Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Szűrés
Tipus
Hosszúság (m) (m)
33 m - 66 m
Szélesség (mm) (mm)
48 mm - 50 mm
Szín
Gyártó
Hőálló (C fokig)
Hűtőházba
Hordozó anyag
Cikkszám2
Termék státusza

Jelölő, elválasztó, feliratos

Hol használunk padlójelölő ragasztószalagot? 

 

Ipari üzemekben a munkavédelem egyik eszköze a közlekedőutak felfestése. Egyrészt mindíg szem előtt kell tartani, hogy a jelölt sávban nem lehet árut tárolni, nem lehet semmit sem lerakni, még ideiglenesen sem. Mivel itt kell biztosítani a személyek, targoncák mozgását és a menekülő utakat is. Másrészt erre feltünően, jól látható és tartós módon, mindenkit folyamatosan figyelmeztetni kell, mert hajlamosak vagyunk megszegni az előírásokat.

megfelelő ragasztószalag termékleírások

A felfestés is egy megoldás, igaz sablon, előkészítés, takarás és ezzel kapcsolatos tűz-, robbanás- és más előírások is azonnal figyelembe veendők. A felfestés is kopik, s ha megváltozik az üzem munkaszervezése, akkor eltávolítása is körülményes. Ezzel szemben a padlójelölő ragasztószalag könnyan, gyorsan és olcsón teszi lehetővé mind a jelölést, mind a jelölés felújítását, mind pedig az áthelyezését. A targonca közlekedést is jól bírja. Folytatást lásd a termékek alatt!


13termék113
13termék113

A padlójelölő, öntapadó ragasztószalag nemcsak a nevével egyezően használható. Alkalmas lépcsők éleinek, letörések, szintkülömbségek vagy fejtérbe lógó tárgyak figyelem felhívó jelzésére is. Akár falnyílások széleit vagy munkagépek, eszközök egyes részeinek jelölését is rikítóan vagy akár fényvisszaverő módon megoldhatja.

A sávozott padlójelölő szalagokon kívül az egyszinűekkel akár saját jelölőrendszert is kialakíthat, például a raktár területi megosztásának jelzése a különféle termékek ideiglenes elhelyezésére. Persze csővezetékre, ajtóra és megannyi helyre felragasztható.

A feliratozott jelölő szalagok a csomagok, csomagolás külső megjelölésére használható. A felirat igény esetén lehet egyedi is a megfelelő gyártandó mennyiség egyeztetése után.

 

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.