Új jelszó kérése

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Okmánytasak

Fő kategória >Okmánytasak

Az okmánytasak -más néven iratvédő tasak, kísérőokmány tasak, öntapadó tasak - nagyon hasznos kiegészítője a szállítmányozásnak. Akár raklapos, akár dobozos csomagolásról van szó, olcsóbb és gyorsabb dokumentum továbbítást jelent.
A profi csomagküldők szintén ezt alkalmazzák, mert számláik fejléce, szállítási cím is  látható és az áruval együtt biztosan megérkezik a számla, a tanusítvány vagy egyéb irat. A tasak teljes védelmet nyújt elázás, elkoszolódás ellen.
Ha külön postázza az iratokat, akkor azok legalább 120-300 Ft/ba kerülnek feladási díjként és meg kell venni a szabvány borítékot, s meg kell címezni. Sok esetben akár nem a megfelelő irodába érkezik és késedelmesen jut el felhasználóhoz.

Az okmánytasak ezzel szemben az árun, ingyen utazik és garantáltan nem marad a sofőr kezében, nem kallódik el a levélfeldolgozóban és nem kerül más asztalára.
Az ár több mint versenyképes, s ez évben bevezető áron veheti meg webáruházunkban is! 


Sorrend:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.