Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Higiéniai termék

A webáruházban található termékeken túl válogathat a Kimberly-Clark Professional Kleenex és Scott márkájú mosdóhigiéniai termékei közül is, melyeket az alábbi katalógus linken tudnak böngészni.

A kiválasztott termékekre kérjen tőlünk ajánlatot!

Katalógus


11termék111
11termék111

Fóliakesztyűvel kézzel foghatóvá válik a higiénia

 

A fóliakesztyűt bátran nevezhetjük a higiéniai kiegészítők alap termékének. Az egészségügyben számos területen alkalmazzák, kihasználva pozitív tulajdonságait. Több méretben is kapható, pontosan azért, hogy kézre szabott alternatívaként ne csak praktikus, de kényelmes viseletet kínáljon. Egyszer használatos, áttetsző anyagból gyártják, mely a kisebb mechanikai hatásoknak ellenáll, de nem a strapabírósága az elsődlegesen elvárható tulajdonsága. Célja, hogy higiénikus környezetet biztosítson. A fóliakesztyű két irányban is védelmező funkciót tölt be. Egyrészt megóvja azt, aki viseli, mivel nem engedi a kézhez közel a baktériumokat, vírusokat, egyéb szennyeződéseket, de természetesen ez fordítva is igaz. Nem véletlen, hogy sterilitást megkövetelő helyszíneken többnyire azoknak kell beöltözniük, akik kívülről érkeznek. Így a kintről származó, adott esetben veszélyt jelentő szennyeződések nem tudnak bejutni.

A fóliakesztyűnek, azonban nem csak ezeken a területeken veheti hasznát. Otthonában is megannyi módon alkalmazhatja ezt a praktikus kiegészítőt. Ha kezét nem zavarja a kesztyű, akkor zöldségek pucolásához, gyümölcsök magozásához kiváló alternatívaként szolgálhat. Egyrészt így megóvhatja kezét a különböző termékek leveitől, melyek nem egyszer szó szerint „fognak” (az egyik legjobb példa erre a baracklekvár befőzése, és a vele járó „sárgaság”), másrészt a folyamatos kézmosástól is megkímélheti magát, elegendő ugyanis a kesztyűjét cserélgetni. Ha a vegyszereket nehezen viseli, akkor a kesztyű a higiéniai céljai elérésében is sokat segíthet önnek, megóvva bőrét a kiszáradástól, berepedezéstől.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.