Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Okmánytasak

Főkategória >Okmánytasak

Az okmánytasak -más néven iratvédő tasak, kísérőokmány tasak, öntapadó tasak - nagyon hasznos kiegészítője a szállítmányozásnak. Akár raklapos, akár dobozos csomagolásról van szó, olcsóbb és gyorsabb dokumentum továbbítást jelent.


A profi csomagküldők szintén ezt alkalmazzák, mert számláik fejléce, szállítási cím is  látható és az áruval együtt biztosan megérkezik a számla, a tanusítvány vagy egyéb irat. A tasak teljes védelmet nyújt elázás, elkoszolódás ellen.
Ha külön postázza az iratokat, akkor azok legalább 120-300 Ft/ba kerülnek feladási díjként és meg kell venni a szabvány borítékot, s meg kell címezni. Sok esetben akár nem a megfelelő irodába érkezik és késedelmesen jut el felhasználóhoz.

Az okmánytasak ezzel szemben az árun, ingyen utazik és garantáltan nem marad a sofőr kezében, nem kallódik el a levélfeldolgozóban és nem kerül más asztalára.
Az ár több mint versenyképes, s ez évben bevezető áron veheti meg webáruházunkban is! 


Sorrend:

Milyen jellemvonásokkal megáldott okmánytasak az önhöz való?

 

Az optimális okmánytasak kiválasztásához érdemes tisztáznia egyedi elvárásait, igényeit. Mely iratait kívánja mindig, minden helyzetben magánál tartani? Kézpénzt is szokott az okmányok közé rejteni, vagy kizárólag a papírok foglalják el irattárcájában a helyet? Milyen körülmények között hordja magánál hivatali dokumentumait? Utóbbi kérdéshez szervesen hozzá tartozik az is, hogy milyen mechanikai, fizikai hatásoknak teszi ki őket nap, mint nap?

Amennyiben a fenti kérdőjeleket pontokra cseréli, úgy könnyedén körvonalazhatja azt a terméket, amely minden tekintetben idomul elképzeléseihez.

Általánosan tökéletes variáció nem létezik, éppen azért, mert mindenkinek más feltételek a fontosak, azaz eltérő jellemvonások élveznek prioritást. De az univerzalitás jegyében azért felsorolható néhány olyan jellemző, amivel ha büszkélkedik választottja, akkor biztos lehet annak megbízhatóságában.

A minőség az első helyen szerepel mind az alapanyag megválasztásánál, mind a kivitelezés tekintetében. Az ellenálló, stramm kialakítás az egyetlen lehetőség, ami szóba jöhet. Mindegy, hogy mennyire teszi ki okmányait mondjuk az időjárás viszontagságainak, vagy a hétköznapi rohanással járó hatásoknak, a lényeg, hogy maximális védelmet tudjon garantálni a hivatalos, pótolhatatlan (vagy csak nagy nehézségek, várakozások árán pótolható) dokumentumai számára.

 

Az okmánytasak esztétikusan praktikus döntés!

 

Ha eddig úgy gondolta, hogy egy, az iratai tárolására optimalizált kellék pusztán praktikus jellemvonásokkal rendelkezhet, akkor jó, ha tudja, hogy esztétikum szempontjából sincsen szégyenkezni valója a termékpaletta tagjainak.