Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Fóliatasak

2021. július 1-től megváltozott termékdíj törvény és rendeletei (2011. évi LXXXV. tv. és 343/2011. (XII. 29.) Korm. rend.) alapján megváltozott bizonyos termékek forgalmazása és díjtétele.

1. A 301/2021. (VI.1.) Korm. rendelet betiltotta a könnyű műanyag ( 15 és 49 mikron közötti vastagságú) tasak, zacskó - függetlenül annak kialakításától, kiszerelésétől - eladótérben (értékesítési ponton) történő forgalomba hozatalát, kihelyezését - kivéve biológiailag lebomló anyagú -.
2. 15 mikron alatt vagy 50 mikron felett az eladótérben kihelyezett műanyag (nem lebomló) tasak, zacskó 1900 Ft/kg - biológialilag lebomló esetében 500 Ft/kg - termékdíj tartalom megfizetése esetén helyezhető ki.
Vevő a termék átvételével elfogadja és igazolja, hogy a tiltás alatti (1.pont) termékek felhasználásával nem sérti meg a fenti rendeletet!
Vevő (2.pont) az értékesítési pontján, eladóterében csak olyan terméket helyez ki, mely után megfizette az eladótéri értékesítéshez kapcsolódó (1900 Ft/kg, lebomló esetén 500 Ft/kg) termékdíjat!
Vevő felelősséget vállal a a termékek jogszerű felhasználására! Jogsértése esetén teljes felelősséggel tartozik!
https://ktdt.hu/termekdij-torveny-valtozasai-2021-julius-1-et-kovetoen-a-hordtasakok-tekinteteben/

Cégünk külön nyilatkozatot kérhet az adott rendelésben szereplő termékek felhasználási helyéről.

Csomagoló tasak

Válogasson az eladó téri- és az üzemi használatra gyártott, minőségi fóliatasakok közül, vagy kérjen egyedi árajánlatot biológiailag lebomló tasakokra! Ebben a kategóriában találhat néhány tasakot, de természetesen igényeinek megfelelően „bármilyen” egyéb méretű, színű, alakú tasak elkészítésére is készséggel adunk árajánlatot.

PLA alapanyagú, lebomlót keres? Érdeklődjön az elérhető méretekről, « kérjen árajánlatot » a méret és mennyiségi igény megjelölésével!

                                                         

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.