Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

LDPE tasak - Kizárólag üzemi használatra

Az LDPE igazán sokoldalú termék. Tiszta, átlátszó, szinte üvegszerű és kellemes lágy tapintású. Nem "csörög" és vastagságtól függően jól bírja a szúró tárgyakat is. Inkább megnyúlik, majd átlyukad. A teherbírását, erősségét a vastagságával lehet javítani vagy keverik HDPE anyaggal és az így kapott blendes anyag már behozza a HDPE jó tulajdonságait is. 

FIGYELEM! A 2021. július 1.-étől életbe lépett Termékdíjról szól 2011. évi LXXXV. törvény és a végrehajtásáról szóló 343/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet alapján a a következőket vegye figyelembe:

 

  • műanyag hordtasak: olyan, műanyagból készült, fogófüllel ellátott vagy fogófül nélküli hordtasak, amelyet az áruk vagy termékek értékesítési pontján biztosítanak a fogyasztók részére, melynek termékdíja: 1900 Ft/kg.

  • Eladótéri felhasználásra (HDPE és LDPE) csak 15 mikron alatti vagy 50 mikron feletti hordtasak gyártható.
    • 15 és 50 mikron között csak növényi alapanyagú, biológiailag lebomló műanyag hordtasak gyártható, 500 Ft/kg termékdíjjal terhelve.

Nem eladótéri (üzemi, gyártói csomagolás) felhasználásra a tasakok termékdíja változatlan 57 Ft/kg. Ez esetben a termék megrendelésekor a Vásárlótól (cég) Nyilatkozatban kérjük a felhasználás igazolását!

A termékek Nyilatkozattól eltérő és törvénybe ütköző felhasználásának minden következménye a Vásárlót terheli!

 


9termék19
Beszerzés alatt, érdeklődjön!
26,04 Ft / db
20,51 Ft + ÁFA / db
Beszerzés alatt, érdeklődjön!
Kedvencekhez
9termék19

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.