kérdezni és tudjuk mikor kitől tegyük. Mindenzt a megrendelő érdekében!

A Cadmasnál tudásunkat szívesen megosztjuk!

 

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.