Partnerportálunkon a minimum rendelés összege bruttó 10.000 Ft.

Henkelman Mini Jumbo kamrás vákuumgép 3 ÉV GARANCIÁVAL!*

Legkisebb professionális vákkumozó gép a legjobbtól!

A Henkelman vákuumgépekre opcionálisan választható 36 hónap jótállás, melynek feltétele a félévente kötelező szervizkarbantartás és olajcsere, melyet szervizcsapatunk térítés ellenében végez. A garancia a kopóalkatrészekre nem vonatkozik.

A Mini Jumbo alap vákuumgép élelmiszeripari és nem élelmiszeripari termékek vákuumcsomagolására egyaránt ideális megoldás.

Hasonló termékek
Részletek

 

Kamra méretek (H x Sz x M):310 x 280 x 85 mm

Gép méretek (H x Sz x M):450 x 334 x 305 mm

Hegesztés (H):280 mm

Vákuum kapacitás:4 m³/h

Ciklus idő:25-60 sec
A raktáron tartott termékek minősége a nagykereskedelmi Parnereink elvárásai szerint kerül meghatározásra. Minden esetben a felhasználási igényhez igazodó termékparamétert válasszon vagy mennyiségi igényével együtt kérjen árajánlatot. Az árak összehasonlítását minden esetben a termékparaméterek, alapanyagok azonosága esetén tudja összemérni.

Egyes termékek, import termékek aktuális árát jelentősen befolyásolja a beszerzéskori ár, szállítási költség, árfolyam, beszerzett mennyiség is.

A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is, melyek nem részei vagy tartozékai a terméknek. 


Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük! Köszönjük, ha jelzi és ezzel segít a kijavításában!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték: bruttó 10.000 Ft
Minimum vásárlási érték vállalati partnerek számára: 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.