Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

ulith termékek


A mai higiéniai elvárásoknak megfelelően sok olyan egyszer használatos védőeszközt kell használnunk, ami megvédi vagy a terméket vagy a munkát végző személyt.

Egészen biztosan sokan látták a Meseautó című filmet, amely 1934-ben készült Kabos Gyula (Halmos Aladár osztályvezető) nagyszerű szerepjátékával.

Ki, hogy néz filmet? A szakmai ártalomnak köszönhetően, észrevettük, hogy már akkor is használtak alkarvédőt. Ebben a filmben tanítja meg Halmos Úr, Vera kisasszonyt stemplizni. A jobb alkarján, a zakón van egy alkarvédő, mert fontos volt, hogy a ruházat ne legyen foltos a tintapárnától. De az általunk forgalmazott egyszer használatos fehér PE alkarvédő is megvédi a használóját a szennyeződésektől.

De sorolhatjuk a cipővédő pozitív tulajdonságát is. Hiszen nagyon sok felhasználási területen alkalmazzák. Megvédeni a benti tisztaságot, vagy a fertőzések elkerülése érdekében ne kerüljön be, kintről bármilyen szennyeződés az épületbe. Javasoljuk a cipővédő alkalmazását, óvodákban, egészségügyi intézményekbe, lakásokban, ha vendég érkezik, vagy szerelő szakembert hívtunk. De ipari területen is használják a PE cipővédőt, higiéniai előírások miatt.

A termék palettánkra többféle egyszer használatos kesztyűt is feltettünk. A felhasználási terület itt is megszámlálhatatlan: pékségekben, hentes árú pultban a kereskedők kezén szoktunk látni ilyen kesztyűt. De a háztartásban is alkalmas, virágültetésekhez, hagymatisztításnál, kisebb festő-mázoló munkáknál, hölgyeknél hajfestéshez is.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.