Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Simítózáras tasak talpas 160x225/30mm natúr papír+alu
Simítózáras tasak talpas 160x225/30mm natúr papír+alu

Simítózáras tasak talpas 160x225/30mm natúr papír+alu

Minimum rendelés:
1 db
Egyéb info: Gépjárművek kulcs nélküli indítását,
kulcs falon keresztüli jelerősítését és autólopást gátolja, ha
a kulcsot ebben a tasakban leárnyékolva tartja.
Hasonló termékek
További információk
2018-ban Magyarországon több mint 2000 gépjárművet loptak el a ház vagy lakás elől azzal a módszerrel, hogy a lakásban lévő kulcs jelét felfogva és felerősítve másodpercek alatt kinyitották és elindították a kiszemelt gépkocsit. A kulcs leárnyékolt tárolásával ez megakadályozható!


A raktáron tartott termékek minősége a nagykereskedelmi Parnereink elvárásai szerint kerül meghatározásra. Minden esetben a felhasználási igényhez igazodó termékparamétert válasszon vagy mennyiségi igényével együtt kérjen árajánlatot. Az árak összehasonlítását minden esetben a termékparaméterek, alapanyagok azonosága esetén tudja összemérni.

Egyes termékek, import termékek aktuális árát jelentősen befolyásolja a beszerzéskori ár, szállítási költség, árfolyam, beszerzett mennyiség is.

A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is, melyek nem részei vagy tartozékai a terméknek. 


Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük! Köszönjük, ha jelzi és ezzel segít a kijavításában!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.