Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Pántológép kézi 16-19 mm acél pántszalaghoz (átnyomós rendszerű)
Pántológép kézi 16-19 mm acél pántszalaghoz (átnyomós rendszerű)

Pántológép kézi 16-19 mm acél pántszalaghoz (átnyomós rendszerű)

Minimum rendelés: 1 db Egyéb info:

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
További információk

Acélszalagos, kézi pántológép súlyos, terjedelmes rakományok rögzítéséhez. A szalagvégeket hüvely nélkül, átütő préssel végteleníti, ezért nem muszáj hüvelyt használni. A munka így költséghatékonyabb és gyorsabb lesz. A forgó, vágó alkatrészek balesetet okozhatnak, ha nem tartja be a munkavédelmi szabályokat! Sérült eszközzel dolgozni TILOS!Technikai adatok:
• 13-19mm szalag szélesség, 0,5-0,6mm vastagság
• hüvely nélküli zárás
• feszítő erő max. 3000N


(pántoló gép)


A raktáron tartott termékek minősége a nagykereskedelmi Parnereink elvárásai szerint kerül meghatározásra. Minden esetben a felhasználási igényhez igazodó termékparamétert válasszon vagy mennyiségi igényével együtt kérjen árajánlatot. Az árak összehasonlítását minden esetben a termékparaméterek, alapanyagok azonosága esetén tudja összemérni.

Egyes termékek, import termékek aktuális árát jelentősen befolyásolja a beszerzéskori ár, szállítási költség, árfolyam, beszerzett mennyiség is.

A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is, melyek nem részei vagy tartozékai a terméknek. 


Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük! Köszönjük, ha jelzi és ezzel segít a kijavításában!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.