Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Simítózáras tasak 50x70 mm méret és lyukhibás
Simítózáras tasak 50x70 mm méret és lyukhibás
0,64 Ft

Simítózáras tasak 50x70 mm méret és lyukhibás

Raktáron
0,64 Ft / db
0,5 Ft + ÁFA / db

A termék szélességi és hosszúsági eltérések miatt 40x60mm-esként használható biztonságosan. 

A körlyukasztása elcsúszott, helyenként a simítózárba is beleér, ami miatt szóródó, folyós anyagok tárolására nem alkalmas, légmentesen nem lezárható. A lyukaszát lehet hogy a szélére került és emiatt nem felakasztható a termék.

Csomagolási felhasználhatóság a lyuknál nagyobb, darabos terméknél nem okoz problémát, ha nem légmentesen kell zárnia és nem cél a tasak felakasztása.

Az elérhető mennyiségről érdeklődjön, túlvásárlás esetén jelezünk és egyeztetjük a rendelést.

Hasonló termékek
További információk

A raktáron tartott termékek minősége a nagykereskedelmi Parnereink elvárásai szerint kerül meghatározásra. Minden esetben a felhasználási igényhez igazodó termékparamétert válasszon vagy mennyiségi igényével együtt kérjen árajánlatot. Az árak összehasonlítását minden esetben a termékparaméterek, alapanyagok azonosága esetén tudja összemérni.

Egyes termékek, import termékek aktuális árát jelentősen befolyásolja a beszerzéskori ár, szállítási költség, árfolyam, beszerzett mennyiség is.

A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is, melyek nem részei vagy tartozékai a terméknek. 


Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük! Köszönjük, ha jelzi és ezzel segít a kijavításában!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.