Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

PLA nyomdázott lebomló ingvállas tasak min. 50ezer db

250+(2x75)x500mm, 20mikron vastagság, 2.000 db/zsák.


Gyártási idő: min. 5-6 hét, de kapacitás leterheltségtől függően egyedileg adjuk meg. 

Érdeklődjön!

Hasonló termékek
További információk

A PLA ingvállas tasakok csak megrendelésre készülnek! Rendelésenként a tényleges legyárott mennyiség +-10% tűréshatárral készül, így ezen tűréshatáron belül Megrendelő köteles a terméket a tényleges mennyiségben átvenni.

A termék száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó!


A raktáron tartott termékek minősége a nagykereskedelmi Parnereink elvárásai szerint kerül meghatározásra. Minden esetben a felhasználási igényhez igazodó termékparamétert válasszon vagy mennyiségi igényével együtt kérjen árajánlatot. Az árak összehasonlítását minden esetben a termékparaméterek, alapanyagok azonosága esetén tudja összemérni.

Egyes termékek, import termékek aktuális árát jelentősen befolyásolja a beszerzéskori ár, szállítási költség, árfolyam, beszerzett mennyiség is.

A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is, melyek nem részei vagy tartozékai a terméknek. 


Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük! Köszönjük, ha jelzi és ezzel segít a kijavításában!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.