Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Higiéniai termék

Főkategória >Higiéniai termék

A webáruházban található termékeken túl válogathat a Kimberly-Clark Professional Kleenex és Scott márkájú mosdóhigiéniai termékei közül is, melyeket az alábbi katalógus linken tudnak böngészni.

A kiválasztott termékekre kérjen tőlünk ajánlatot!

Katalógus


Sorrend:

Fóliakesztyűvel kézzel foghatóvá válik a higiénia

 

A fóliakesztyűt bátran nevezhetjük a higiéniai kiegészítők alap termékének. Az egészségügyben számos területen alkalmazzák, kihasználva pozitív tulajdonságait. Több méretben is kapható, pontosan azért, hogy kézre szabott alternatívaként ne csak praktikus, de kényelmes viseletet kínáljon. Egyszer használatos, áttetsző anyagból gyártják, mely a kisebb mechanikai hatásoknak ellenáll, de nem a strapabírósága az elsődlegesen elvárható tulajdonsága. Célja, hogy higiénikus környezetet biztosítson. A fóliakesztyű két irányban is védelmező funkciót tölt be. Egyrészt megóvja azt, aki viseli, mivel nem engedi a kézhez közel a baktériumokat, vírusokat, egyéb szennyeződéseket, de természetesen ez fordítva is igaz. Nem véletlen, hogy sterilitást megkövetelő helyszíneken többnyire azoknak kell beöltözniük, akik kívülről érkeznek. Így a kintről származó, adott esetben veszélyt jelentő szennyeződések nem tudnak bejutni.

A fóliakesztyűnek, azonban nem csak ezeken a területeken veheti hasznát. Otthonában is megannyi módon alkalmazhatja ezt a praktikus kiegészítőt. Ha kezét nem zavarja a kesztyű, akkor zöldségek pucolásához, gyümölcsök magozásához kiváló alternatívaként szolgálhat. Egyrészt így megóvhatja kezét a különböző termékek leveitől, melyek nem egyszer szó szerint „fognak” (az egyik legjobb példa erre a baracklekvár befőzése, és a vele járó „sárgaság”), másrészt a folyamatos kézmosástól is megkímélheti magát, elegendő ugyanis a kesztyűjét cserélgetni. Ha a vegyszereket nehezen viseli, akkor a kesztyű a higiéniai céljai elérésében is sokat segíthet önnek, megóvva bőrét a kiszáradástól, berepedezéstől.