Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Habfólia tekercs

Habfóliával a féltett termék, féltett festés megóvható mind a szállítás, mind a rakodás során.

A habfólia jelentősen vékonyabb a légpárnás fóliától, így sokkal helytakarékosabb. Akár nehéz, éles termékek csomagolására is ajánljuk. A habfóliával nem kell félnünk esőben sem, hiszen vízfelelvevő képessége igen kevés! Válassza a biztonságos csomagolást, válassza a habfóliát!

Az alábbi táblázatban látja a habfólia tekercsek méreteit. Kattintson rá a kiválasztott méretre és az elviszi Önt a kívánt termék oldalára!

0,8mm 1,25x700m, 875m2
1,0mm 1,25x500m, 625m2
2,0mm 1,0x50m, 50m2
3,0mm 1,0x50m, 50m2

4termék14
4termék14

Hab- és légpárnás fóliák - Ne habozzon, habfóliázzon!

 

Habozva fóliázna? Nos, amennyiben ez azt jelenti, hogy hab és vagy légpárnás fóliáink egyikét használná, a válaszunk: nosza rajta, vágjon bele, nem éri meg habozni, hogy habozzon! A szóviccet azonban félretéve szakmaibb oldalra terelve a sorainkat, essen pár sor a légpárnás fóliákról! Magát az anyagot talán nincs ember a Földön, akinek be kellene mutatni, hiszen ki ne ismerné ezt az anyagot, mely leginkább védelmet nyújthat törékeny tárgyainknak csomagolás közepette? Bizony, ez az a fólia, amit az emberek előszeretettel pukkasztanak ki, Mi, a Cadmas webáruházában pedig vásárlásra kínáljuk.

Legyen szó egy átmulatni vágyott délutánról, ahol sorra megy a verseny, ki tud kevesebb idő alatt több légbuborékot kilyukasztani, akár arról, hogy személyes tárgyait csomagolná akár költözés és vagy szállítás céljából bombabiztos módon, ahol minden felmerülő balesetet károsodás mentesen megúszhat a becsomagolt tárgy, akár arról, hogy eladni kívánt értékeit szeretné biztonságban eljuttatni a kívánt címre, a légpárnás vagy buborékos fóliánál bizony kevés biztosabb megoldás létezik.

A rongálódás megelőzéséért a habfóliák esetében nem csupán az hozható fel, hogy az apró légbuborékoknak köszönhetően - ami a két fólia közé került - a csomag ütésálló lesz, hanem a fólia víz és kopásállósága is, mely így a fizikai és vagy mechanikai behatások mellett bizony a nedvességtől is óvja a csomag tartalmát - amennyiben megfelelően lezárásra került minden bejutási lehetőség a nedvesség számára.

Így hát nem maradt más hátra, mint egy utolsó mondat a kosárba tétel előtt a Cadmas csapatától: Ne habozzon, habfóliázzon vagy légpárnás fóliázzon Ön is!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.