Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Vákuumtasak (ipari)

Ipari vákuumtasakok a tartósságért! Erős és hermetikus lezárás az élelmiszerek frissességének megőrzése érdekében. Megbízható választás kedvező áron! Tekintse meg kamrás vákuumozóinkat is a Vákuumozó gép kategóriában!

FIGYELEM! A háztartási készülékek többségébe csak légbordás vákuumtasakok használhatók! Tévesen rendelt tasakokat az élelmiszer biztonság miatt nem veszünk vissza, nem cserélünk!

A vákuumtasak (vákumtasak, vácumtasak, vacumtasak) kifejezetten élelmiszerek vákuumozására és tartós tárolására szolgál, melyhez általában speciálus vákumozó gépeket használnak. Egyre több háztartásban is alkalmazzák ezt a tárolási módot, hisz ma már elérhető árú vákuumozó gépeket is lehet kapni. Magánvásárlóink egyre többen a vadászok táborából érkeznek, ahol a nagyvadak elejtése után komoly húsmennyiséget kell rövid idő alatt és eltárolható módon feldolgozni. A vákuum tasak kétféle kivitelben is elérhető, de fontos hogy a megfelelő géphez a megfelelő tipust válasszuk.

Nagyüzemi élelmiszer feldolgozó üzemekben mára a BRC tanúsítvány is követelmény. Amennyiben várható éves felhasználás és várható rendelési ütemezéssel kérik árajánlatunkat, úgy nagyon kedvező, tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzemből biztosítjuk a folyamatos beszállítást. Nagyvállalati és kereskedelmi forgalmazókat is kiszolgálunk!

Kérje mennyiség megjelölésével árajánlatunkat! Kérje egyedi méretre vonatkozó ajánlatunkat!


23termék123
23termék123

A vákuumtasakok egyedi gyártására is lehetőség van. Ekkor a megrendelő igénye szerint a PA/PE három rétegű alapanyagból akár 50 és 200 mikron közötti anyagvastagság is kérhető. Az egyedi gyártás esetén minden esetben szükséges a paraméterek előzetes meghatározása.

Mi jellemzi a vákuumtasakokat? Erős és biztos hegesztés, kiváló mechanikai ellenállás. Az élelmiszerek eltarthatósága és az élelmiszerbiztonság is nő a vákkumtasak vastagságával, melynek feltétele a jó minőségű és megfelelően kezelt élelmiszer. 

A normál tasakok - melyek jóval olcsóbbak a légcsatornás tasakoknál - mára inkább a vákuumkamrás gépekben használhatók. A kerekedelemben már alig kapható olyan kisméretű háztartási készülék, melyben használható lenne normál tasakkal. A vákuumkamrában viszont minden gond nélkül használatók. Az olcsóbb készülékek sajnos már nem képesek kiszívni a levegőt a normál tasakból, így csak az apró belső bordákkal rendelkező vákuumcsatornás tasakkal működnek. Emiatt a drágább előállítású anyagtipus miatt bár a készülék olcsó pár 10 ezer forint, a tasak sokkal drágább.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.