Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Ragasztószalag

Ragasztószalag, Tesa szalag és kétoldalas ragasztószalag is megtalálható oldalunkon. Válassza ki az Önnek megfelelőt, vagy kérjen segítséget tőlünk. Sokkal több ragasztószalag létezik, s lehetetlen lenne egy honlapra mindet összezsúfolni. Emiatt folyamatosan bővítve megpróbáljuk felhasználási területenként bemutatni a legjellemzőbb szalagokat. Természetesen több méret, anyag, gyártó, stb. féle csoportosítás is létezhet, de nem vagyunk telhetetlenek. :)
Használja a bal oldali szűrési lehetőségeket, melyekkel az Ön felhasználási céljainak megfelelő ragasztószalagokat gyorsan ki tudja választani.

Kérjük érdeklődjön a honlapon nem talált szalagokról, felhasználási igényekről, s igyekszünk gyors és megfelelő ajánlatot, akár mintát, szaktanácsot adni.
 
Gyors kereséshez használja a bal oldalon lentebb található szűrési lehetőséget!
 

 

Friss info a Kossuth Rádióból: hangyák ellen asztal és széklábra, fatörzsre, karóra kétoldalas ragasztószalagot tekerhetünk, így a ragasztót megérezve a hangya nem jut fel asztalra, gyümölcsfára, stb.

 

Maszkoló szalagok festéshez! Tudnivalók itt: festesz_a_maszkolo_szalagot_igy_hasznald

A sokoldalú ragasztószalag

 

Csomagolni szeretne? Vagy rögzítené egyik tárgyat a másikhoz? Netán elkélne egy kis ideiglenes segítség a barkácsolás során?

Bármelyikről is legyen szó, valószínűleg az ön otthonában is megtalálható a ragasztószalag valamilyen formája, mely gyorsan a segítségére lehet. A leggyakrabban használt, "szigszalagként" is ismert rögzítő szalagon kívül még számos más formában és rendeltetéssel is felhasználható szalag létezik a rögzítéstechnikai piacon belül, melyeket sokan talán nem is ismernek. Akár véglegesen, akár ideiglenesen szeretnénk is rögzíteni velük, rengeteg féle anyagból és méretben valamint különböző színekben hozzák őket forgalomba. Csak is a felhasználás módja és célja határozhatja meg, hogy mikor melyik félére is van szükségünk, attól függően, hogy milyen anyagokhoz szeretnénk azt alkalmazni. Ezután pedig még mindig válogathatunk a különböző gyártók, a rengeteg féle márka és a többféle minőség között. Létezik egy- vagy kétoldalú kivitelben is. A kétoldalú változat például az ajándék csomagolása során nagyon hasznos lehet, mert elrejthetjük a vizslató szemek elől, és mégis tökéletes rögzítést tudunk vele elérni. Valamint rovarcsapdaként is jól hasznosíthatóak, amennyiben az asztalláb, székláb vagy egyéb tárgy köré ragasztjuk fel. Az általános felhasználáson kívül lehet a célunk valaminek a letakarása, maszkolása vagy a csúszásgátlás, akár ipari jellegű alkalmazás is, így sokszor jól jön a normál vagy extra erős ragasztást lehetővé tevő szalag a kezünk ügyében.

 

Mi a teendő ha elfogy a ragasztószalag?

 

Sokféle van belőle, nagyon hasznos a háztartásokban, irodákban, raktárakban és gyakorlatilag bárhol, és akkor fogy el, amikor a legnagyobb szükség volna rá, mi az?

Igen, a helyes válasz a ragasztószalag.

Gondolom észrevettük már, hogy ez a látszólag teljesen közömbös, a lehető leghétköznapibb használati tárgy mennyire fontossá tud válni pillanatok alatt, ha éppen szükség volna rá, de nincsen kéznél. Márpedig egy iroda, vagy főleg egy raktár ragasztószalag felhasználása jóval nagyobb az átlagosnál, ami érthető, ha figyelembe vesszük, hogy mindkét helyen sok papírral bánnak, sok csomagolás vagy éppen jelölés, elválasztás zajlik napi szinten. Egy átlagos iroda vagy raktár esetében csak az anyagbeszerző a megmondhatója, mennyi ragasztószalag fogy el egyetlen hónap alatt, és bizony sokszor előfordul, hogy a hirtelen megnövekedett igény miatt nem áll elég ragasztószalag rendelkezésre, sőt, akár ki is fogy.

De ha egy háztartásra vetítjük ki a kérdést, a ragasztószalag ott is mindig a lehető legrosszabbkor fogy el, gondoljuk csak végig személyes tapasztalatainkat. Költözünk, és tucatjával ragasztjuk le a karton dobozokat? Biztosan elfogy a ragasztó, lehetőleg épp egy félig leragasztott doboznál. A gyerekek játszanak a ragasztó gurigájával, és későn vesszük észre, hogy teleragasztották a szobát? Már el is fogyott egy egész tekercs, és éppen nincs több a fiókban, pedig kellene a lomok becsomagolásához. Összefoglalva, a ragasztószalag egy fogyóeszköz, ami természetesen el is fogy, és sokszor gond, ha nincs a közelben egy bolt, ahol vehetnénk. Szerencsére, ma már nem kell gondterhelten a körmünket rágnunk, ehelyett elég, ha az interneten kiválasztjuk magunknak azt a ragasztót, amelyikre éppen szükségünk van, és meg is rendelhetjük azonnal a tetszés szerinti mennyiséget. Magánszemélyek, és óriáscégek egyaránt könnyedén megtalálják a megfelelő minőséget és mennyiséget, hisz az erre szakosodott weboldalon minden szükséges információ megvan a vásárláshoz, így néhány kattintás után már házhoz is jön a megrendelt termék, és folytatódhat a munka.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.