Új jelszó kérése

Szűrés

Tipus
Hosszúság (m) 
1,5 - 990
Szélesség 
1 - 75
Szín
Gyártó
Hőálló (C fokig)
Hűtőházba
Hordozó anyag
Ragasztó anyag
Ár
0 Ft - 6 343,65 Ft

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Ragasztószalagok

Fő kategória >Ragasztószalagok

Sokkal több ragasztószalag létezik, s lehetetlen lenne egy honlapra mindet összezsúfolni. Emiatt folyamatosan bővítve megpróbáljuk felhasználási területenként bemutatni a legjellemzőbb szalagokat. Természetesen több méret, anyag, gyártó, stb. féle csoportosítás is létezhet, de nem vagyunk telhetetlenek. :)
Használja a bal oldali szűrési lehetőségeket, melyekkel az Ön felhasználási céljainak megfelelő ragasztószalagokat gyorsan ki tudja választani.

Kérjük érdeklődjön a honlapon nem talált szalagokról, felhasználási igényekről, s igyekszünk gyors és megfelelő ajánlatot, akár mintát, szaktanácsot adni.
 
Gyors kereséshez használja a bal oldalon lentebb található szűrési lehetőséget!
 

 

Friss info a Kossuth Rádióból: hangyák ellen asztal és széklábra, fatörzsre, karóra kétoldalas ragasztószalagot tekerhetünk, így a ragasztót megérezve a hangya nem jut fel asztalra, gyümölcsfára, stb.

 

Maszkoló szalagok festéshez! Tudnivalók itt: festesz_a_maszkolo_szalagot_igy_hasznald
Sorrend:

Mi a teendő ha elfogy a ragasztószalag?

 

Sokféle van belőle, nagyon hasznos a háztartásokban, irodákban, raktárakban és gyakorlatilag bárhol, és akkor fogy el, amikor a legnagyobb szükség volna rá, mi az?

Igen, a helyes válasz a ragasztószalag.

 

Gondolom észrevettük már, hogy ez a látszólag teljesen közömbös, a lehető leghétköznapibb használati tárgy mennyire fontossá tud válni pillanatok alatt, ha éppen szükség volna rá, de nincsen kéznél. Márpedig egy iroda, vagy főleg egy raktár ragasztószalag felhasználása jóval nagyobb az átlagosnál, ami érthető, ha figyelembe vesszük, hogy mindkét helyen sok papírral bánnak, sok csomagolás vagy éppen jelölés, elválasztás zajlik napi szinten. Egy átlagos iroda vagy raktár esetében csak az anyagbeszerző a megmondhatója, mennyi ragasztószalag fogy el egyetlen hónap alatt, és bizony sokszor előfordul, hogy a hirtelen megnövekedett igény miatt nem áll elég ragasztószalag rendelkezésre, sőt, akár ki is fogy.

 

De ha egy háztartásra vetítjük ki a kérdést, a ragasztószalag ott is mindig a lehető legrosszabbkor fogy el, gondoljuk csak végig személyes tapasztalatainkat. Költözünk, és tucatjával ragasztjuk le a karton dobozokat? Biztosan elfogy a ragasztó, lehetőleg épp egy félig leragasztott doboznál. A gyerekek játszanak a ragasztó gurigájával, és későn vesszük észre, hogy teleragasztották a szobát? Már el is fogyott egy egész tekercs, és éppen nincs több a fiókban, pedig kellene a lomok becsomagolásához. Összefoglalva, a ragasztószalag egy fogyóeszköz, ami természetesen el is fogy, és sokszor gond, ha nincs a közelben egy bolt ahol vehetnénk. Szerencsére, ma már nem kell gondterhelten a körmünket rágnunk, ehelyett elég, ha az interneten kiválasztjuk magunknak azt a ragasztót, amelyikre éppen szükségünk van, és meg is rendelhetjük azonnal a tetszés szerinti mennyiséget. Magánszemélyek, és óriáscégek egyaránt könnyedén megtalálják a megfelelő minőséget és mennyiséget, hisz az erre szakosodott weboldalon minden szükséges információ megvan a vásárláshoz, így néhány kattintás után már házhoz is jön a megrendelt termék, és folytatódhat a munka.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.