Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

ulith termékek

Fő kategória >ulith termékek

8%
Fóliakesztyű (PE), méret: L, Ulith
br.: 2,29 Ft/db  br.: 2,1 Ft/db
8%
Fóliakesztyű (PE), méret: M, Ulith
br.: 2,29 Ft/db  br.: 2,1 Ft/db
10%
Gumikesztyű (Vinyl), méret: L, púdermentes, Ulith
br.: 12,57 Ft/db  br.: 11,37 Ft/db
10%
Gumikesztyű (Vinyl), méret: XL, púderezett, Ulith
br.: 12,57 Ft/db  br.: 11,37 Ft/db
10%
Gumikesztyű (Vinyl), méret: XL, púdermentes, Ulith
br.: 12,57 Ft/db  br.: 11,37 Ft/db
5%
Hajháló, fehér, Ulith
br.: 9,78 Ft/db  br.: 9,27 Ft/db
5%
Hajháló, kék, Ulith
br.: 9,78 Ft/db  br.: 9,27 Ft/db
5%
Kötény (LDPE) fehér, Ulith (fóliakötény)
br.: 24,13 Ft/db  br.: 22,99 Ft/db
5%
Kötény (LDPE), kék, Ulith (fóliakötény)
br.: 24,13 Ft/db  br.: 22,99 Ft/db
6%
Látogató szett Ulith (fej, száj, cipő, ruha)
br.: 228,6 Ft/szett  br.: 215,9 Ft/szett
5%
Szájmaszk Ulith fehér, elasztikus, gumis
br.: 13,34 Ft/db  br.: 12,7 Ft/db
12%
Szakállvédő
br.: 17,02 Ft/db  br.: 15,05 Ft/db
Sorrend:

A mai higiéniai elvárásoknak megfelelően sok olyan egyszer használatos védőeszközt kell használnunk, ami megvédi vagy a terméket vagy a munkát végző személyt.

Egészen biztosan sokan látták a Meseautó című filmet, amely 1934-ben készült Kabos Gyula (Halmos Aladár osztályvezető) nagyszerű szerepjátékával.

Ki, hogy néz filmet? A szakmai ártalomnak köszönhetően, észrevettük, hogy már akkor is használtak alkarvédőt. Ebben a filmben tanítja meg Halmos Úr, Vera kisasszonyt stemplizni. A jobb alkarján, a zakón van egy alkarvédő, mert fontos volt, hogy a ruházat ne legyen foltos a tintapárnától. De az általunk forgalmazott egyszer használatos fehér PE alkarvédő is megvédi a használóját a szennyeződésektől.

De sorolhatjuk a cipővédő pozitív tulajdonságát is. Hiszen nagyon sok felhasználási területen alkalmazzák. Megvédeni a benti tisztaságot, vagy a fertőzések elkerülése érdekében ne kerüljön be, kintről bármilyen szennyeződés az épületbe. Javasoljuk a cipővédő alkalmazását, óvodákban, egészségügyi intézményekbe, lakásokban, ha vendég érkezik, vagy szerelő szakembert hívtunk. De ipari területen is használják a PE cipővédőt, higiéniai előírások miatt.

A termék palettánkra többféle egyszer használatos kesztyűt is feltettünk. A felhasználási terület itt is megszámlálhatatlan: pékségekben, hentes árú pultban a kereskedők kezén szoktunk látni ilyen kesztyűt. De a háztartásban is alkalmas, virágültetésekhez, hagymatisztításnál, kisebb festő-mázoló munkáknál, hölgyeknél hajfestéshez is.