Call me! Write! Now!

Feel free to ask us may be!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Payment solution

Partners

Certificate

SSL Certificate

Testimonials

The cooperation between our companies mainly next to the reliable, consistent quality play a dominant role in the price. This can tell us the Cadmas Ltd. Provide better than others.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Which developed in the Northern Plains region trade relations provide an excellent brand representation duties of the Tesa Tape Ltd.. Flexible attitude, expertise enhances the user Tapes get the right product for them.

Tesa Tape Kft.
Zoltan Kiss

 

And the closeness of stable quality they provide, as well as our cooperation has developed over the result of a personal relationship with our companies together, we know that we can count on the Cadmas Kft.-re. It is a good bear fruit in daily life.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

The permanent, high quality, fast delivery is very important for our customers, we always provide multi-year retrospective knew us, so we buy Ltd. since the Cadmas.

Press M Supply Kft.
St. Peter Laszlo

wrap film

Main category >wrap film

 

Mielőtt az árakat megnézi legyen tisztában azzal, hogy papírt vagy fóliát vesz!

 

A papírcséve sok helyen 500-1000 g súlyú és a tekercs csak 1,8 - 2,5 kg összsúlyú. Így akár kevesebb mint fele a fólia mennyisége, a vékony csévés 3kg-os tekercshez viszonyítva. Ha Ön valóban olcsóbban akar fóliát venni, akkor számoljon vagy ellenőrizze a sztreccsfolia.hu oldalon található táblázattal!

 

Részletes tájékoztatás és számpéldák a sztreccsfolia.hu oldalon.Több termék egy raklapon való elhelyezésének, tárolásának, mozgatásának biztonságos megoldását jelenti a Cadmas Kft. által forgalmazott sztreccsfóliák széles választéka.

Előnyújtott (lite wrapping) fóliával megtakarítást érhet el a hagyományos fóliákhoz képest.

A nagyobb fóliatömegű és kisebb csévéjű tekercsek gazdaságosabbak!

Vastagság: 10-40 mikronig
Szélesség: szabványos: 500 mm,
rendelhető szélesség: 125-1500 mm-ig
Szín: transparens, fehér, kék, fekete ill. vevő igénye szerint
Opciók: - kézi, gépi kiszerelés
- UV sugárzás elleni védelem: szabadég alatt tárolt termékek esetében fontos, hogy a fólia védje a csomagolt terméket, és minél később bomoljon le
- Antisztatikum: statikus feltöltődés elleni védelem
- Csak belül tapad: a befóliázott egységrakományok, raklapok tárolás és szállítás közben nem tapadnak össze, könnyebb a mozgatásuk
- Csak kívül tapad: a becsomagolt terméket nem éri semmilyen ragasztó adalékanyag
- Előnyújtott: könnyen deformálódó termékekhez, kis súlyú rakományok csomagolásához
- Nagy előnyújthatóságú: nagy volumen esetén a megfelelő sztreccsfóliázó géppel nagy megtakarítás érhető el
- Hálós fólia: nagy nedvességtartalmú termékekhez
Technológiák: fújt (blown) vagy öntött (cast)
Felhasználási
terület:
raklapos és gyűjtő áruk rögzítésére, védelmére.

 

 

 
 

 

 

 

 

 


Termékdíj átvállalással is!
Megjöttek a robotok!

Megrendelés a Cadmasnál! Napi 8 órás fáradhatatlan munkavégzés, akkumulátoros üzem és pont ott dolgozik, pont úgy ahol kell!

Nem kell elvinni a terméket a géphez, mert a gép megy a termékhez!

Folyamatos és egyenletes előnyújtás, gazdaságos szterccsfólia felhasználás! A kézi munkaerő tehermentesítése mellett a targoncás anyagmozgatás igényét is lecsökkenti. Megéri, számoljon velünk!

Érdeklődjön!

Sztrecsfólia - a szállítás legjobb barátja

A habfóliákat követően természetesen a stretchfólia az, amit leginkább melegen ajánlunk a Cadmas webáruházából abban az esetben, ha nem csupán egy terméket helyezne raklapra, hanem nagyobb mennyiségben - akár több külön álló darabból egyetlen egységgé összerendezve szeretné egyik pontból a másikba eljuttatni a terméket. A Sztreccsfólia talán nevéből adódóan is mindenkinek elárulja, a leginkább hasznos tulajdonságainak egyike a rugalmassága, vagyis mérettől és formától teljes mértékben függetlenül lehet elrendezni a kívánt termékeket, s azokat mozgásmentesen rögzíteni. Válasszon a kívül és belül tapadó fóliáink közül, vagy a kimondottan kinti tárolásra kifejlesztett, UV védelemmel ellátott fóliáink közül, igényeinek megfelelően.

Nem véletlen hát, hogy mi magunk is azt valljuk, a sztrecsfólia leginkább célravezető felhasználási területe a raklapos, gyűjtő áruk rögzítése, valamint annak védelme. Megrendelőink minden igényét igyekezve kielégíteni, a Cadmas webáruhábában a sztreccsfóliák nem csupán a hagyományos, standard kivitelben rendelhetőek (ami nem más, mint a 10-40 mikron közötti vastagság, és 50 cm szélesség tekercsenként), hanem egyedi méretezést és színvilágot is figyelembe tudunk venni - így fehér, kék, fekete árnyalatok mellett az egyéni igényeket is figyelembe vesszük, ugyanolyan rugalmasan, amennyire a stretchfóliánk is rugalmas, Önnek csupán egyetlen dolgot kell eldöntenie: kézi, vagy gépi kiszerelésben kívánja a terméket.