Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Kézi sztreccsfólia


Mostantól méterben mutatjuk az árakat, hogy valóban össze tudja hasonlítani! Nincs más teendője csak az eddig vásárolt tekercs (kapott és kiszámolt) méter értékével elosztani a beszerzési árát. A kapott eredmény meglepheti!

Csupán példaként:

Ugye, ha eddig tekercs árat nézett, akkor 2359 Ft és 2134 FT közül az olcsóbbat vásárolta. Pedig az előbbin 252 méter, az utóbbin 220 méter fólia van. Akkor most melyik az olcsóbb?

2134 Ft / 220 m = 9,7 Ft/méter   -     2359 Ft / 252 m = 9,36 Ft/méter

Tehát méterenként 3,6%-al többet költ az olcsóbb tekerccsel! Ha ezt az éves felhasználásával összeveti, lehet hogy komoly összeget dobott ki.

Az első tekercs 2,2 kg bruttó súllyal és 0,5 kg papírcsévével vásárolható, míg az utóbbi 3 kg bruttóval és 0,3 kg csévével lesz az öné.

Számoljon és használjon vékonyabb, de jobb minőségű fóliát. Így akár sokkal nagyobb 10-20-30%-os megtakarítást is elérhet, miközben a rakomány stabilitása nem változik és sokkal kevesebb hulladékkal terheli a környezetet!

Hívjon, keressen, segítünk számolni! Segítünk a legjobb megoldásra találni!


Sorrend: