Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Termék részletekPántszalag acél 16 mm

Pántszalag acél 16 mm

Minimum rendelés:
25kg (1 tekercs)
Egyéb info: kb. 25kg/tek.

Fordított adózású termék! Vásárolható, de kizárólag előre egyeztetett súly alapján és díjbekérővel előre fizetve.

712 Ft/kg, (nettó: 560,63 Ft/kg)
 • Nagy szakítószilárdsádú segédanyag, nehéz áruk rakatolására


  A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is.
  Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük.

   

  Az acél pántszalag pozitívumai

   

  A nehéz rakományok, és a nagy igénybevételnek kitett csomagolások területén sokáig kizárólag az acél pántszalag létezett, mint egyedüli, rögzítési alternatíva. A poliészter alapanyagú pántszalagok megjelenésével betört a piacra a konkurencia, ám a fémszalagos pántolás mégsem vesztett népszerűségéből, egyes tulajdonságainak hála. Ilyen előnyös pozitívuma a stabilitása. Az acél pántszalag a rögzítést követően már csak minimális mértékben nyúlik. Kiválóan használható erős élű, nehéz terhek, például acéllemezek stabilizálásánál.

  A nehézrakományok rögzítése nem könnyű feladat, egyrészt méreteik miatt. Másod sorban alkalmassá kell tenni őket arra, hogy az árumozgatással járó igénybevételt maradéktalanul elviseljék. Utóbbi esetben nélkülözhetetlen, hogy a pántszalag merevsége, alaktartása optimális legyen, hiszen csak így képes a funkcióját maximálisan ellátni. Ebbe az is beletartozik, hogy az érintett árut többször át kell pakolni egyik helyről a másikra, azaz a rögzítésnek tökéletesen biztonságosnak kell lennie, ami csak, és kizárólag megbízható anyaghasználattal érhető el.

  Az acél pántszalag rozsdamentes, aminek köszönhetően nem hagy zavaró foltot az árun, csomagoláson. Az esztétikai szempont minden esetben lényeges, de különösen hangsúlyos akkor, amikor a szállítás közben bekövetkező klímaváltozás miatt a fizikai körülmények megváltoznak. A fém variánsok ilyen helyzetben könnyedén korrodálódhatnak, ezzel beszennyezve a rögzített terméket.

  A műanyag pántszalagok térhódítása vitathatatlan, de nehéz rakományok stabilizálására nincs jobb, biztonságosabb, és megbízhatóbb megoldás az acél pántszalag alkalmazásánál.

 • Cikkszám
  90000165
  Tömeg
  1 kg
  Min. rendelhető mennyiség
  25 kg
  Választható mennyiségek
  25 kg, 50 kg, 75 kg, 100 kg, ...