Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Tasak

Válogasson a különböző tasakok közül, mint a futártasak, simítózáras- és okmánytasak, fólia- és vákuumtasak! Ideális választás bármely feladat elvégézéhez, pl postázáshoz, tároláshoz!

A futártasak a hagyományos doboznak olcsó és megbízható alternatívája. A ragasztócsík kezdeti tapadása könnyű zárást biztosít, de hamarosan olyan erővel tapad, amely csak az anyag károsodásával távolítható el. Ezért kedvelik ezt a típust a nem sérülékeny termékek postázásánál. Nem látszik át és könnyű feliratozni, vagy címkét elhelyezni rajta. Válassza a kényelmes és strapabíró futártasakunkat!

Gyors és könnyű zárást biztosító simítózáras tasakunk ideális mindennapi használatra. Egyszerű és rendkívül praktikus tárolási megoldás, amely ideális mindennapi használatra otthonokban, irodákban vagy repülővel történő utazáshoz egyaránt. Üzletekben polcállványokra szortírozva könnyű kiszerelni a kisebb-nagyobb termékeket. Számos különböző méretben elérhető, erős és tartós műanyagból készül, így bírja a gyűrődést is. Fedezze fel simítózáras tasakunkat a könnyű tárolásért!

Az öntapadós okmánytasakjaink ideálisak fontos iratai, dokumentumai, szállítólevelei becsomagolására. A fólia hatékonyan védi a tartalmát a víz, pára és por ellen, így nem ázik el és nem koszolódik. Az okmánytasakkal egyszerűen megtalálja szállítóleveleit, számláit a raklap külső oldalán vagy nem kell a dobozok mélyén keresgélnie őket, ha kivülre ragasztja azokat.

Webshopunkban különböző típusú fóliatasakok közül választhat. Az LDPE tasakok tiszták, átlátszóak és kellemesen lágy tapintásúak. Nem csörögnek, és a vastagságtól függően jól ellenállnak a szúró tárgyaknak. A HDPE tasakok csörgős jellegűek, rendkívül nagy szilárdságukról ismertek, azonban az éles tárgyak kiszakíthatják őket. A gyártás során alkalmazott magas olvadáspontnak (kb. 128 oC) köszönhetően élelmiszer csomagolására is alkalmasak, feltéve, hogy a csomagolás, szállítás és raktározás során nem éri "fertőzés". A BLEND tasakok az LDPE és HDPE kombinációjából születtek. Ennek eredményeképpen ötvözi mindkét anyag előnyeit. Ideális választás, ha vékonyabb, de erősebb termékre van szükség. Tekintse meg fóliatasak kínálatunkat, és válassza ki az Önnek megfelelőt.

Válogasson kiváló minőségű és környezetbarát bevásárló füles tasakjaink közül mert lebomló és papírtasak is található áruházunkban több méretben.

Térhatékony tárolásra alkalmas vákuumtasakjainkkal helyet takaríthat meg. Élelmiszereit hosszabb ideig frissen tartja, hiszen a levegő és a nedvesség nem hatol át rajta. Rugalmas anyagának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a csomagolt tárgy formájához. Tapasztalja meg Ön is a vakuumtasakjaink előnyeit!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.