Filter

Hosszúság (m) 
240 - 1 500
Szélesség 
300 - 450
Vastagság 
8 - 10

Call me! Write! Now!

Feel free to ask us may be!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Payment solution

Partners

Certificate

SSL Certificate

Testimonials

The cooperation between our companies mainly next to the reliable, consistent quality play a dominant role in the price. This can tell us the Cadmas Ltd. Provide better than others.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Which developed in the Northern Plains region trade relations provide an excellent brand representation duties of the Tesa Tape Ltd.. Flexible attitude, expertise enhances the user Tapes get the right product for them.

Tesa Tape Kft.
Zoltan Kiss

 

And the closeness of stable quality they provide, as well as our cooperation has developed over the result of a personal relationship with our companies together, we know that we can count on the Cadmas Kft.-re. It is a good bear fruit in daily life.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

The permanent, high quality, fast delivery is very important for our customers, we always provide multi-year retrospective knew us, so we buy Ltd. since the Cadmas.

Press M Supply Kft.
St. Peter Laszlo

fresh-keeping foil

Main category >fresh-keeping foil

Ezen terméknek a köznyelvben nagyon sok neve ismeretes, melyet az alkalmazási területhez, felhasználandó termékekhez vagy segédanyagokhoz kötnek. Ilyen név lehet a hidegkonyhai csomagoló fólia, élelmiszercsomagoló fólia, frissen tartó fólia, habtálca csomagoló fólia.
 
A használata rendkívül egyszerű, ezért nagyon közkedvelt csomagoló anyag. Gyorsan és könnyen alkalmazható. Mindenféle tároló eszközön elhelyezett termék alakjához kiválóan alkalmazkodik, felveszi annak formáját. Megvédi az élelmiszereket a külső hatásoktól, nedvességtől, piszoktól. Az élelmiszeripar területén gyakran használják számtalan felhasználási lehetősége miatt. A termelők habtálcán elhelyezett gyümölcsöt, zöldséget egyszerűen bevonhatják a frissen tartó fóliával. A hidegkonyhai készítményeket előállító party service cégeknek az ínycsiklandózó saláták elkészítése után, nagy segítséget nyújt a csomagoló fólia, kivitelezhető a teljesen szagtalan, pormentes tárolás, szállítás. A nagykonyhai felhasználás során az üzemi konyhákban, kórházakban praktikusan kezelhető. Büfékben, tömegközlekedési eszközök várójában található utasellátók előre elkészített szendvicsek csomagolására is kiválóan alkalmas.

Alapanyaga polietilén, vastagsága 10 mikron, kiváló szakadási nyúlással rendelkezik, egyedülálló tapadása, szag és folyadékzáró képessége van. Átlátszó szerkezetének köszönhetően a becsomagolt árú színe nem változik, tetszetős marad.

Szélesség
(mm)
250 300 300 350 350 380 400 400 450 450 500
Hosszúság
(m)
2100 1500 2100 1500 2100 2100 1500 2100 1500 2100 1500
Súly
(kg)
4,83 4,14 5,80 4,83 6,76 7,35 5,52 7,73 6,21 8,64 6,90

Sort by:

A frissentartó fólia szerepe

 

Étkezdék, éttermek vagy büfék üzemeltetése során gyakran felmerülhet az igény arra, hogy a kedves vendégek haza szeretnék vinni a megrendelt és megmaradt ételüket. Természetesen saját otthonunkban is rendszeresen előfordul, hogy ételt szeretnénk csomagolni szállítás vagy tárolás céljából. Ekkor az első, ami eszünkbe jut és ami a kezünkbe akad, az a fóliatekercs, ami a műanyag alapú csomagolóanyagokhoz tartozik, de nem mindegy, hogy mit szeretnénk belecsomagolni. Ha valóban frissentartó fólia van a kezünkben, nyugodtan csomagoljunk bele élelmiszert, mert ehhez lett kifejlesztve, tehát e célból megbízhatóan használható, ugyanakkor nem lenne gazdaságos másra használni. Amitől óvakodni kell, az az ipari méretekben is előállítható és különböző nemkívánatos anyagokat tartalmazó fóliatekercsekkel való élelmiszercsomagolás, ezt semmiképpen nem szabad megtenni! Ez utóbbiak használata nagyon hasznos az ipari gyártás során, de újrahasznosított vagy visszadarált anyagok, színezék és egyéb adalékanyagok is találhatóak bennük, ezért ne kockáztassuk saját magunk vagy vendégeink egészségét. Válasszunk kifejezetten élelmiszercsomagolásra alkalmas fóliatekercseket, melyekkel por- és szagmentesen zárhatjuk el élelmiszereinket a külvilágtól. Ezek a polietilén anyagú tekercsek nagyon hasznosak tudnak lenni például hidegkonyhán, üzemi konyhán, büfékben is, de természetesen otthoni használat során is. A frissentartó fólián kívül nevezhetik még hidegkonyhai csomagoló vagy élelmiszercsomagoló fóliának illetve habtálca csomagoló fóliának is.