Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Vákuumtasak (ipari)

Tekintse meg kamrás vákuumozóinkat a Eszközök-gépek kategóriában!

FIGYELEM! A háztartási készülékek többségébe csak légbordás vákuumtasakok használhatók! Tévesen rendelt tasakokat az élelmiszer biztonság miatt nem veszünk vissza, nem cserélünk!

A vákuumtasak (vákumtasak, vácumtasak, vacumtasak) kifejezetten élelmiszerek vákuumozására és tartós tárolására szolgál, melyhez általában speciálus vákumozó gépeket használnak. Egyre több háztartásban is alkalmazzák ezt a tárolási módot, hisz ma már elérhető árú vákuumozó gépeket is lehet kapni. Magánvásárlóink egyre többen a vadászok táborából érkeznek, ahol a nagyvadak elejtése után komoly húsmennyiséget kell rövid idő alatt és eltárolható módon feldolgozni. A vákuum tasak kétféle kivitelben is elérhető, de fontos hogy a megfelelő géphez a megfelelő tipust válasszuk.

Nagyüzemi élelmiszer feldolgozó üzemekben mára a BRC tanúsítvány is követelmény. Amennyiben várható éves felhasználás és várható rendelési ütemezéssel kérik árajánlatunkat, úgy nagyon kedvező, tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzemből biztosítjuk a folyamatos beszállítást. Nagyvállalati és kereskedelmi forgalmazókat is kiszolgálunk!

Kérje mennyiség megjelölésével árajánlatunkat! Kérje egyedi méretre vonatkozó ajánlatunkat!


23termék123
23termék123

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.