Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Szűrés
Hosszúság (m) (m)
120 m - 150 m
Szélesség (mm) (mm)
290 mm - 440 mm
Vastagság (µ)
11 µ - 30 µ
Termék státusza

Alufólia

Alufóliára a háztartásokon kívül laborok, irodák és üzemek is számíthatnak.

 

Alufóliákat több szélességben és eltérő tekercshosszban, kis- és nagykonyhai tekercsekben is megvásárolhatja. Vastagabb kell? Van! Hosszabb kell? Van!

Az alumínium újrahasznosítható!

Az alumínium fólia (alufólia) a háztartásokban igen közkedvelt kellék, mivel rendkívül egyszerűen, gyorsan és könnyen használható. A háziasszonyok elsősorban sütésnél alkalmazzák az alufóliát, például a tepsibe helyezett húsok lefedésére vagy a lecsöpögés felfogására használják. Az így elkészített sült zamatosabb, nem szárad ki, nem ég meg a külső része, nem csapkodja össze zsiradékkal a sütőteret. Az alumínium fólia használatával energiát is meg lehet takarítani, mivel így a sütési idő rövidül, és a sütőtér takarítására fordított időt is meg lehet spórolni.

Késnek a vendégek, de a vacsora már elkészült! Helyezzünk alufóliát a szervírozandó ételre és így tovább megtartja a vendégváró falat a kellő hőmérsékletet.

A magyar konyhában igen népszerű a burgonya. Kerti sütés-főzés alkalmával mindig nagyon kapós az alumínium fóliában parázson elkészített változata. Természeten bármilyen más zöldség megsüthető hasonló módszerrel, csak be kell csomagolni az alufóliába.

Egy utcai árusnál, kifőzdében vagy hipermarketben, ha grillcsirkét vásárolunk, akkor is alufóliába csomagolják a húst. Ennek több oka is van: egyrészt szállítás közben ne hűljön ki, a forró hús ne égesse meg a vásárlót, a zsiradék ne tudjon könnyen kifolyni. Papírba nem szerencsés az ilyen típusú ételt csomagolni, mivel rátapadna, fólia pedig esetleg ráolvadna és utána eresztené a levét, ezért praktikus ilyen esetekben is az alufólia. 

A Cadmas német és magyar beszállító termékeit is forgalmazza.

Az alábbi táblázatban találhatók típus szerint az alufólia méretei:

Strong&Long 290mm/120m 440mm/130m
Extra Strong&Long 290mm/150m 440mm/150m
Premium&Long 400mm/150m

5termék15
5termék15

Az alufólia nem hiányozhat kelléktárából!

 

Az alufólia bátran nevezhető jolly joker kelléknek. Nemcsak a csomagolástechnika területén állja meg a helyét. Igazság szerint az élet számos színterén nélkülözhetetlen segítőtárs. Nem maradhat ki a gasztronómiai remekek előállításából, de a géllakkozás pillanataiban is főszerepet játszhat. Mint fedőanyag ellenállóságot, biztonságot garantál. Kitűnő kialakításának köszönhetően a kezelhetősége roppant egyszerű. Pillanatok alatt méretre szabható, téphető, így minden helyzetben számíthat rá.

Az alkalmazhatóság könnyedségéhez hozzá tartozik, hogy szakíthatósága nem jelenthet kihívást, ami egyben borítékolja a takarékos, gazdaságos használatot. Hiszen mindig csak annyit kell letépnie, amennyire éppen aktuálisan szüksége van. A fólia többszörösen is felhasználható, bizonyos szituációkban, ami szintén tovább fokozza gazdaságosságát. Laborokban a sterilizálás során a vastagabb 30 mikronos változatot használják, míg grillezéshez már a 16 mikronos fólia is megfelelő lehet. A hétköznapokban mi 11 mikronos fóliát ajánlunk, szemben a kereskedelemben gyakran előforduló 7-8 mikronos vastagsággal. Utóbbi már csak nagy körültekintéssel használható, hisz a legkisebb mozdulatra is elszakad, átlyukad.

Alapvetően a beszerzése sem terhelheti meg pénztárcáját, hála a kedvező anyagi feltételeknek, így nyugodtan kijelenthető, hogy befektetése pillanatok alatt megtérülő beruházássá avanzsálhat.

 

Az alufólia a csomagolásban

 

A tökéletes fizikai jellemvonásokkal megáldott fólia messziről felismerhető szürkés-ezüstös színéről, és tipikus, rá jellemző anyagáról. Kiválóan méretre, formára alakítható, tehát nem elég, hogy ténylegesen akkora darabot használhat fel, amekkorára igénye mutatkozik, de még a befedni kívánt termék formájára is alakíthatja a burkolóanyagot.

A rugalmasság, a könnyű kezelhetőség, a problémamentes alakíthatóság pazar kombinációt alkot a nagyfokú ellenállósággal, a mechanikai hatásokkal szembeni eredményes védelemmel, és a kiemelkedő strapabírással. Kis helyet foglal, mégis nagy felületek beborítására képes. Ezek után nem kérdés, hogy miért olyan tökéletes!

 

A sokoldalú alufólia

 

Az alufóliát már évtizedek óta minden háztartásban, mint „jolly joker” anyagot használják. Nem csak a konyhai teendőkben lehet hasznos segítőtársa, de a barkácsfeladatait is megkönnyítheti az alkalmazásával. Könnyen tekerhető, téphető, így a kezelése egy pillanatig sem okoz fejfájást.

Kiváló praktika, ha konyhai gáztűzhelyét kiadósabb főzés-sütés előtt befedi, becsavarja alumínium fóliával. Így ugyanis a lecsepegő zsírfoltokat nem kell pucolnia, sikálnia: dolgai végeztével csak egy egyszerű mozdulat segítségével eltávolíthatja a mindentől óvó védőréteget, és már kész is a konyha tisztává varázslásával. Ezzel konkrétan órákat spórolhat meg, mivel a makacs szennyeződések eltűntetése, még profi vegyszerekkel sem túlzottan idő- és energiatakarékos feladat. Persze a hagyományos felhasználást is választhatja: ha a sülteket fóliával lefedi, akkor előbb elkészülnek, ráadásul az összpontosuló hő, pároló hatásának köszönhetően ízletesebbé, zamatosabbá válnak. Attól egy pillanatig sem kell tartania, hogy fogása kiszárad, esetleg külső része odakozmál. Ráadásul itt is előtérbe kerül a gazdaságosság, mivel egyrészt a sütőidő nagymértékben lerövidül, másrészt a sütőtér tisztítása egyszerűvé, gyorssá válik. A zsírfoltokkal való küzdelmet bátran száműzheti életéből.

Ha vendégeket vár, akkor bátran takarja le az elkészült ételt alufóliával, így megőrizve annak frissességét. De csomagoláshoz is kitűnő alternatívaként szolgál. Nem engedi be a szagokat, szennyeződéseket, sőt a nedvességet sem, így biztonsággal szállítható egy-egy tányér finomság. A szendvicsek is megőrzik roppanós frissességüket, ha alufóliába csomagolja őket, így a hosszabb utazások alkalmával sem kell nélkülöznie a hazai ízeket.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.